<span class="bbcode_spoiler"><blockquote><br>Μάλλον οφείλω από μία απάντηση σε soad και ccwr. Καταρχήν να πω ότι μου φαίνεται αδιανόητο να παίρνει στα σοβαρά κάποιος φράσεις όπως<br><br><blockquote>Μάλλον πάσχετε όλοι από σύνδρομο Στοκχόλμης ή κάτι παρεμφερές. Παλιό ψυχάκηδες...</blockquote><br><br><blockquote>Βρωμοαπολογητές της Ubisoft όλοι σας.</blockquote><br></blockquote></span><br>Δίκιο έχεις σ' αυτό, δε νομίζω να πήρε κανείς στα σοβαρά αυτά τα δύο.<br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><blockquote><br>καθώς και ν' αρπάζεται έτσι όταν γίνεται μία συζήτηση για <u><b>ένα game</b></u>.<br></blockquote></span><br>Σε οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσε να γίνει αυτό, αν έμπαινε κάποιος με προδιάθεση να κάνει "λολ σίτποστ μπέητ μαδαφάκα". Απλά έτυχε εδώ να είναι τα γκέημς. Μια χαρά <strike>γαμάς κι</strike> :blush2: αποσυντονίζεις μια κουβέντα ασχέτως θέματος, καλή διάθεση να υπάρχει.<br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><blockquote><br>Υπήρξαν troll posts κατά τη διάρκεια της συζήτησης; Υπήρξαν. E και; Ήταν προσβλητικό το περιεχόμενό τους; Kαταφέρθηκαν ενάντια κάποιου; Σε καμία περίπτωση.<br></blockquote></span><br>Μια χαρά προσβλητικά ήταν τα τρολαρίσματα που ακολούθησαν. Όταν βλέπεις κάποιον αρπαγμένο κανονικά και συνεχίζεις σε αυτό το ύφος, μια χαρά προσβλητικός είσαι. Ελπίζω να το βλέπεις έστω και τώρα. Ξέρω τουλάχιστον ότι είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ εγώ. Να νευρίαζα κάποιον δικαίως ή αδίκως, να το εξέφραζε ξεκάθαρα κι απλά να συνέχιζα τη μλκ μου κατά προτίμηση σε ανεβασμένους ρυθμούς. Η μπούρδα με τον Χάσελχοφ πχ, όταν έχεις νευριάσει κάποιον και το βλέπεις, σε πιο παράλληλο σύμπαν δεν είναι προσβλητική; Δεν βρισκόμασταν εν διαμέσω πλακίτσας και μπρο τρόλινγκ, αυτό είναι το θέμα.<br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><blockquote><br>Ωστόσο εν συνεχεία διαβάζω τα παρακάτω<br><br><blockquote>Ίσως αν δεν είχες γράψει προηγούμενα μία παράγραφο τοξικές μλκς, το οποίο παραδοσιακά γίνεται σε κάθε ρηλήζ/ανακοίνωση της αγαπημένης σου εταιρίας, .</blockquote><br><br><blockquote>H άλλη λύση είναι να κόψεις τις μλκς για να μη χρειάζεται να σου την πει κάποιος. Και την ειρωνία κράτα την για τον εαυτό σου, όπως και το μπουκάλι με το ξύδι. Θα σου έλεγα και τι να το κάνεις, αλλά το αφήνω πάνω σου. </blockquote><br><br><blockquote>Υπό άλλες συνθήκες θα μου φαινόταν αστεία η μλκ σου, τώρα απλά δεν.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.</blockquote><br><br><blockquote>Προς πάσα μεριά; Επιθετικότητα από μέρους μου; Οκ πάω πάσο, γαμήστε το.. :salute:</blockquote><br><br>τα οποία και δεν έχω συνηθίσει να διαβάζω από εσένα ρε soad και εν τέλει σε κάθε περίπτωση, ναι, εμένα μου βγάζουν έντονα νεύρα και μία αδικαιολόγητα επιθετική στάση. <br></blockquote><br></span><br>Απομονώνεις τα ποστ μου και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, μου είναι παραπάνω από προφανές επειδή συμπεριέλαβες και το ποστ μου προς τον Νορθ. Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση ή επιθετική στάση, ειδικά προς αυτόν. Αν πιάστηκες από τη λέξη μλκ, χρησιμοποιούμε χειρότερες και πιο πρόστυχες λέξεις όταν παίζουμε ροκελί. Επομένως άστοχο αυτό. Κατανοητό να το πάρεις όπως το πήρες, αλλά κάνε μία γρήγορη ερώτηση πριν το εκλάβεις έτσι.<br><br>Το πρώτο ποστ, ναι, χρησιμοποιεί επίσης την ίδια λέξη. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, δηλώνω ένοχος για αυτό. Το ποστ ήταν μια διαπίστωση και τίποτα παραπάνω.<br><br>Το δεύτερο ποστ μου, όταν μπαίνει το πικάρισμα σε εφαρμογή κι αρχίζουν οι μλκούλες όπως τα μπουκάλια με τα ξύδια, ναι ήταν επιθετικό. Αλλά δεν ήταν παρά μόνο μία απάντηση στο ξυδάκι. Αστειάκι; Ενώ έχεις νευριάσει κάποιον; Ίσως το επαναλάβω μερικές φορές ακόμα, ελπίζοντας να δούμε που ήταν το πρόβλημα.