Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νομίζω δεν κερδίζουμε τίποτα να έχουμε installed την EA, clean install θα είναι το φουλ ριλίζ.

Κανένα megapatch δεκάδων GB θα έλεγα εγώ.

Όπως και να έχει κλαιν. :p

Ace of (turn) Based ξηγήθηκε η Λώριαν.
Σιγά μη σας έδινε:
-έξτρα achievements ή skins πλουμιστά φτερά και αρκουδοτόμαρα
-προβάδισμα έναντι των υπολοίπων παικτών, ώστε να πλημμυρίσετε τα φόρα με ΣΠΟΙΛΕΡΣ κάνα μήνα νωρίτερα.

Νομίζω ήταν ξεκάθαροι στο τι (δεν) προσέφερε η ΕΑ όταν την κυκλοφόρησαν 3 χρόνια πριν. Όπως και να'χει το παιχνίδι απέκτησε δική του δυναμική, προσωπικά χαίρομαι που το D&D (κατεξοχήν το σύστημα, όχι ευρύτερα τα tabletop) φαίνεται να αποκτάει έναν άξιο εκπρόσωπο στα CRPG έπειτα από χρόνια. Ακόμη και αν φέρει το βαρυύγδουπο όνομα του Baldur's Gate.

Btw, μου έκανε τεράστια εντύπωση που στο recap βίντεο, που λινκαρε ο Tony, ο τύπος δεν έχει παίξει το Throne of Bhaal. Μάλλον με έφερε φάτσα-φόρα με τη δεινοσαυρίασή μου.

RDT-20230729-2102202311229905464113289.jpg

Εσείς τι χαρακτήρα θα φτιάξετε;
Δεν ξέρω για μένα, αλλά ο @Thaxll'ssillyia μου εκμυστηρεύθηκε ότι θα κάνει Human Y2K cultist, με favored enemy Blockchain Slime, πιθανότητα 2,5% (ανεβαίνει στα μονά levels κατά 0,5%) άμα χτυπηθεί να castάρει improved invisibility για 5 γύρους και starting gear club και tinfoil hat.

Ρε μπαγάσηδες, οι τελευταίες δύο σελίδες σχεδόν με χαϊπιασαν να θυμηθώ τα νιάτα μου και να κεράσω Γκλενλίβετ το Σβέν στο όνομα των παλιών καλών μιναροημερών.

Μετά ξανακοίταξα καλά-καλά το μπάνερ με τα χρωματάκια, τις γουνίτσες και τα μυτερά αυτάκια του και λέω άσε παππού, πιές λίγο τήλιο, άραξε δες γέρους μαφιόζους να στρώνουν ταβλάκι και άσε τη νεολαία να χαρεί τη φάση.

Εσείς τι χαρακτήρα θα φτιάξετε;
Δεν ξέρω για μένα, αλλά ο @Thaxll'ssillyia μου εκμυστηρεύθηκε ότι θα κάνει Human Y2K cultist, με favored enemy Blockchain Slime, πιθανότητα 2,5% (ανεβαίνει στα μονά levels κατά 0,5%) άμα χτυπηθεί να castάρει improved invisibility για 5 γύρους και starting gear club και tinfoil hat.
Κάνεις λάθος αγαπητέ. Μας άφησε για να δώκει το 100% του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

οφτόπι:

τον αγαπαω τον πουστη τον σβεν.

μπορει να μου εχει κοψει την καρδια σε χιλια κομματακια οταν δηλωνει στις συνεντευξεις του οτι ακομα και το Υπεροχο, χοντρα Υποτιμημενο, ντιβάι ντιβίνιτυ ηθελε να το κανει tb, αλλά τι να καμω τωρα, να τον πλακωσω? δεν ειναι του επιπεδου μου.
και ειναι χαρισματικος και συμπαθεστατος και ειναι ενα μεγαλο παιδι (σαν κι εμενα) κι οταν μιλαει για παιχνιδια, λαμπει ολοκληρος και δειχνει ποσο λατρευει αυτο που κανει, και ασχετως αν δεν εχω ενθουσιαστει μ αυτο που εφτιασε τωρα, αξιζει ολη την τερατωδη επιτυχια και το praise που λενε στο χωριο μου που θα τον περιλουσει.

καλα, να το πω ομως κι αυτο, με χανει οταν φοραει πανοπλιες και σπρωχνει στα ακρα το "λαριαν "χιουμορ" ", αλλά υπαρχει και κανεις χωρις ελαττωματα, εκτος του γραφοντος, γυρω μας? δεν το νομιζω.

Εν τέλει αποδεικνύεται πως καλύτερα οι πανοπλίες, παρά τα t-shirts και οι υποσχέσεις του ceo της cdpr.
Το turn based combat τους βγήκε με το original sin. Με το Baldur's Gate 3, είχα τις αμφιβολίες μου και ήμουν τέρμα διστακτικός, αλλά έπαιξα την early access και μου άρεσε αυτό που είδα.

Ενζιο Εντιτορε:
Ξέρω πως αρκετοί από εδώ μέσα, θα ήθελαν κάτι τέτοιο
1000005083.jpg

Last edited:

TLDR σβήσιμο όλα τα early access saves, ΠΛΗΡΕΣ UNINSTALL της Early Access έκδοσης και νέο καθαρό Install κατά προτίμησην σε SSD.

μου προκαλει εντυπωση το hype που εχουν τα sony fanboys. μιλαμε για τα ατομα που τα original sin τα χαρακτηριζαν mobile games και κοροιδευαν. και ξαφνικα hype στα υψη.

Back