Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εντωμεταξυ τοσοι φανς δω χαμω, ανανεωτικοι, πιουρίστες και τουρίστες, το λινκ ουτε ενας ναουμε...
α, οκ, σου λεει, θα μας τα γραψει το ρεηκουί μετα, εχω εμπιστοσυνη....
βρε πιεροτοι, βρε βαζιβουζουκοι, δεν ειναι καλη η μασημενη τροφη.
οριστε:

ΧΟΝΤΡΕ, ΚΟΥΡΑΣΕΣ . _

οκ, καθαρο τουμπου.
πειτε μου τι αλλο ειπωθηκε. αντιο, λαριαν.

Last edited:
Το ζουμί της παρουσίασης έως τώρα είναι αυτό:

source.gif

Ας το γράψω και εδώ.
Μη μασάτε ρε. Έχει έρθει το Baldur's Gate 3 και ονομάζεται Pathfinder: Kingmaker. Ή αλλιώς έρχεται το Baldur's Gate 3 και ονομάζεται Wrath of the Righteous. Διαλέξτε και πάρτε.

Για κάποιον που δεν έχει παίξει κανένα Baldur's Gate ίσως. 😩 Παραείναι καινοτόμα η Larian (ή κράτησε το D:OS2) και μπορεί να της βγει άσχημο.

άμα βρωμάει DOA το πρώτο δε βλέπω κάτι κακό. Επίσης θυμηθείτε, οι devs είδαν τη έγινε με το Pillars το 2 και φοβούνται κορεσμό σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών

Όσα και hi να πουν, τα κέρδη μιλάνε στο τέλος δυστυχώς, όχι το ταβάνι (?) των σκληροπυρηνικών οπαδών/κοινοτήτων (αν εκείνοι είναι ευχαριστημένοι ok, 2o kickstarter πάντως, δεν ξέρω πόσο θα είναι καλή βάση μακροπρόθεσμα)

Last edited:
Για κάποιον που δεν έχει παίξει κανένα Baldur's Gate ίσως. 😩 Παραείναι καινοτόμα η Larian (ή κράτησε το D:OS2) και μπορεί να της βγει άσχημο.

Για ποιες καινοτομίες μιλάμε;

Καινοτομίες = νέα στοιχεία στο franchise τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχουν οριοθετήσει και είναι πλέον ένα με την ταυτότητα της σειράς.

Άλλαξε μερικά στοιχεία και θα είσαι πετυχημένος. Άλλα πάρα πολλά και ρισκάρεις πάρα πολύ, ειδικά με ένα κοινό που εξακολουθεί να λατρεύει τα παιχνίδια.

childhood dreams raped. :'(

Να το καταλάβω το branding scheme από bethesda, να παίρνεις δηλαδή ένα brand και να προσπαθεις να διευρύνεις το τάργκετ όντιενσσ τροποποιώντας το σε κάτι που νομίζεις ότι είναι πιο δημοφιλές.

Εδώ αυτοί πήραν κάτι που είχε ένα αλφα κοινό και έχω την αίσθηση ότι με τις επιλογές τους το περιόρισαν παραπάνω...

Αυτοί ευελπιστούσαν να προσθέσουν στο DoS κοινό τους και τους BG οπαδούς. Μάλλον θα πρέπει να αρκεστούν στους πρώτους μόνο, συν το γεγονός ότι κάποιοι που πήραν το DoS (όπως εγώ πχ) δεν θα το ακουμπήσουν..

Θα το έκανα preorder extra full price αν ακολουθούσε την παραδοσιακή συνταγή, μόνο από το όνομα. Τώωωρα...

Ενιγουέι, αν δεν είχα την προσδοκία και άντεχα και το TB σύστημα σε RPG, δεν θα με ενοχλούσε τόσο,.

#freeBaldursgatefromtherapists

Last edited:
Back