ξερεις τι γινεται τσοζεν? εγω δεν μπορω να δω την καλη δουλεια που λες οτι εχει κανει στην εθνικη. καποιοι μπορει να σκεφτουν οτι ειναι οπαδικο το θεμα μου, αδιαφορο, ας σκεφτει ο καθεις οτι θελει.
το προβλημα μου ειναι, θα το πω ευθεως, οτι ειναι "μικρη" προσωπικοτητα. δεν εχει υποβαθρο, γνωσεις, Γνωση και Μέτρο. η μεγαλη, ακομα μεχρι και υπερβολικη αυτοπεποιθηση που ΠΡΕΠΕΙ καποιος να εχει οταν ειναι αθλητης, δεν μεταφραζεται καλα οταν τελειωσει την αθλητικη του καριερα και πρεπει να μπαινει στο χρονοντουλαπο (λειπεις, ΑνΤρεα...

). π.χ. ναι, μπορει στο μελλον να γινει καλος προπονητης (ποσο καλος, δεν το ξερω) αλλά η ταπεινη μου γνωμουλα ειναι οτι επρεπε να μετρησει σωστα τον εαυτο του και ν αρνηθει την προταση ν αναλαβει την εθνικη. πιστευω οτι ισως να το εχει καταλαβει κι ο ιδιος πια. ηταν εξαιρετικα νωρις και μπορει να εκαψε και την ευκαιρια του... βεβαια πιθανως σκεφτηκε "εχω γιαννη, σλουκα, κατι θα κανω", αλλά δεν χρειαζεσαι μονο παικτες σ αυτο το επιπεδο.
και την καλη δουλεια που λες, δεν την εχω δει προπονητικα. ας πουμε δες ποσο τυχεροι ειμασταν φετος με τις εκπληξεις και τα σταυρωματα μεχρι να φτασουμε στον μικρο τελικο. οκ, αυτα συμβαινουν σε καθε τουρνουα, ισχυει, αλλά η τουρκια ηταν ο πρωτος "σοβαρος" αντιπαλος (δεν συζηταω για το επιπεδο της φετινης λιθουανιας καν. μετα και τον τραυματισμο γιοκουμπαιτις εμεινε με καλυτερο παικτη τον βαλαντσιουνας (ενταξει, ως παναθηναικος μιλω, αγιο ειχαμε... εχει γινει πιο βαρυς κι απο μενα (τροπος του λεγειν, σορυ γιονας...))).
επισης μ ενοχλουν πολυ:
1. οτι δεν πηρε κανενα μερος της ευθυνης στις χτεσινες δηλωσεις του, που το θεωρω μεγα σφαλμα και δειχνει πως σκεφτεται, αλλά μιλησε μονο για τους παικτες και
2. αυτο δεν τον αφορα ευθεως, αλλά εμμεσα και ειναι η ασυλια που απολαμβανει στον τυπο και τα σοσιαλ. αποθεωση/κριτικη α λα καρτ. μεχρι χτες βραδυ ηταν η "αρμαδα του σπανουλη" που μεταμορφωσε και καλα την εθνικη και ξαφνικα χτες εγινε η ομαδα "που δεν μπηκε ποτέ στο ματς" με "παικτες φαντασματα" και χωρις ευθυνη του προπονητη. και κρυφτηκε το βατερλω, αγωνιστικο και προπονητικο, με ατακες του στυλ: δεν συζηταμε για τον ημιτελικο, παμε για το χαλκινο...
μακαρι να το παρουμε και θα χαρω πολυ, κυριως για τον γιανναρο και καποιους αλλους παικτες, αλλά πονανε απο τωρα τα μυαλα μου μ αυτα που θα διαβασω μετά. και εκνευριζομαι που ολα τα στραβα θα μπουνε κατω απ το χαλί.