Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οι συζητήσεις για παρασκήνιο και διαιτησία θεωρώ ότι δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα γιατί αναλόγως των ατόμων που συζητούν θα υπάρχει είτε δεδομένη συμφωνία είτε δεδομένη διαφωνία. Αν η συζήτηση γίνεται μεταξύ φιλάθλων τότε θα παραδεχθούν όλοι τις λαδιές της ομάδας τους οπότε θα υπάρξει συμφωνία. Αν η συζήτηση γίνεται μεταξύ οπαδών τότε ο καθένας θα ισχυριστεί και θα πιστεύει ότι η δική του ομάδα είναι η μόνη καθαρή σε έναν απέραντο βούρκο οπότε θα υπάρξει διαφωνία. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα.

Το αστείο είναι πως οι φήμες λένε ότι οι Αγγελόπουλοι πρότειναν και στον Μιλουτίνοφ να ελληνοποιηθεί (υπάρχει ένα παραθυράκι μέσω golden visa) αλλά αυτός αρνήθηκε, και τώρα υπάρχει διοικητική γκρίνια για αυτόν.

Το αστείο είναι πως οι φήμες λένε ότι οι Αγγελόπουλοι πρότειναν και στον Μιλουτίνοφ να ελληνοποιηθεί (υπάρχει ένα παραθυράκι μέσω golden visa) αλλά αυτός αρνήθηκε, και τώρα υπάρχει διοικητική γκρίνια για αυτόν.
Νομίζω από όταν έπαιζε στην Ρωσία έκανε τις αγορές αλλά ναι, κάπου έχει κολλήσει το πράγμα

Προφανώς χτύπησε άσχημα σε εσάς όπως θα χτύπαγε σε εμάς αυτή του Μπατίστ αν ολοκληρωνόταν (δεν ήθελε ο παίχτης).

Επειδή είναι το αντικείμενό μου αυτό το θέμα μπορώ να σχολιάσω εμπεριστατωμένα. Η διαδικασία απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας απο πολίτη τρίτης χώρας που έχει συμπληρώσει συνεχόμενα έτη μόνιμης και νόμιμης διαμονής είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα και καθόλου επιλήψιμο. Αν δηλαδή ο Γουόκαπ είχε πάρει την υπηκοότητα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις αυτού του νόμου δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως ζήτημα, είτε για τον Γουόκαπ είτε για οποιονδήποτε άλλο.

Το ζήτημα που (ορθώς) δημιουργήθηκε με τον Γουόκαπ έχει να κάνει με το γεγονός ότι όταν ελληνοποιήθηκε δεν είχε συμπληρώσει αν θυμάμαι καλά ούτε δύο χρόνια διαμονή στην Ελλάδα. Για την ελληνοποίηση του χρησιμοποιήθηκε η εξαίρεση της εξαίρεσης στην νομοθεσία, με την αστεία επίκληση ότι "θα συνεισφέρει στην δόξα της εθνικής ομάδας" ή κάτι τέτοιο. Αυτή η υπόθεση ήταν απευθείας βγαλμένη από το πασοκικό παρελθόν που για την "δόξα του έθνους " βρισκαμε ελληνικές ρίζες και DNA σε οποιονδήποτε μπορούσε να φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο.

@Χειρομαλάχτης @munkinnousu Παιδιά απλά μια υπενθύμιση ότι δεν πρέπει μείνει καμία υπόνοια οτι αναφέρετε οτιδήποτε νομικά επιλήψιμο που δεν μπορείτε να αποδείξετε για δημόσια πρόσωπα. Ξέρω ότι δεν θέλατε να πείτε κάτι τέτοιο αλλά δεν θέλει πολύ για να μπλέξεις στους καιρούς που ζούμε, παρακαλώ ελέγξτε ξανά τα ποσταρίσματά σας και κάνετε διορθώσεις για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για το τι εννοείτε.