<br><br>Το ποστ μου προς εσένα, ναι είναι επιθετικό. Αλλά όταν το λήγω ο ίδιος μιας και κανείς άλλος δεν έκανε τον κόπο, δυο μέρες μετά γυρνάω και βλέπω να αγνοείς τελείως το προκλητικό για τους λόγους που είπαμε τρολάρισμα και να θεωρείς αδικαιολόγητη τη στάση μου, ναι νευρίασα. Φορ δε ρέκορντ, μια χαρά είχα ηρεμήσει μέχρι που διάβασα την αρκετά μονόπλευρη κριτική σου. Το άλλο το παιδάκι δεν το μάλωσες καθόλου.<br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><blockquote><br>Και μετά διαβάζω το σχόλιο του ccwr<br><br><br><blockquote>Μάνο πραγματικά με εξέπληξες δυσάρεστα. Ότι θα υποστήριζες το trolling επειδή σου μοιάζει υπερβολική η αντίδραση του αμυνόμενου, δεν το περίμενα.... :seriouslyno: Get your facts r8..</blockquote><br><br>Ποτέ και πουθενά δεν έχω υποστηρίξει το ενοχλητικό trolling. Ούτε κι εδώ συνέβη κάτι τέτοιο, τουλάχιστον κατά τη δική μου αντίληψη. Υπήρξε προφανέστατα χαβαλές σ' όσα γράφτηκαν απ' τον f2bnp, ο οποίος χαβαλές, το ξανατονίζω, αφορά <u><b>σ' ένα game ή έστω σε μία εταιρεία</b></u>, δηλαδή πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται ν' αρπαχτεί έτσι κάποιος και ν' αντιδράσει κατ' αυτόν τον τρόπο; <br></blockquote><br></span><br>Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάνουμε πλάκα για ένα γκέημ ή μια εταιρία, συμπεριλαμβανομένης και της αγαπητής σε όλους μας γιούμπι. Το ποστ έγινε ξεκάθαρα για να προκαλέσει, το είπε και ο ίδιος άλλωστε όταν του απάντησαν σοβαρά 3-4 άτομα. Στα οποία συνέχισε με περισσότερο μπέητ. Λέω πως δε γίνεται δουλειά έτσι, χρησιμοποιώντας και την απαγορευμένη λέξη, και συνεχίζει αυτό το πράγμα που έχει στο μυαλό του ως αστείο. Καλή η τρελίτσα, αλλά να νιώθουμε και λίγο μήπως κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε πίσω. Και τον Σρέντερ τον έχουμε ταράξει στη μλκ, αμοιβαία πάντα. Αλλά έχει δώσει την εντύπωση πως μας έχει γραμμένους όπως και να'χει, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Μία φορά να μου πει "σόαντ με ενοχλεί που μου κάνεις τον μλκ συνέχεια, ξέρω ότι δεν έχεις ps4pro" και δεν θα του το ξαναπώ. Θα αρχίσω να λέω για xbox μετά. Ίσως.<br><br><br>@Κρόνο<br>Ελπίζω από τα παραπάνω να κατάλαβες τι εννοώ. Χέστηκα για το αν κάποιος εκτιμά ή όχι την γιούμπι ή την Πσαϊόνιξ πχ, που έκανε μία μλκ με αυτοκινητάκια και την έχουν κάνει όλοι θεά. Να το ακούω σε κάθε τόπικ και με τον συγκεκριμένο μπεητιάρικο σιτποστικό τρόπο από όταν ήμουν στο πισί μάστερ ακόμα, ναι αυτό με ενοχλεί. Κι ο Μπάθορι λέει κακά λόγια για τα AC πχ, κι εσύ λες κάτι κρυάδες για το ροκελί, ο Νορθ με κάνει κικ από το μαμπλ κάθε 3 δευτερόλεπτα. Ο τρόπος και η πρόθεση παίζουν ρόλο. Μετά τις 38 πρώτες φορές, είπα να ξεσπάσω μία.<br><br>Με τον γκρότεν παράδειγμα δεν θεωρώ ότι υπήρξε καν θέμα, αυτό για τον ρόλο του ως συντάκτη το είπα καθαρά για να τον πικάρω. Είδα ότι τον πείραξε, δικαίως αφού ήταν μαλακία εκ μέρους μου με συγκεκριμένο σκοπό, και φρόντισα να το πω αυτό στο επόμενο ποστ μου. Θα μπορούσα να συνεχίσω στο ίδιο στυλ μέχρι να του σπάσω τα νεύρα τελείως. Αλλά όχι, συνεννοηθήκαμε με όμορφο σχεδόν μαγικό τρόπο.<br><br><br>Τέλος πάντων, έχω φάει μία μικρή μεγάλη ξενέρα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Μέχρι να μου περάσει τελείως, κάντε λίγη υπομονή όσοι με κάνετε φόλοου για τα γατομέμε ή ότι άλλο αγαπάτε. Ευχαριστώ τον ccwr που έπεσε στον λάκο με τη λάσπη για χάρη μου. Μπορεί να ήμασταν υπερβολικοί (hint: ήμασταν), αλλά δε πιστεύω αδικαιολόγητα. Ως ένα βαθμό τουλάχιστον. Ζητώ συγνώμη και από το Νορθ που τόσες μέρες δεν έχει ποιον να κάνει κικ από το ντισκόρντ. Και από όποιον έκανε το σφάλμα να μπει στο τόπικ επειδή ήθελε να διαβάσει για τον Ασσασσίνο, αλλά καθόταν και διάβαζε τις μλκς μας. Όπως αυτό εδώ το σεντονάκι. Αλλά δεν ήθελα να αφήσω χωρίς απάντηση καν τον μάνο, αν και με είχε καλύψει σχετικά ο τσιπούρας.<br><br>THE END?