Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν το παρατηρησα οταν το εγραφα. κλασικο φαινομενο και αυτο.

μου προκαλει εντυπωση το hype που εχουν τα sony fanboys. μιλαμε για τα ατομα που τα original sin τα χαρακτηριζαν mobile games και κοροιδευαν. και ξαφνικα hype στα υψη.
Διότι στην "αντίπερα όχθη" υπάρχει το Starfield (xbox exclusive).

Διότι στην "αντίπερα όχθη" υπάρχει το Starfield (xbox exclusive).
εν τελη το bg3 θα παει στο xbox. τωρα ποσο αργα η γρηγορα θα φανει αλλα θα παει. το starfield στο ps5 δυσκολα. ισως και καλυτερα να γλυτωσουν τα παιδια

μου προκαλει εντυπωση το hype που εχουν τα sony fanboys. μιλαμε για τα ατομα που τα original sin τα χαρακτηριζαν mobile games και κοροιδευαν. και ξαφνικα hype στα υψη.

Και προχθές ίσως έμαθαν να γράφουν σωστά το όνομα της πόλης.

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν το κεημ. Σκανάρετε μήπως και γνωστούς-αγνώστους στις πλατείες και τους ρωτάτε "ΠΕΣ ΜΟΥ 3 ΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΔΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΛΟΥΖΑ"

Πες δισκογραφία ή βγάλε τη μπλούζα γενιά.

ΥΓ Έβαλα τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα της τρεγουδάρας που πόσταρε ο Πάθορι. Είχα μια υποψία πως θα με γυρνούσε απευθείας στις γλυκές μέρες της θρησκευτικής μαγνητοσκόπησης του Monsters of Rock και του πετάγματος κουτακίου Sprite στο κεφάλι, συνοδεία πολεμικής ιαχής 'E αρχίδα, βγάλε τη μπλούζα ρε, σου γαμώ το μέταλ όλο ρε'. Δεν απογοητεύτηκα.

Last edited:
ρε εμεις θα τους αφησουμε να το απολαυσουν. απλα δες πως εστρωσαν χαρακτηρα προς το ειδος παιχνιδιου απο την στιγμη που μπηκε ο παραγοντας console war μεσα.

Έβαλα τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα της τρεγουδάρας που πόσταρε ο Πάθορι.
%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82.gif

Λετζίτ απορία, εκείνος ο καραφλοχαιτέος μεταλάς με τα shirt Twisted Sister κλπ που είχε ο Σβεν μαζί του σχεδόν σε κάθε βίντεο στα Original Sin (στο 1 αν θυμάμαι περισσότερο), τι απέγινε; Δεν τον έχω πετύχει στα αντίστοιχα του BG3.

Τσίμπησε τα λεφτά της early access και έβαλε μαλλιά...

Λετζίτ απορία, εκείνος ο καραφλοχαιτέος μεταλάς με τα shirt Twister Sister κλπ που είχε ο Σβεν μαζί του σχεδόν σε κάθε βίντεο στα Original Sin (στο 1 αν θυμάμαι περισσότερο), τι απέγινε; Δεν τον έχω πετύχει στα αντίστοιχα του BG3.
εχω μια υποψια οτι λες για τον kirill pokrovsky ο οποιος δυστυχως πεθανε το 15. (η υποψια οτι λες για αυτον ερχεται για την μπλουζα που λες μιας και ηταν γνωστο μεταλλο ο συνθετης του 1 original sin. στο 2ο ανελαβε ο borislav slavov).

βεβαια με προβληματιζει που λες για καραφλοχαιτη οποτε ισως και να μη λες αυτον.

edit: εναν αλλο μεταλα που θυμαμαι στα kickstarter των original sin ηταν καραφλας σκετος.

Last edited:
Όχι ρε δε λέω για το μουσικοσυνθέτη.
Πολύ πρόχειρη αναζήτηση τον πέτυχα εδω

1.44, 3.49, 4.34 κλπ
edit- φαίνεται και στο thumbnail

έλα τον βρήκα ο david ο producer είναι

Last edited:
μιαροί και τρισαθλιοι, ωσπου να καμω το ρησερτς μου, προλαβατε και τα βρηκατε ολα.

κι εγω το χα απορια αδαν, γιατι ο ντεηβ τα πρωτα χρονια της λαριαν, απ το div div ακόμα, ηταν το δεξι χερι του σβεν, μεσα σ ολα τα βιντεα και τις συνεντευξεις. ωραιος τυπος, συμπαθεστατος και χιουμοριστας. τα μεταλ μπλουζακια τα φοραγε γιατι επαιζε σε μεταλ μπαντες ο ιδιος.

162786_artist.jpg
david_walgrave___senior_producer.jpg

ε, να μη φλεξαρω αυτα που βρηκα?
ωστοσο ευτυχως ειναι και στο bg3. μ αρεσει που η λαριαν οσο κι αν γιγαντωθηκε, δεν ξεκοβει απ τις ριζες της. ειναι λεει executive producer στο bg3. βεβαια το αρθρο ειναι 3 χρονων μπαγιατικο, αλλά δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι.

εντιτ: μογκρη, οχι. καραφλοχαιτέος ηταν, οπως τα λεει ο αδαν...:

dw_images.jpg

Last edited:
Αν βλεπατε κανα πανελ φρομ χελ, θα τον ειχατε δει στο bard reveal να τζαμαρει με την μπαντα του, Hunter.

Ε, όσο είσαι στην οθόνη κοπελιά, δεν είσαι και τόσο distracting. 'Αμα μπορούσα να σε κάνω κι εσένα download στο σπίτι μου για να παίξουμε, το BG3 θα έμπαινε σε δεύτερη μοίρα, ομολογώ.

Back