bald_killer
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!H Iταλία και η Τουρκία προηγουμένως μπορεί να αυτοκτόνησαν. Εμείς ηττηθήκαμαν καθαρότατα."Αυτοκτόνησε" κι η Ιταλία. Καλά πήγε κι αυτό...
Ωραία, κάλυψε διαφορά 23 πόντων η Σλοβενία, πάλι κουβά εγώΗ Σλοβενία έπαθε Ελλάδα (όπως πρόβλεψα το πρωί)
2 φορές πήγε να γίνει CP2077 (μλκ ΑΚΟΜΑ και με 9 πόντους μπροστά στο τελευταίο λεπτό) αλλά στο τέλος βγήκε Witcher.ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ
Κάτι τέτοια διαβάζω/ακούω και λέω "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ"To Εurobasket των άσχετων και των κωλόφαρδων
H Iταλία και η Τουρκία προηγουμένως μπορεί να αυτοκτόνησαν. Εμείς ηττηθήκαμαν καθαρότατα.![]()
1. Συμφωνώ. Είδα σχεδόν όλα τα ματς που έδειξε η τηλεόραση και δεν έχασα βραδινή εκπομπή. Καθαρά για τους 4 που πέρασαν είπα ότι είπα όμως. Μου χάλασε όλη την καλή εικόνα που είχα για το τουρνουά. Μα να μην περάσει ούτε μία ομάδα που ήθελα; Δεν ξανάγινε τέτοια ξενέρα. Λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Μόνο ο @Dim Gian Bot φαίνεται να κατάλαβε πως δεν ήταν γενικό συμπέρασμα για το τουρνουά. Η προιστορία μας στις αρένες του ροκελί μέτρησε φαίνεται1. Εγώ από την άλλη νομίζω ότι είναι το καλυτερο Eurobasket που έχω δει.
2. Δικαιη η νίκη των Γερμανων.
3. Οι Ισπανοί ασχέτως παικτών, έχουν μια συνέπεια ως ομάδα και αυτό ειναι Πάντα το σημείο κλειδί σε τέτοια τουρνουά.
4..Οι Ιταλοί ήθελαν και τα πάθαν.
5.. Οι Σλοβένοι μια από τα ίδια με εμάς. Από την αρχή του τουρνουά είναι στο ρελαντί χωρίς να μας έχουν δείξει ότι είναι και κάνα μεγάλο φαβορί.
Τελος πάντων. Ετσι όπως εγιναν τα πράγματα ας το πάρει τουλάχιστον η Πολωνία
Με 18 πόντους σε ένα ημίχρονο, μάλλον έχτισαν ολόκληρη πολυκατοικία.Θα το πάρει η Πολωνία, αλλά όχι αυτό που νομίζουμε... Απ' ό,τι τσέκαρα πριν από λίγο στο ERTFLIX, χάνει με double score. Τι συντριβή είναι αυτή... Τόσο καλά έπαιξαν τα Γαλλάκια ή τους άνοιξε ο πωπός όπως στους Γερμανούς τις προάλλες;
Σχολίασα καθαρά το όλο ύφος του ποστ (το οποίο το έχουν 7/10 φούρνους). Ούτε ντισριρπεκτφουλ, αλλά ούτε τρολλ. Αν τώρα αυτή η τοποθέτηση "καφενείου" θαρρείς πως είναι σωστή και θεμιτή. Τότες mea culpa και θα βάλω τα γυαλιά του Ροντι Παηπερ.@Tony Corvus Seriously WTF dude? Don't be a disrespectful troll. Δεν είναι ωραίο