Ακούγεται πολύ γαμάτο για όποιον τη βρίσκει με τέτοια φάση. Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι θα είναι καμιά παρουσίαση σε μενού με ανιμέητεντ καρτέλες κτλ, απλά συμπαθητικό έξτρα σκέφτηκα. Αλλά όταν πήρα χαμπάρι ότι πρόκειται για ξενάγηση στο κόσμο του παιχνιδιού, μου τράβηξε τη προσοχή δέκα φορές περισσότερο.<br><br>Kι αν έχει έστω λίγο από το ρεαλισμό και το ιμμέρσιον που είχε το Γουότς Ντογκς 2 με τους npc, θα ζήσουμε μεγαλεία. Αν δεν έχει περπατήσει κάποιος στο Γουότς Ντογκς 2, απλά δε μπορεί να καταλάβει για τι μιλάω. Όχι μόνο θέμα του να κάνουν/λένε ένα μύριο πράγματα ή συνδυασμούς αυτών, αλλά και πως αντιδρούν στις ενέργειές σου. Κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει σε κανένα άλλο γκέημ, γιούμπι ή μη. Ούτε στον γουίτσορα κι ας ήταν το ιμέρσιον στο θεό κι εκεί και γενικά αποτελεί το μέτρο σύγκρισης για τα πάντα πλέον. Από την μία οι περιγραφές δείχνουν ότι θα ζήσουμε πάρομοια φάση, ίσως βρήκαν και τον τρόπο να το κάνουν σε κόσμο τέτοιας έκτασης. Οπότε και η ξενάγηση θα είναι σκέτη απόλαυση. Από την άλλη, μέχρι να το δω έχω μία ανησυχία ότι θα είναι φάση Αγριότοπων. Καλοί και χρυσοί, αλλά στο κομμάτι των npc ήταν λίγο πισογύρισμα, ελάχιστοι σε αριθμό και τριγυρνούσαν σαν τις άδικες κατάρες λίγο πολύ. Και το μέγεθος του χάρτη μάλλον έπαιξε κάποιο ρόλο.