Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μόνο ηχητικό πομπτό με οπτική ένδειξη ήχου που ΑΜΑ θέλει, μπορεί να δείξει ότι κλαίει ο μικρός. Οπότε αν η κυρά κάνει μπάνιο και εγώ παίζω πριν μου κάνει έξωση να δουλέψει στο PC, δεν έχω πολλές επιλογές.
Αν κλαίει ο μικρός και δεν τον ακούσεις ενώ η μάνα του κάνει μπάνιο δεν θα σου κάνει έξωση από το PC αλλά από το σπίτι.

Το έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα, ότι δεν χολοσκάω για voiceover, το έχω με το διάβασμα.

Παίζω Baldur's Gate: Enhanced Edition, το οποίο δεν είναι fully voiced, και τα κείμενα βγαίνουν "νεράκι". Τίτλοι δε όπως πχ το Disco Elysium, έχουν ακόμα καλύτερο γράψιμο. Το δε Disco Elysium, αρχικά βγήκε χωρίς ομιλία. Λογικό, δεν υπήρχε μαρούλι.

Καλό γράψιμο >>> Πλήρη voice over. Ειδάλλως πάμε σε γράψιμο Τοντ.

Διάολε! Με κάθε ποστ του ο Νίτρος καθυστερεί την αποκάλυψη των εξωγήινων. Το ξανασκέφτονται και λένε να την κάνουν με ελαφρά από το Hangar 18.

Φαντάσου να τον καλέσεις σε βάφτιση και να νιώθεις λες και πήγες σε ομιλία χρηματοοικονομικών powered by Deloitte.

Λαστ μπατ νοτ λιστ. Άμα είναι έτσι, βάλε να δεις και τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” χωρίς σάουντρακ.
Τζίζας!

Καλή φάση το μπιτζιθράκι, είμαι 4,5 ώρες μόνο και με έχει κιόλας κερδίσει.
Ήθελα μόνο να πω το κοντό μου, γιατί είχε γίνει πολύ ντόρος για τα voice overs σε βαθμό να λένε άλλα στούντιο και πως θα αντεπεξέλθουμε με τέτοιο ανταγωνισμό και ψηλά στάνταρς και κάτι τέτοια. (γεια σου κουκουβαγιόγατα)

Δεν τα είχε ανάγκη. Λόγω του παιδιού έπαιξα καμιά ωρίτσα χωρίς ήχο και δεν έχασε καθόλου το παιχνίδι στο μουγκό ολότελα.
Αν το παιχνίδι είναι καλό, και με λιγότερα voice overs καλό θα παραμείνει.

edit: αχναιεκει

Περιμένουμε εντυπώσεις από την εμπειρία να παίζεις με κλειστή οθόνη και μόνο ήχο :p

Επίσης, "ντόρος" δεν είχε γίνει από άλλα στούντιος για το voice acting, καμία σχέση

Τα voice over μπαίνουν και αργότερα, το χάλια γράψιμο μένει.
Εδώ είναι το νήμα για το Μπίτσιθρι, όχι το ΝΤΟΣ Ένα.

Ok δεν το λες χάλια, αλλά you get the point.

Επίσης, "ντόρος" δεν είχε γίνει από άλλα στούντιος για το voice acting, καμία σχέση
κλαψωμούνιασμα είναι το σωστό και ήταν παντού σε άρθρα την εποχή που βγήκε το μπιτζιθρι και απογειωνόταν στην στρατόσφαιρα.

Κι εγώ πάντως θυμάμαι να κλαίγονται περισσότερο για το γενικότερο scope + production values, όχι για το voice-acting συγκεκριμένα.

Κι εγώ πάντως θυμάμαι να κλαίγονται περισσότερο για το γενικότερο scope + production values, όχι για το voice-acting συγκεκριμένα.
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τουλάχιστον από owlcat είχαν πει σε συνέντευξη συγκεκριμένα για το πόσα πολλά voice overs έχει, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά γενικά θυμάμαι ότι υπήρχε γκρίνια και για αυτό.

The team aim to include everything from Baldur's Gate's Enhanced Edition in their remake. The sole exception is the Siege of Dragonspear expansion, which might arrive as a post-release update. The original game's map will be split up into at least eight "different major zones", with a chance of running into a random encounter when you hop over the borders between them.

Back