Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα χρώματα και φέρι τοίχο και ατσάλωσα ξανά το φρόνημά μου.
Μην αφήνεις να σε ξεγελάσουν αυτά τα τεχνάσματα!
 
Χρώματα και φερι


Μαηνορ σποηλερ χαρακτήρας
20230809172351_1.jpg
 
Σατανάς είσαι Τόνεχ. Ευτυχώς, ευτυχώς που με πάει τρεις και μια η καθημερινότητα, αλλιώς θα μουρμούριζα ΜΟΥΡΓΚΛΟΥΓΚΛΟΥΓΚΛΟΥ παρεούλα με τον Θείο Ίλιθιντ στα σοκάκια της Ατκάτλα.

Παίζει να σπάσω και να χωθώ τέλη Αυγούστου όμως. Είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο διαφορετικά θα παίζω σε σχέση με το BG2, που έπαιξα ως πάναγνος 19χρονος ψυχικός παρθένος.

Θυμάμαι είχα κάνει Paladin/Chevalier γεννημένο θύμα πρώτης τάξεως πιστό και αφοσιωμένο υπηρέτη των συμφερόντων της Βασούλας. Προφανώς ρομάντζο με την καρα-φέρι Aerie, παιδάκια στο λιβάδι και όλα τα quests λύνονταν τουλάχιστον θεραπεύοντας τον καρκίνο και μοιράζοντας άρτο και ιχθύες στα πλήθη. Μου άρεσε πολύ και η νάνα companion με τις κόκκινες μπουκλίτσες. Είχαμε ρίξει ένα δράκο κι είχε γίνει μεγάλο θέμα στο Φερούν. Τις παίξαμε και σε κάτι ζομγκαγκαμπούγκου celestial beings στο Throne of Bhaal, ωραία περάσαμε.

Πρώτη αλλαγούλα ότι θα παίξουμε Chaotic Good Βάρδο και θα κοιτάμε, πρωτίστως, την άθλια πάρτη μας. Cock Type Over 9000 γιατί πάνω απ' όλα είμεθα σοβαροί και ρομαντικοί.
 
Μερακλής μπήχτης Wyll, σπρώχνει κοπλιμέντα στην Lae'zel, μετά κλασσικός πέφτουλας ρίχνει και στη Shadowheart, το δεύτερο μωράκι του ρίχνει άκυρο με τη μία λέγοντας "ότι δεύτερο βιολί δεν παίζω, τράβα στην άλλη".

105% - ώριμες σκέψεις.
 
Μερακλής μπήχτης Wyll, σπρώχνει κοπλιμέντα στην Lae'zel, μετά κλασσικός πέφτουλας ρίχνει και στη Shadowheart, το δεύτερο μωράκι του ρίχνει άκυρο με τη μία λέγοντας "ότι δεύτερο βιολί δεν παίζω, τράβα στην άλλη".

105% - ώριμες σκέψεις.
Θεος ο Wyll!! Φαση οτι κινειται εκτελειται!
 
Βάσει των σπουδαγμένων γραφτών σας, έχουμε να κάνουμε με 95% σκληρό τέητινγκ εξομοιωτή στα Φαργκότεν Ράλμς και 5% σπλατεριά με πλοκάμια; Αναθεωρώ. Πιθανό GOAT.
 
Βάσει των σπουδαγμένων γραφτών σας, έχουμε να κάνουμε με 95% σκληρό τέητινγκ εξομοιωτή στα Φαργκότεν Ράλμς και 5% σπλατεριά με πλοκάμια; Αναθεωρώ. Πιθανό GOAT.
Κατ'εμε δεν εχει περισσοτερο ρομανς απο το BG2. Απλα ειναι πιο λιγοτερο συμπυκνωμενο.
 
ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΕΣ παυλε.
δεν καταλαβα. να αγορασει. ή να αναγκαστει να πειρατεψει... (καταδικαζω. θα εκλεβες ενα καρβελι???)
να του δημιουργηθουν ηθικα διλημματα. τσοις εντ κονσηκουενς. να περιπλανηθει στις γκριζες περιοχες των αποφασεων ζωης....

ετσι γινεται κανεις καλυτερος αθρωπος.
 
mJlZezO.jpg


1sCk1W8.jpg
 
Αχαχαχαχ όταν έπεσα πάνω σε αυτό το σκηνικό είχα την Laezel μαζί και αν τυχόν έκανα κάτι θα μου έκοβε το γκώλο οπότε δεν ενέδωσα.

Γενικά έχουμε μια πολύ υγιή και μη-τοξική σχέση, κύρια κινητήρια δύναμή μου για τις αποφάσεις στο playthrough είναι το να μην μου ρίξει ξύλο.
 
Να, κάτι τέτοια λέτε και μερικοί από δω μέσα το παίρνουν τις μετρητοίς και μένουν ανύπαντροι... :Ρ
ναι αυτό φταίει :p
 
Ρε ο Κουτσουμπάκος μόνος ήταν στη πορεία χθες, όλοι οι υπόλοιποι παίζανε Μπαλντούρς είπε. Κατανοητό ψέλισε, αυτοί είστε, ο αγώνας μπορεί να περιμένει.
 
Back
Top