Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΔΑΙΝ ΒΛΑΙΠΟ ΚΑΤΥ ΛΑΘΩΣ ΣΙΝΑΙΛΙΝΑ ΓΚΟΥΝΕΛΗΟΝ111111!!!ΕΝΑΕΝΑ

#ΕίμαστεΠολλοί

Ρε παιδιά κι εγώ νομίζω σε 2.5/3 κανόνες είχα μείνει, αλλά δε με δυσκολεύει κάτι ιδιαίτερα στις μάχες. Σίγουρα δεν παίζω σαν τον Τζώνη Πέτσακα, τον Άσσο των Παρθένων Ζαριών, αλλά τις απολαμβάνω τις μάχες ως τώρα, δίκαιες και ισορροπημένες μου φαίνονται.

Μην τους δίνεις σημασία, οι τσιρλίντερς της Bioware είναι που είχαν συνηθίσει η μάχη να παίζεται μόνη της και τώρα πανικοβάλλονται που πρέπει να σκεφτούν.

Τέλος το ακτ 2.
Απλά και στεγνά, χωρίς σπόιλερς: Απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω βιώσει προσωπικά στο gaming.
Η εξερεύνηση, η ατμόσφαιρα, το ιμμέρσιο, το pacing, οι χαρακτήρες, η ξεδίπλωση του lore και της ιστορίας, χτυπάνε τα πάντα spot on και τα θεωρώ αριστουργηματικά.

Είναι ξεκάθαρο πλέον το μεράκι, η έμπνευση και η προσπάθεια που έχει πέσει απ' την Λάριαν.
A team on the top of their craft, όπως είπε και ο Σβεν. 🍻

Τρέμω στο τι θα συναντήσω στο ακτ 3.

crying-sobbing.gif

Τα μόνα speedrun που έχουν σημασία.

Το βίντεο δημιουργήθηκε ως απάντηση στην κατάρριψη του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ αντίστοιχου speedrun που ήταν στα 4:12. Ο χρόνος του βελτιώθηκε σημαντικά.

Καλησπερα,

στο site εδω ,υπαρχει review για το εν λογω παιχνιδι ?εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα τπτ.
Υπαρχει περιπτωση να βγει στο μελλον?
Απο τα λιγα Eλληνικα gaming sites που απολαμβανω να διαβαζω τα rieviews.

Τελικα, ποση γνωση απαιτει απο DnD Χ edition κανονες για να μην σπας το πληκτρολογιο σε καθε μαχη;

Στο review του PC Gamer, λεει πρακτικα οτι χρειαζεται υποβαθρο

Even as a Baldur's Gate vet who also plays tabletop RPGs, I found it quite intimidating, and a lot of folk at PCG ended up starting the game again after 20 hours. It demands a lot of patience, then, and you might have to spend a lot of those early hours just figuring things out and muddling through. Once you've figured out D&D's eccentricities, though, you'll have a much better time.

Δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά κάποιος που έχει το υπόβαθρο θα το κατανοήσει σίγουρα περισσότερο και ενδεχομένως να το απολαύσει και περισσότερο. Προσωπικά έχω και εγώ μείνει στην 3,5 που έπαιζα ως φοιτητής και τη βρήκα πολύ καλύτερη από την 2 ή 2,5 των πρώτων BG με το θακο. Αν έχεις παίξει το Solasta είναι οι ίδιοι κανόνες.

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΕ ΓΜΤ!!! Οταν ξεκινησε η μαχη εμεινα αναυδος!

Τετοια διεγερση απο μουσικη ειχα να νιωσω απο αυτο!! Συγκινηση!!

Τετοια διεγερση απο μουσικη ειχα να νιωσω απο αυτο!! Συγκινηση!!

Σποιλερ απο το βιδεο-θαμπνειλ, αλλα δεν πειραζει.
Ηταν αναμενομενο

Έβαλα σποιλερταγκ ρε συ, σε έτρωγε να το ανοίξεις όμως ε; 😂

Και να φανταστείς πως αυτό το κομμάτι είναι τελείως optional. Επίσης

Εδιτ: Για μένα η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού είναι

Η μάχη με τον Ansur, η τραγική ιστορία του Balduran, το τραγούδι που παίζει στη ταβέρνα και λειτουργεί σαν το "poet and the muse".
Η Λαριαν ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να παραδώσει υποδειγματικό στορυ-τελινκ.

Last edited:
Back