υποστηριζω παραδοσιακα νετς λογω νιου τζερσευ, αλλά τα τελευταια χρονια μου ηταν εντελως αδιαφοροι με την μπιγκ 3 ομαδα (+ σιμονς

) που ειχαν φτιαξει χωρις να κοιτανε το αυριο, μονο για το κατσαρολι. με αποτελεσμα τωρα να ειναι σε βαθυ λακο και θα κανουν χρονια να σηκωσουν κεφαλι, εχοντας δωσει τους σουπερσταρς και χωρις χρησιμα ντραφτ πικς. ενταξει, αν τους βγει παιχτουρα απ το πουθενα ο καμ τομας ισως γινει πιο γρηγορα το ριμπίλντ. μπριτζες, καμ τζονσον, φινι σμιθ, και το πουλέν ντινγουιντι αξιοπρεπεστατοι, αλλά θελουν επειγοντως ΚΑΛΟΥΣ ψηλους.
για να δουμε λιγο και το αγορι μας, η αποψιλωση των νετς αφηνει το υγιες μιλγουωκι με μονο σοβαρο αντιπαλο τους σελτικς. μ αυτα τα παιχνιδια στο μυαλο, πηρανε τον κραουντερ. οι σελτικς εχουνε πολλους αναλωσιμους ψηλους για ξυλο και μαρκαρισμα εναλλαξ στον γιανναρο και μ αυτη την κινηση οι μπακς δωσανε βαθος στον παγκο τους. ο νουορα στασιμος τοσα χρονια. καλος σκορερ, βλεπει το καλαθι σαν βαρελι στις καλες βραδιες, αλλά βαριδι στην αμυνα, σοφτ και παθος μηδεν. ο κραουντερ νομιζω ειναι ενας καλυτερος πι τζει τακερ κι εχει 2-3 καλα χρονια ακομα. το αλλο μου πουλεν μαμουκελασβιλι δεν εχει δειξει βελτιωση και στεναχωριεμαι, αλλά θα του δωκω μια χρονια ακομα να δω πως θα εξελιχτει.
στην δυση, ΚΟΛΑΣΗ. τα πλει οφς θα ειναι τρομερα ενδιαφεροντα. τεραστιο ρισκο η αποκτηση ιρβινγκ απ το νταλας. εχει καταστρεψει αρκετες ομαδες ο θειος ντρου (τεραστιος παικτης ωστοσο) και στα ματια μου δεν δενει καλα με τον λουκα. θα δουμε.