Sugamoto Panagia
Lich

δεν το παρατηρησα οταν το εγραφα. κλασικο φαινομενο και αυτο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Διότι στην "αντίπερα όχθη" υπάρχει το Starfield (xbox exclusive).μου προκαλει εντυπωση το hype που εχουν τα sony fanboys. μιλαμε για τα ατομα που τα original sin τα χαρακτηριζαν mobile games και κοροιδευαν. και ξαφνικα hype στα υψη.
εν τελη το bg3 θα παει στο xbox. τωρα ποσο αργα η γρηγορα θα φανει αλλα θα παει. το starfield στο ps5 δυσκολα. ισως και καλυτερα να γλυτωσουν τα παιδιαΔιότι στην "αντίπερα όχθη" υπάρχει το Starfield (xbox exclusive).
μου προκαλει εντυπωση το hype που εχουν τα sony fanboys. μιλαμε για τα ατομα που τα original sin τα χαρακτηριζαν mobile games και κοροιδευαν. και ξαφνικα hype στα υψη.
Έβαλα τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα της τρεγουδάρας που πόσταρε ο Πάθορι.
εχω μια υποψια οτι λες για τον kirill pokrovsky ο οποιος δυστυχως πεθανε το 15. (η υποψια οτι λες για αυτον ερχεται για την μπλουζα που λες μιας και ηταν γνωστο μεταλλο ο συνθετης του 1 original sin. στο 2ο ανελαβε ο borislav slavov).Λετζίτ απορία, εκείνος ο καραφλοχαιτέος μεταλάς με τα shirt Twister Sister κλπ που είχε ο Σβεν μαζί του σχεδόν σε κάθε βίντεο στα Original Sin (στο 1 αν θυμάμαι περισσότερο), τι απέγινε; Δεν τον έχω πετύχει στα αντίστοιχα του BG3.