By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Προφανώς, δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρεις. Εγώ ξέρω ήδη ότι θα φτιάξω Barbarian με μπουτάρες.
Θα ακολουθήσει βέβαια κάποια στιγμή και πλέιθρου με μόνο πάρτυ origins.
Ωραίο το ΑΜΑ, απάντησαν αρκετά πραγματάκια.
Δεν μου άρεσε αυτό που πάνε να κάνουν με το reaction, προτιμώ τον τρόπο του Solasta. Που σου βγάζει μήνυμα και σου λέει: Θες να κάνεις opportunity attack; Θες να καστάρεις shield; κλπ.
Εδώ λέει θα επιλέγεις από πριν τι reaction θες και θα γίνεται αυτόματα. Και αν ρε μαν βάλω το shield αλλά χρειαστώ το counterspell για reaction ή το ανάποδο;
Επίσης μούφα μου φάνηκε οι πόσες ενέργειες από action πάνε σε bonus action. Άκου dash και disengage bonus action. Κάτι που καθιστά αυτομάτως (σχεδόν) άχρηστους τους rogues, αν και αναφέρουν ότι ψάχνουν τρόπους να το ανατρέψουν αυτό.
Ενθαρρυντικές πάντως απαντήσεις γενικά σε διάφορα θεματάκια.
Barbarian έχουμε, ranger/fighter έχουμε, lawful good () priest έχουμε, μας μένει κάποιος να είναι (εγώ δλδ) arcane caster. Το' χουμε. Αν και δεν ξέρω μέχρι το 10ο lvl πόσο δυνατός θα είναι.
Barbarian έχουμε, ranger/fighter έχουμε, lawful good () priest έχουμε, μας μένει κάποιος να είναι (εγώ δλδ) arcane caster. Το' χουμε. Αν και δεν ξέρω μέχρι το 10ο lvl πόσο δυνατός θα είναι.
Στο sequel δεν θα σας έχω ανάγκη.Μη σε απασχολεί τόσο το πόσο δυνατός θα είσαι, γιατί μάλλον δε θα φτάσεις και πολύ μακριά χωρίς healing![]()
Όχι ρε, μια χαρά. Jon Irenicus όνομα και πράμα.Εντάξει, εννοείται ότι αν ψήνεσαι να φτιάξεις κανά τανκ εσύ, δεν θα τα χαλάσουμε φυσικά. Σίγουρα θα κάνουμε ένα session 0 όταν κοντοζυγώνει η ώρα, στο οποίο θα συζητήσουμε πώς θέλουμε να είναι το campaign μας.![]()
Αν είχε π.χ. τη μηχανή του Pillars of Eternity θα ήταν πιο true. Ηeck, ακόμα και με τη μηχανή του Pathfinder Kingmaker, αλλά εταιρείες, δικαιώματα, κτλ κτλ.
![]()
Baldur’s Gate 3 development has “slowed”, but Early Access still starts in 2020
Baldur's Gate 3 has faced delays due to COVID-19, but you'll still be able to play it this yearwww.pcgamesn.com