Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εφαγα το πρωτο ακυρο για αγορα στον ατμο και δεν δεχοταν πληρωμη, ακουσα απο παιδια οτι σερνεται και το download τους και οτι ειναι 80γιγα, οποτε εγινε προτιμηση σε gog... αμεση ανταποκριση στη πληρωμη (πληρωμη σε δολλαρια με ευνοικη μετατροπη εναντι πειπαλ γλιτωνοντας 4 δολλαρια), μονο 66 γιγα download και ταχυτητα αρκετα καλη!

speed gog.jpg

ντρέπομαι για λογαριασμό σου που δεν ήταν πρώτη επιλογή το gog, ΦΤΟΥΣΟΥ!

Σημαντικό (και ανησυχητικό) αυτό που λέει στο 9.00-9.30.

Double post:
Προεπιλογή Vulkan (άκρως ενθαρρυντικό!), ήδη από το menu το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Μουσικούλα ωραία. Πάμε γερά.

Θα έχω πρώτες εντυπώσεις για τις επιλογές του κεντρικού menu έπειτα από τις 2 πρώτες ώρες. Τα RPG τα παίζουμε σωστά.
Μην ακούσω/διαβάσω κακόβουλα σχέδια για Pathfinder/Wasteland 3. Αυτά μπολιάζουν ακόμη. :gap:

Το DD τρέχει ακόμη @Great0ldOne

Εχω δει μια ολοκληρη σαιζον σειρας, εχω μαγειρεψει, κανει φασινα ολοκληρη στο σπιτι 9 η ωρα το βραδυ και εχουν μεινει 10λεπτα για να κατεβει ακομαααααααααααααααααααααααααααα

edit:

κατεβηκε! το καλο ειναι οτι φαινεται να υποστηριζει cross-platform play γιατι μου ειπε να συγχρονισω το larian account μου για αυτο ακριβως το λογο!!!!

η μουσικη ειναι κ@υλαααααααα!! Αξια των προηγουμενων! Ειμαι στο μενου δημιουργιας χαρακτηρων και απλα αραζω και ακουω τη μουσικη!!

see you on the other side!!!!

Last edited:
Back