Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κι εγώ πιστεύω ότι το ματς το πήρε εύκολα η Φενέρ, ίσως είχαν και αυτοί άγχος και δεν άνοιξαν την διαφορά ενώ είχαν πολλαπλές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την εικόνα σκασμένης ομάδας.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ (μικρό).

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ (μικρό).
λεγανε για ελληνικο τελικο αλλα δεν εδιναν διευκρινηση αν εννοουσαν μεγαλο η μικρο. τλκ ελεγαν για μικρο indeed.

και κατι τετοιες δυσκολες στιγμες, για να ευθυμησωμε καπως, οι σκεψεις και η συμπαθεια μας κατευθυνονται στον μάγιστρο της προπονητικης δημητρη πριφτη που εκοψε τον ντιαλό που ειδαμε αποψε με την μονακό γιατι "δεν του εκανε" ενω τον ειχαμε κλεισει.

αυτο ειναι να χεις μπασκετικο ματι...

μάγιστρο της προπονητικης δημητρη πριφτη
o πριφτης για αρη ηταν μια χαρα (βασικα ουτε για αρη εδω που τα λεμε απλα αναφερω τον αρη γιατι ως γνωστον εχει πολλα προβληματα και δεν ειναι για μεγαλα πραγματα)
για ευρωπες ιστοριες βαρια βαρια κανει για βοηθος προπονητη.

ενταξει, εδω που τα λεμε, την εποχη που τον πηραμε για προπονητη καπως σαν τον αρη ημασταν (νόου οφένς). τον αρη των 2010's εννοω, οχι τον παλιο, καλο, ορθοδοξο των ειτις.

κανενα οφενς. ειναι γνωστο οτι ο αρης εδω και αρκετα χρονια ειναι μονο προβληματα. που τζαμπα περιμουνε χρονια μπας και λυθουν και ξαναγινουμε ομαδα για μεγαλα πραγματα.

Ειρωνία να φεύγουν και οι δύο ομάδες από πρώην παίκτες τους που έγραψαν ιστορία με την εκάστοτε φανέλα.
Θέλω να το σηκώσει η Φενέρμπαχτσε μόνο και μόνο επειδή αντιπαθώ τον Σπανούλη.

Είναι αξιοπερίεργο ότι και οι δύο ομάδες έδειξαν εντελώς απροετοίμαστες για τους ημιτελικούς και χωρίς ιδέες. Αυτό που είδα και στα δύο παιχνίδια είναι ότι οι αντίπαλοι προπονητές διάβασαν σωστά τον τρόπο παιχνιδιού των δικών μας και τους εξουδετέρωσαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν εμπιστεύθηκε τον πάγκο του για να πάρει λύσεις, με αποτέλεσμα τα ήδη βαριά πόδια των βασικών να βαρύνουν ακόμη περισσότερο.

Η συνολική εντύπωση που μου έμεινε είναι ότι και οι δύο πρέπει να προσθέσουν ταχύτητα και ειδικά αθλητικότητα, Οι αντίπαλοι μου φάνηκε ότι υπερείχαν και στους δύο τομείς.

Για τον Παο δεν ειχα απαιτησεις και που εφτασε μεχρι εδω ηταν υπερβαση χωρις Λεσορ, Γκριγκονις και με Ναν σε καθετη πτωση.

Για τον Ολυμπιακο περιμενα κατι καλυτερο ως εμφανιση αλλα πλην του Φουρνιε, ολοι οι αλλοι μαζευαν το σκατο απο την καλτσα λες και ηταν πρωτοεμφανιζομενοι.

Οι προπονητες επισης ηττηθηκαν κατα κρατος. Ελπιζω να δουμε κοσμιο αγωνα στο μεταξυ τους καθως απογοητευση και νευρα δεν ειναι καλοι οιωνοι.

ezgif-8b906ef1961f21.gif
Όσο και αν δε μου αρέσει, πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε και τίποτα να χάσει. Η φενερ ήταν ανώτερη, ο ΠΑΟ ληθαργικός όλη τη χρονιά, αλλά τουλάχιστον προέρχοταν από μια μεγάλη περσινή σεζόν. Αυτοί φεύγουν γνωρίζοντας ότι μπήκαν να παίξουν και οι άλλοι ήταν ανώτεροι.Συμβαίνει.
Ο ΟΣΦΠ από την άλλη έδωσε μία κλωτσιά και τα κατέστρεψε όλα.Δεν μπήκαν ποτέ, δεν έδειξαν τίποτα και στην ουσία, ό,τι και να πει μετά το προπονητικό stuff, δεν είχαν δουλέψει τίποτα. Είτε αγωνιστικά είτε είτε σε επίπεδο ψυχολογίας.
Αγάπη στην ομάδα -μεγάλη αγάπη- αγάπη στους παίκτες -μεγάλη- ευγνωμοσύνη στον Μπαρτζώκα, αλλά κάπου φτάνει! Επίτελους πρέπει με κάποια ψυχραιμία να γίνει σοβαρή κριτική. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα που τερμάτισε πρώτη να αρχίζει τον ημιτελικό με της αστοχίας

(Ti στην ευχή των forum έγινε; Νόμιζα ότι το σχόλιο μου είχε γίνει posted χθες και τώρα είδα ότι δεν είχε κρατηθεί..🤪)

νομοτέλεια, (η) : η λειτουργία ενός φαινομένου σύμφωνα με ορισμένους σταθερούς νόμους
(λεξικο νεας ελληνικης γλωσας)

Back