Great0ldOne
Kraken
Με αρχίζεις με δύσκολες ερωτήσεις! Εγώ ένας απλός παίκτης είμαι, προτιμάω chaotic good αλλά δεν έχω πρόβλημα με τους lawful, έχω και φίλους lawful, αρκεί να μην προκαλούν.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχουν multiplayer crossplay Enhanced και original? Γιατί τα δικά μου CD από το 1998 είναι περίπου 450km μακρυά, αν δεν τα πέταξε η μάνα μου στην περσινή ανακαίνιση.
Επίσης υπάρχει διαφορά σε γραφικά και art style που είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής δεδομένου ότι έχουμε απόσταση 20+ ετών από το πρώτο παιχνίδι της σειράς.
μερικοί δεν καταλαβαίνουν και τον ενθουσιασμό μας εμάς των λίγων που ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θα είναι αυτό που περιμέναμε και επιμένουν να προσπαθούν λες και θα μας αλλάξουν γνώμη.
Αν εννοείς full playthrough, εννοείται. Από φθινόπωρο όμως, να έχω τον θεωρητικά απαιτούμενο χρόνο. Και για να έχω τελειώσει και το 1 επιτέλους.Κάνουμε και 1-2 σέσσιονς στο Original Sin 2 και για προπόνηση!
Αυτό πάει γενικά, όχι μόνο στον Admiral. Αν δεν είχατε τους τίτλους και σας έλεγαν, ένα από τα δύο είναι το Baldur's Gate 3, εσείς ποιο πιστεύετε ότι θα έλεγαν οι περισσότεροι ότι είναι αυτό?
Πρέπει να υπολογίσουμε ότι η ψηφοφορία είναι κυρίως μεταξύ των αναγνωστών του PC Gamer, του κοσμοπόλιταν του PC gaming.
To Cosmo τα σπάει, παρακαλώ το δέοντα σεβασμό. Θυμάμαι ακόμα αμφιθέατρο, πρώτο εξάμηνο, καβάτζωμα από συμφοιτήτρια κι ανάγνωση εκπληκτικών άρθρων με τίτλους "Φωτιά στα μπαλάκια του" και "Πουλί κακό για το τίποτα". Οι τίτλοι είναι 100% αυτούσιοι και όχι προϊόν μυθοπλασίας.
εε; τι φαση; δε με βολευει εγω αλλιως εμαθα, γαμα το θα το κανω turn based"