Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Με την ευκαιρία της μεγάλης επιτυχίας του BG3 αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα σε ένα άτομο που είχε δει από πολύ νωρίς τις τεράστιες προοπτικές της Larian και είχε ενημερώσει το κοινό για το ταλέντο της. Μιλώ φυσικά για εμένα, που στο review του Divinity 2: The Dragon Knight Saga στο PC Master είχα τονίσει ότι το γράψιμο και τα quests ήταν υψηλού επιπέδου και επρόκειτο για ακατέργαστο διαμάντι. Μπράβο μου λοιπόν.

e33.jpg

Ορίστε; Dragon Age 2; Δεν μου θυμίζει κάτι.

Διασκεδαζουμε με το RATCHET AND CLANK RIFT APART που ειναι κανονικο παιχνιδι δρασης με εξωγηινο γατο και οχι turn based βλακειεες σαν το baldur gate! Το παιζω μια εβδομαδα τωρα στο προτεινω και εσενα.!!

Eννοείται και θα το λιώσω! Καμία εξωγήινη χελώνα σφάζουμε ή με την όρεξη θα μείνουμε; Θέλω να δω χελωνίσιο αίμα να κυλάει!!

Παίζει να έχει λιώσει η μισή friend list σήμερα, όλο βαράνε καμπανάκια εδώ πέρα :p

View attachment 6001
Ευκαιρία για ένα καλό ξεκαθάρισμα και να διώξεις τους άλλους μισούς. Που ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πλην bg3 :p

Eννοείται και θα το λιώσω! Καμία εξωγήινη χελώνα σφάζουμε ή με την όρεξη θα μείνουμε; Θέλω να δω χελωνίσιο αίμα να κυλάει!!
Το εχω φτασει τελευταια πιστα που σημαινει οτι μαλλον θα το τερματισω σημερα. Οχι δεν εχαι χελωνες. Εχει ομως ρομποτ πειρατες οπως το rayman 2. Και διαφορα αλλα ζωα αλλα καθολου χελωνες. Τωρα περιμενουμε το Stalker 2 μηπως εχει αυτο εξωγηινες χελωνες.

Παίζει να έχει λιώσει η μισή friend list σήμερα, όλο βαράνε καμπανάκια εδώ πέρα :p

View attachment 6001
Που τους βλέπεις αυτούς;
Εγώ έχω έναν που παίζει - για την ακρίβεια έχει αποκοιμηθεί στο - Main Menu (λογικά θα ναι τίποτα λογιστής) και κάποιοι άλλοι παίζουν ένα Lone Adventurer: Wilderness που πρέπει να είναι expansion του Treasure of Nadia.

Clipboard01.jpg

Φανταστείτε να μην είχε "ψηθεί" πρώτα στο EA, τι θα γινόταν δηλαδή... Σε κάνα τρίμηνο-εξάμηνο θα είναι πραγματικά έτοιμο.

Που τους βλέπεις αυτούς;
Εγώ έχω έναν που παίζει - για την ακρίβεια έχει αποκοιμηθεί στο - Main Menu (λογικά θα ναι τίποτα λογιστής) και κάποιοι άλλοι παίζουν ένα Lone Adventurer: Wilderness που πρέπει να είναι expansion του Treasure of Nadia.

View attachment 6007

Φανταστείτε να μην είχε "ψηθεί" πρώτα στο EA, τι θα γινόταν δηλαδή... Σε κάνα τρίμηνο-εξάμηνο θα είναι πραγματικά έτοιμο.
Εντάξει, το save bug δεν θα μπορούσε να φανεί πριν το release.
Κατά τα άλλα συμφωνώ, 6+ μήνες κατά ελάχιστο αναμονή για 1ο playthrough ανεξαρτήτως παιχνιδιού

Μαλάκες τι παιχνιδάρα είναι αυτή; Τι ζούμε;
Ζέχνει Quality και φροντίδα σε κάθε βήμα.
ΤΙ ΖΟΥΜΕ

Baldur's Gate 3 > Witcher 3

ΝΕ! ΤΟ ΕΙΠΑ!
Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά ενώ το Witcher είναι παιχνιδάρα, το μεγαλύτερο του μειονέκτημα ήταν το gameplay.
Ενώ το bg3 που έχει ΤΒ, ξεκινάει με καλύτερη αφετηρία
:p

Back