Great0ldOne
Kraken
Αφού είπε, θα έχει anime, είσαι καλυμμένος.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ενδιαφέρον λίστα, με όσα έχω παίξει από αυτή συμφωνώ 100% αν και στην αρχή αναρωτήθηκα γιατί δεν υπάρχει το DAO, αλλά μετά είδα ότι βγήκε 2009, αν και πραγματικά δεν του φαίνεται από άποψη γραφικών ότι είναι τόσο παλιό.
Εκείνο που παρατήρησα είναι μια στροφή στα ισομετρικά prerendered όπως παλιά (μεγάλη μλκ imho, γιατί όπως την πάθαμε με τα παλιά παιχνίδια που δεν ήταν scalable στην 1080p εποχή, έτσι θα έχουμε πρόβλημα και μετά) αλλά και μια κόπωση της αγοράς σε αυτά.
Το Pillars 2 πχ δεν πήγε και πολύ καλά από ότι διάβαζα πρόσφατα.
υπάρχει κάπου καταγεγραμμένη αυτή η ιστορία;Μεγάλη ιστορία το γιατί δεν πήγε καλά το Pillars 2. Εξέλιξη που, όλως περιέργως, δεν έχει να κάνει με την ποιότητά του ως γκεημ ή με την ισομετρική απεικόνιση.
Από τότε βέβαια τους αγόρασε η MS
αλήθεια; δεν με ενόχλησε καθόλου εμένα. Βασικά όταν έπαιξα πρώτη φορά στο DAO με τέτοιο στυλ μου άρεσε σε σχέση με πχ το nwn που έπαιζα πριν.Το RTwP φταίει. Είναι η πληγή της κοινωνίας. Όταν τα computer RPGs άρχισαν να γίνονται real time with pause στα τέλη των 90ς κόντεψε να πεθάνει το είδος.
Το RTwP φταίει. Είναι η πληγή της κοινωνίας. Όταν τα computer RPGs άρχισαν να γίνονται real time with pause στα τέλη των 90ς κόντεψε να πεθάνει το είδος.
τα ΜΜΟ είναι λιγότερος κόπος; Για τις κορεάτικες παπαρίτσες copy paste τύπου metin 2 μιλάς;ΜΙΣΏ το RTwP σύστημα, παιχνίδια θρύλοι (BG, nwn etc) θα ήταν πολύ καλύτερα με καθαρά turn based όπως ήταν τα συστήματα που βασίστηκαν, αλλά δεν θα έφτανα και στο σημείο να πω ότι πήγε να πεθάνει το είδος.
Περισσότερο υπεύθυνο για την μείωση "καθαρόαιμων" Rpg ήταν η μεγάλη επιτυχία των Diablo και clones όπως και την άνθηση των ΜΜΟ που είδαν οι εταιρείες ότι με πολύ λιγότερο κόπο (και χρήμα) μπορείς να κάνεις λεφτά αρκεί να έχεις γρήγορη δράση.
τα ΜΜΟ είναι λιγότερος κόπος; Για τις κορεάτικες παπαρίτσες copy paste τύπου metin 2 μιλάς;
λέω και εγώ, αφού γινόντουσαν συχνά ταφόπλακα για στούντιο τα ΜΜΟΈχεις δίκαιο, τα ΜΜΟ τα πρόσθεσα σε δεύτερο χρόνο και δεν εκφράστηκε σωστά το νόημα που ήθελα. Άλλαξα το post για να είναι πιο ξεκάθαρο