Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
"Αριστοτεχνικό το στήσιμο του Σπανούλη", "όλα βάσει σχεδίου στο rotation", "εξαιρετική διαχείριση στους ομίλους" (με παρολίγον τραυματία Γιάννη), λίγα μόνο από το πόσο έσπρωχνε προμοσιων

Γενική μου εντύπωση είναι ότι καλά τα πήγαμε, περίμενα εμφάνιση φιάσκο. Με το γενικότερο τοξικό κλίμα που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικά με την επιστολή των παικτών του Παναθηναικού στην έναρξη, φοβόμουν οτι θα παίξουν σφαλιάρες μεταξύ τους μέσα στο παρκέ. Η δωδεκάδα δεν είχε βάθος γιατί δεν έχουμε πιά, ο τιτανοτεράστιος μαιτρ των πάγκων Τρινκιέρι πάτωσε με 8-9 πρωτοκλασάτους παίκτες.

Η άποψη μου είναι ότι ο άθλος του 87 έκανε όλα τα Ελληνόπουλα να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Αυτή η τεράστια δεξαμενή έβγαλε την γενιά που ανδρώθηκε 20 χρόνια μετά και έφερε το χρυσό του 05 και το ασημένιο στο παγκόσμιο. Αναρωτιέμαι γιατί μαράζωσε το ενδιαφέρον και η ανάπτυξη. Έχω ονοματεπώνυμο αλλά δεν θέλω να πριζώσω βραδιάτικα τον @Χειρομαλάχτης . Αγάπη μόνο. Ελπίζω στο μετάλιο αυριο μόνο και μόνο για τον Γιάννη, για ότι έχει τραβήξει.

8-9 "πρωτοκλασατοι" ισως στον μικροκοσμο μας. στην καλυτερη παικτες που απετυχαν παταγωδως στο nba, και καλοι για την ευρωλιγκα. ενω ας πουμε η ομαδα που και καλα την ειχαμε, η σλοβενια, ειχε μεσα τοτε τ αδερφια ντραγκιτς, ναχμπαρ, λορμπεκ και μπλαζιτς. δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους, λεμε... επισης το "πατωσε" ειπαμε οτι ειναι μια σχετικη λεξη. η μονη ηττα που δεν επρεπε να εχει συμβει ηταν με φινλανδια. βεβαια αντιστοιχα ας πουμε, φετος χασαμε απ την βοσνια - ερζεγοβινη, μια ομαδα φοβητρο μαλλον.... αλλά δεν ειδα να γινεται κουβεντα γι αυτο. κρυφτηκαμε ολοι πισω απ το οτι "ελειπε ο γιαννης", οπότε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ θα επρεπε να χασουμε, ας πουμε....

να με μπριζωσεις? δεν το νομί. μονο αγαπη,
απλα, το ονομα που υποθετω οτι εννοεις προφανως δεν θα ειχε καμμια συμμετοχη στον αθλο του 87 και τις γενιες που εβγαιναν μετα κι εφερναν μεταλλια, ετσι δεν ειναι? ουτε εκανε/αφησε εργο στο ελληνικο μπασκετ... για να δουμε τους αντικαταστατες του τι θ αφησουν... ισως πολλα πρωταθληματα στην αγαπημενη τους ομαδα, αυτο ειναι πολυ πιθανο. γιατι τιποτ αλλο δεν εχει γινει στο κομματι υποδομων και μικρων εθνικων, μιλανε τ αποτελεσματα. ποιο ελληνικο μπασκετ τωρα?? το αιγαλεω να κερδιζει....

α, μην το ξεχασω. οι παικτες του παο εστειλαν μεν την "τοξικη" επιστολη, αλλα κατεβηκαν στους αγωνες και μαλιστα ηταν απ τους καλυτερους της εθνικης και τα εδωσαν ολα. σε μια αλλη παρομοια περιπτωση που θυμαμαι, καποιοι παικτες απλα αρνηθηκαν την συμμετοχη τους.

το μεταλλιο αυριο το αξιζει ο τεραστιος γιαννης και μετα οι σλουκας, παπανικολαου που προσφεραν στις εθνικες ομαδες απο παιδια και απ οτι φαινεται μας χαιρετανε. οποιος αλλος μπει στις φωτο, εκτος ομαδας, θα πρεπει να ντρεπεται.

το μεταλλιο αυριο το αξιζει ο τεραστιος γιαννης και μετα οι σλουκας, παπανικολαου που προσφεραν στις εθνικες ομαδες απο παιδια και απ οτι φαινεται μας χαιρετανε. οποιος αλλος μπει στις φωτο, εκτος ομαδας, θα πρεπει να ντρεπεται.
Ο οποίος Παπανικολάου φυσικά είναι στην τριάδα που δεν ήθελαν να παίξουν με τον Πιτίνο. Κατά τα άλλα αρχηγός.

το ξερω χρονό. κι επισης ο αθλητικος του βιος εχει καποιες εχμ, "περιεργες" στιγμες τοξικοτητας σε σχεση κιολας με τα δακρυβρεχτα που δηλωσε πριν 4 μερες μετα το ματς με λιθουανους....
αλλά ειπα να ειμαι ενωτικος και να μην σταθω σ αυτα. στις εθνικες εχει συμμετεχει απο παιδακι, οπότε ας του δωκουμε ενα ελαφρυντικο.

