Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απολαυστικός τελικός, ωραίες φάσεις, μεγάλο σκορ, μπόλικες συγκινήσεις - η χαρά του ουδέτερου φιλάθλου. Οι Γερμανοί εφτάψυχοι, σε όλο σχεδόν το ματς κυνηγούσαν και στο τέλος το έκλεψαν με κάνα δυο ενέργειες του Σρε και αντίστοιχα ενα-δυο χαμένα σουτ των Τούρκων που κάπου σα να έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο τελευταίο λεπτό.

Πολυ κρίμα για τη Τουρκία και κυρίως για τον Οσμάν που έκανε εξωγήινη εμφάνιση.
Αυτός ο βλάκας ο Σενγκούν πήρε ότι του άξιζε από την άλλη...

Last edited:
Καλά τα πήγε τελικά η εθνική. Οι παίκτες θεωρώ πως έκαναν ο καθένας ότι μπορούσε με εξαίρεση τον τριποντίνο που ήταν ικανός για μια καλύτερη εμφάνιση συνολικά στο τουρνουά. Ο κόουτς, που λοιδορήθηκε όσο λίγοι, πιστώνεται την επιτυχία. Οι προκάτοχοί του που άφησαν την ομάδα 16 χρόνια χωρίς μετάλλιο είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από τον κιλιμπίλι, ο οποίος παρά τη δεδομένη απειρία του συγκριτικά με μεγάλα ονόματα της προπονητικής δείχνει ότι μια χαρά μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ομάδα και να την οδηγήσει ψηλά. Αν θέλετε να δείτε αποτυχημένο προπονητή κοιτάξτε προς ΣΕΦ μεριά…

Ο τελικός μου δημιούργησε ένα πρωτοφανές αίσθημα. Είχα την εντύπωση ότι ως ουδέτερος φίλαθλος θα απολάμβανα ωραίο μπάσκετ και «να το πάρει ο καλύτερος». Αμ δε. Το μπάσκετ ήταν κορυφαίου επιπέδου, απολαυστικό από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, αλλά μου ήταν και οι 2 ομάδες τέρμα αντιπαθητικές. Όχι λόγω έθνους αλλά λόγω προσωπικοτήτων. Ασυμπάθηστοι όλοι ρε παιδί μου. Ουστ στον έναν, όξω στον άλλον. Τέλος πάντων τελικά διαπίστωσα ότι η κλαμένη σαν νινι φάτσα του Αταμαν και του Σενγκουν μου πρόσφεραν μεγαλύτερη απόλαυση από το εκνευριστικό χαμόγελο του παιδιού της κρεστ Σρεντερ/Σρουντερ/Σροιντερ οπότε και κοιμήθηκα γαλήνια.

Το τελευταίο σουτ που έπρεπε να πάρει ο Οσμάν και το πήρε ο κατά τα άλλα πολύ καλός σενγκουν τους κόστισε, από την άλλη ο εξαφανισμένος σροεντερ έβαλε έξι πόντους στο τέλος και το σήκωσαν

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
θαγκς φορ λαιφ

και στο τελος σκαει ο κλην κατ μανατζερ του γιαννη με το υφος: "εεεε, παιδια, οκ, αλλά ας το κλεισουμε τωρα. δεν κανει, δεν ειναι σωστο για το μπραντ νειμ μας..."

Προσωπικά πιστεύω ότι η 3η θέση ήταν υπέρβαση. Και μπράβο τους. Το χάρηκα για τον Γιάννη, όπως και για τον Σλούκα και τον Παπανικολάου. Ίσως έπρεπε κάποια στιγμή να σηκώσουν κούπα αλλά δεν ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες να έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα 2 ή και 3 παίχτες που να μπορούσαν να σταθούν μαζί με τον Γιάννη και τον Σλούκα. Ή και κάποιο προπονητή που να ταίριαζε καλύτερα σ' αυτή την Εθνική ώστε να είχαν πάει και σ' ένα τελικό.

Οτι ήταν υπέρβαση ισχύει ωστόσο υπάρχουν κάποια facts σε αυτό το ευρωμπάσκετ. Οσο λίγος και να μοιάζει ο Σπανούλης σε γνώσεις και εμπειρία προπονητικής κατάφερε τα εξής

1. Η ομάδα έπαιζε άμυνα για σεμινάριο αν εξαιρέσεις το ματς με τη Τουρκία που ήταν ανύπαρκτη και με τη Βοσνία που χωρίς το Γιάννη προφανώς δεν μπορούσε να είναι το ίδιο καλή. Είχα πολλά χρόνια να δω την Εθνική έτσι
2. Για πρώτη φορά εκμεταλλευτήκαμε πλήρως τα προσόντα του Γιάννη. Ή απλά αυτός ωρίμασε τόσο και έφτασε απλά στο peak του σαν παίχτης. Δεν ήταν απλά δίνουμε τη μπάλα στο Γιάννη να παίξει μόνος του. Η ομάδα ανοίγονταν σωστά και όταν τον έκλειναν είχαν ελεύθερα σουτ

Μη ξεχνάμε και το έξτρα κίνητρο που είχαν όλες οι παλιοσειρές στη τελευταία τους παράσταση με το εθνόσιμο. Ειδικά ο Γιάννης στη σκέψη πως ο αδερφός του ο Θανάσης δεν θα είναι ξανά σε παγκόσμιο μαζί με αυτόν και τον Κώστα αφού είναι 34 έδωσε ότι είχε και δεν είχε για να καταφέρουν κάτι και οι τρεις!

Νομίζω ταιριάζει γάντι αυτό το τραγούδι που είχα γράψει!

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά επειδή το δοκίμασα μόλις μόλις τώρα και έπιασε: Euroleague tv annual sub με τον κωδικό YOUTUBE15 . Πάει 76€ περίπου

Από ότι φαίνεται έχουν κι αυτοί εκεί εορτές 15αυγουστου. Ξεκίνησε το καλοκαίρι πτωτικά και στο τέλος πήρε τον ανήφορο.

Back