Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οπότε θα μπορούσες να το πιάσεις εσύ και να το παίξεις 😏

Εντάξει ρε Τόνυ τώρα, σοβαρά; Κάνει ζέστη. Δεμπορώ άλλες ρεηκουί κουότες χωρίς κόντεξτ. Ας τη βάλει κάποιος άλλος. :Ρ

Ο Μπραμπρού με νιώθει ρε. Κράσαρε το σύστημα από το πολύ το κλίκι κλίκι και το χάι φάνταζι στα 90'ς. Παίζει να είναι υπερέπος στο είδος του το BG3 και θα χαρώ πολύ να λάβει όλα τα βραβεία και την αποδοχή που αξίζει. Το βασικό μου ενδιαφέρον στη ζωή τώρα, είναι η διατήρηση των λογικών -και των ελάχιστων εναπομείναντων τριχοθυλακίων- καθώς το ταλαίπωρο Μπαμπακομπορατσοσκαρί διαβαίνει τις Συμπληγάδες του τέλους της Εφιαλτικής Παιδοκομίας. Μετά από τέσσερα χρόνια με τα πλαστικά βυζιά της Ανδριώτισσας τροφού ζεμένου στην Ατλάντεια πλάτη μου, είπα σιγά σιγά να θυμηθώ πως υπάρχω :D

Ο Μπραμπρού με νιώθει ρε. Κράσαρε το σύστημα από το πολύ το κλίκι κλίκι και το χάι φάνταζι στα 90'ς. Παίζει να είναι υπερέπος στο είδος του το BG3 και θα χαρώ πολύ να λάβει όλα τα βραβεία και την αποδοχή που αξίζει. Το βασικό μου ενδιαφέρον στη ζωή τώρα, είναι η διατήρηση των λογικών -και των ελάχιστων εναπομείναντων τριχοθυλακίων- καθώς το ταλαίπωρο Μπαμπακομπορατσοσκαρί διαβαίνει τις Συμπληγάδες του τέλους της Εφιαλτικής Παιδοκομίας. Μετά από τέσσερα χρόνια με τα πλαστικά βυζιά της Ανδριώτισσας τροφού ζεμένου στην Ατλάντεια πλάτη μου, είπα σιγά σιγά να θυμηθώ πως υπάρχω :D

Πάλι με χρόνια με καιρούς...

Capture.jpg

giphy.gif

Το plot twist είναι ότι μίλαγε με τον πιτσιρικά του Τσοκ. Ποιος ενήλικας κοιμάται 1,5 ώρα και ξυπνάει μέσα στα χαράματα για να συνεχίσει να καίγεται λολ.

Τσοκ, εξακολουθεί να είμαι μερακλής. Είτε ΡοΕ, είτε κανένα τέταρτη κατηγορία ερασιτεχνικό mobile game τοπικής Μακρυνίτσας.

Adhan, είναι γνωστό ότι οι ενήλικες δεν κοιμούνται. Απλώς ξεκουράζουν τα μάτια τους στον καναπέ μέχρι το επόμενο κλάμα/μπιμπερό/καυγά με αδερφό/σκισμένο φρύδι από πτώση από νεροχύτη τιδουλειαείχεςπαιδάκιμουεκεί?

Το plot twist είναι ότι μίλαγε με τον πιτσιρικά του Τσοκ. Ποιος ενήλικας κοιμάται 1,5 ώρα και ξυπνάει μέσα στα χαράματα για να συνεχίσει να καίγεται λολ.
Τα ίδια έκανα για όλα τα κεημ της φρομ σοφτγουερ 🥲

Για να το βάζω εδώ μέσα ρε παύλε, προφανώς αναφέρομαι στο Disney Dreamlight Valley

Χαίρομαι που ο συμφορουμίτης Πάθορι είδε το φως το αληθινό αναφορικά με το GOAT Υπερπαίγνιο Των 80 Θαλασσών.

('Μπαμπά, θα παίξουμε Dreamlight Valley; MΠΑΜΠΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΕΛ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΛΙΝ ΜΠΑΜΠΑ, ΚΟΙΤΑ ΜΠΑΜΠΑ')

Απορω πως ασχολουνται με τετοιες βλακειες. Ακους εκει turn based.....

Διασκεδαζουμε με το RATCHET AND CLANK RIFT APART που ειναι κανονικο παιχνιδι δρασης με εξωγηινο γατο και οχι turn based βλακειεες σαν το baldur gate! Το παιζω μια εβδομαδα τωρα στο προτεινω και εσενα.!!

lost-in-space-retro-tv.gif

Προφανώς και αποτελεί την τέλεια ονείρωξη του D & D πετσάκια. Να ρομαντζάρεις το Εριθάκι του 21ου αιώνα ενώ παράλληλα εξολοθρεύεις τις σιχαμερές χελώνες στακάροντας κιβώτια ως την κορυφή της engine, υπάρχει μωρέ ωραιότερο πράγμα για 45άρη παρθένο φαν των Μπλίντ Γκουάρντιαν; Μόνη μεγαλύτερη συγκίνηση το 'Νάου γιου ολ νόου δη μπάρτς εντ δέιρ σόνκς...' στο Γκαγκάριν, όπου γέμισε κουβά από δάκρυα για τη Βασούλα.

Back