Χέσε την ενότητα. Έλληνοι είμαστε, δεν είμαστε κατσβέλ. Στην Ελλάδα ζούμαστε, Τουρκία δε ζούμαστε. Αυτό το πατ γροψ το λέμε.
Μια ζωή εμφύλιο ζούμε. Οπότε πες μας τι άλλες μαλακίες έχει κάνει. Γιατί η συγκεκριμένη δήλωση ήταν τουλάχιστον αστεία. Κανείς δεν έχει ειδική ευλογία για να γλιτώνει την κριτική, πόσο μάλλον 25χρονοι εκατομμυριούχοι σε μια χώρα οικονομικά εξαθλιωμένη, που η δουλειά τους είναι να κλωτσάνε ένα τόπι.

Slim βλέπω.
Αλλά Jesus πως;
Ο Ιησούλης σύμφωνα με τα κόμιξ ήταν μούσιας και μαλλιάς, όχι με κουπ πλεμομπίλ και κούτελο από το character creator του Oblivion.

Μπασκετικό μπούλινγκ και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις βλέπει ο εκφωνητής. Εγώ βλέπω για πρώτη φορά μετά την Ισπανία ομαδικό μπάσκετ με ψυχή και δίψα.

Δεν ξέρω ρε Μήτρο τι βλέπω. Διάβασε τους Φινλανδούς ο Σπανούλης; Κουράστηκαν να τρέχουν πάνω κάτω οι Σουόμι; Γιάννης όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω;
Εκεί που θέλω να του δώσω προπονητικές δαφνες, τον δείχνει η κάμερα να δίνει άκυρες οδηγίες που δεν ακολουθούν οι παίκτες και λες δεν μπορεί. Θα πω ότι είναι κακό timing της κάμερας και θα δώσω τόπο στην οργή.

εχει κανει καποια πραγματακια κυριως σε ματς εναντιον του παναθηναικου. μετα παντα μετανιωνει και κανει ενωτικες δηλωσεις και επιθυμει ολα να ειναι καλα. ουσιαστικα οτι κανει, γινεται γιατι γνωριζει καλα, εχμ, τον ψυχισμο και την κουλτουρα αυτων στους οποιους απευθυνεται. καλα του εχει παει μεχρι τωρα. εχει κανει καλα συμβολαια, τον αγαπαει η ορκερκίδα, και θα παρει μια καλη θεση σε καποιο ποστο στο αγαπημενο του σωματειο μολις τελειωσει την καριερα του.

δεν θ ασχοληθω ωστοσο μ αυτα σημερα. γκουγκλαρε αν θες. α, ενα χαριτωμενο ειναι το εξης: γκουγκλαρε παπανικολαου σινγκλετον κορδελα. ισως να γελασεις. κι ισως να γελασεις πιο πολυ τωρα που θα σου γραψω οτι αυτο ΔΕΝ σφυριχτηκε φαουλ..

Πολύ προσηλωμένοι στην άμυνα, μας έχουν μπει και τα σουτ (Ντόρσεϊ, Τολιό, μέχρι και ο Μήτογλου έσταξε κάνα-δυο) και φυσικά ο Γιάννης απίστευτα ώριμος και αποφασισμένος για το μετάλλιο. Γενικά σε όλο το τουρνουά βγάζει μια εντυπωσιακή στοχοπροσήλωση, δεν χάνει το μυαλό του ούτε στα καλά ούτε στα άσχημα.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑΑΑΑ

Μας βγάλανε την ψυχή πάλι. Μας την φόρεσαν και οι διαιτητές, μας γκαντέμιασε και ο κατσικοπόδαρος ο Ιωάννου αλλά το βρήκαν τα παλικάρια και το έλυσαν το πρόβλημα.

Αναγκάστηκα να δω τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά στην ΕΡΤ. Χαλάλι. Μπράβο σε όλους, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑ.

Θέλω πολύ να κράξω για 2-3 πράγματα, αλλά κι αύριο μέρα είναι.

Έβλεπα τώρα το βίντεο με τον Γιάννη που βάζει τα κλάματα στον πάγκο και μπήκε ένα σκουπιδάκι στο μάτι μου.

Αδιανόητο τουρνουά για τον Giannis, εύκολα του πιστώνεται ένα 70% αυτού του μεταλλίου. Σλούκας επίσης καλό τουρνουά συνολικά, οι υπόλοιποι πότε έτσι, πότε αλλιώς. Όπως και να'χει μπράβο σε όλους, μπράβο και στον Σπανούλη γιατί τακτικά μπορεί να μην έκανε τίποτα το τρομερό αλλά η ομάδα έβγαζε ομοψυχία και πιστεύω έπαιξε ρόλο σ'αυτό.

Μεγάλο κρίμα για την αλεπού τον Αταμάν. Πίστευα ότι θα το κατάφερνε αλλά στην εκπνοή η Γερμανία βρήκε αυτό που της έλειπε.
Κρίμα και που πανηγύρισε το σακουλάκι ο Σρέντερ

Σρöντερ σερνόταν σε όλο το ματς και έβαλε 4 κρίσιμους πόντους στο τέλος. Μεγάλος τελικός πάντως, έπαιρνε διαφορές η Τουρκία, μπουμπούνιζαν 2 τρίποντα από τα 7 μέτρα οι άλλοι και τους έφταναν.

Δεν πειράζει κόουτς, πάρε Ευρωλίγκα για εξιλέωση.

Back