Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ετοιμαστείτε για κωλοτουμπες. Τις θέλω και σε βίντεο να σας τις χτυπάω μετά.

Προς το παρόν κρατάω πισινή για το ζήτημα ατμόσφαιρας,αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το pathfinder θα συμβιβαστώ με το best modern D&D sandbox ever.

Συνυπογράφω με τον tinapeis. Τα φωνητικά στο character creation.

when-the-music-hits-just-right.jpg

Karma is a bitch και τα σχετικά. Εσύ το πήρες παρεμπιπτόντως;
οικονομικα λιγο στενα οποτε δεν το εχω παρει ακομα. το ηθελα παντως ριπ.

Ετοιμαστείτε για κωλοτουμπες. Τις θέλω και σε βίντεο να σας τις χτυπάω μετά.

Έτοιμος είμαι. Και πέρα από την πλάκα, μακάρι να είχα λανθασμένες πρώτες εντυπώσεις, αλλά αφού δεν το' χει βρίσει ο @Northlander ακόμα, είμαστε σε καλό δρόμο. Και αν ήμουν και τίποτα εμμονικός, θα επέμενα στην αρχική άποψή μου και θα σας έπρηζα κι από πάνω. Σε 5 λεπτά πατάω play πάντως.

που ειναι ο μπαθορυ ακομα δεν ξυπνησε να μας πει? :p

Αναλυτικό playthrough με πρώτες εντυπώσεις θα παιχτεί αύριο, προς το παρόν σκεφτόμουν τι κλάση να διαλέξω.

Πλάκα κάνω, ο Eldritch blast Warlock που μου προκαλεί PTSD είναι μονόδρομος.

@missmisfit random tag

Λόγω lore σκέφτομαι githyanki, αλλά μάλλον θα το αφήσω για το ολοκληρωμένο game. Για κλάση, ακόμα ψάχνομαι.

Ρε σεις highlight all δεν έχει?

edit: όλα εντάξει, απλά είναι εναλλακτικοί εκεί στη λάριαν, το ονομάζουν show world tooltips.

Last edited:
Rogue.
Χαίρομαι γιατί πάντα ήταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες. Αυτοί και οι μαύροι παλαδινοι.

Warlock.

Ίσως ήρθε η ώρα να ξαναπαίξω έναν μετά το WoW.

Ranger στην 5η ούτε ο Drizzt δεν παίζει.
εχω μείνει στην 3.5 (αυτη δεν είχε το nwn2? νομίζω). για πες λεπτομέρειες να ξερω γιατι δεν πρεπει να κανω το κλασσικο ranger?

Back