@Χειρομαλάχτης @munkinnousu Παιδιά απλά μια υπενθύμιση ότι δεν πρέπει μείνει καμία υπόνοια οτι αναφέρετε οτιδήποτε νομικά επιλήψιμο που δεν μπορείτε να αποδείξετε για δημόσια πρόσωπα. Ξέρω ότι δεν θέλατε να πείτε κάτι τέτοιο αλλά δεν θέλει πολύ για να μπλέξεις στους καιρούς που ζούμε, παρακαλώ ελέγξτε ξανά τα ποσταρίσματά σας και κάνετε διορθώσεις για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για το τι εννοείτε.
Νομίζω θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρη η σημερινή συζήτηση τοτε😮

Νομίζω θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρη η σημερινή συζήτηση τοτε😮

Αν προτιμάτε αυτό τότε πείτε μου ή κάντε το μόνοι σας, μπορείτε να σβήσετε ποστ.

Θα βάλω τίτλο του φόρουμ "ALLEGEDLY ΟΛΑ".

ΥΓ. Στα αθλητικά σαιτ και ραδιόφωνα καθημερινά λέγονται και γράφονται σημεία και τέρατα, νομίζω είμαστε ασφαλείς εμείς εδώ μέσα από 2-3 ποστ που έγιναν και σε πολιτισμένο ύφος.

σορυ μαγκες αλλα οπως θα ξερετε ειμαι περιεργο τρενο, λιγο των ακρων. δεν μπορω να κατσω να μελετησω τωρα γραμμη γραμμη το ποστ μου αν προσβαλλεται καποιο δημοσιο προσωπο και να σβησω λεξεις. προτιμω να το σβησω ολο. απλα σε πολλα ποστς καθε μερα ολο και καποιον κραζουμε χωρις αποδειξεις, ας ειναι ο κοτζιμας η ο τοντ η ο γκειμπ η ο σκορτσεζος ο ξαναμωραμενος... δεν νομιζω να εχει καποια σημασια επειδη δεν ειναι ελληνες... το γεγονος μενει.

κριμα παντως, γιατι εγινε ωραια κουβεντα. αλλά δεν θελω να εχει ευθυνες το ρεηκουί αν μας διαβαζει καποιος μεγαλοσχημος, οπότε ντηλή..

μου φερε ωραιες θυμησες αυτο το ολικο ντηλή. απ τις μερες του αδικοχαμενου σαντογκάμπι (ακομα περιμενω το ρηβιου)...

Ρε σίφουνα πότε πρόλαβες και τα διέγραψες όλα να πούμε, έτοιμο το έχεις το macro key στο πληκτρολόγιο? Σου ξέμεινε από τις εποχές του σαντογκάμπι?

Στη χειρότερη περίπτωση μπορούσατε να βάλετε τα μηνύματα "κρυφά για τα μη-μέλη" ή κάτι τέτοιο, δε νομίζω πως υπήρχε λόγος για ολικό ντηλήτ. Εγώ έτσι κάνω όταν θέλω να κράξω τον... βασικά I said too much.

Συγγνώμη παιδιά για την ταλαιπωρία, απλά επειδή είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα καταλαβαίνετε ότι ο νους μου πηγαίνει στο κακό. Εμείς εδώ που σας ξέρουμε, γνωρίζουμε καλά ότι τα σχόλια γίνονται χάριν αστεϊσμού και σάτιρας της επικαιρότητας και επουδενί δεν συνιστούν υπόνοια ή καταγγελία για άσκηση παράνομων δραστηριοτήτων. Αλλά κάποιος που μπορεί να μπήκε στη σελίδα από μια αναζήτηση στο google και δεν έχει την πλήρη εικόνα για το ύφος της συζήτησης μπορεί να σχηματίσει την εντελώς λανθασμένη και ανυπόστατη εντύπωση ότι τα σχόλια γίνονται στα σοβαρά.

ενταξει αρχιμανδριτα, στεναχωρεθηκα λιγο για τον κοπο που εκανα να γραφω "σοβαρα" ολο το πρωι. πηγε και πισω η δουλεια στο γραφειο...

θα πω ομως μια κουβεντα. ναυαρχε σε συμπαθω εντονα αλλά ξερεις με την ιδια λογικη ποστς περι πασοκικων "καταστασεων" (χρησιμοποιειται πολυυυυ συχνα εδω μεσα) ή εναντιον τη νβιντια η της ms, ή των δημοσιων υπαλληλων γενικα κι αοριστα μπορει καποιος να πει οτι ειναι ποινικα κολασιμα. στο τελος δηλαδη θα γραφουμε στον πληθυντικο και με υπονοουμενα μεταξυ μας για να μην πουμε το προφανες?? αχρειαστη και ανοητη (χωρις νοημα εννοω) λογοκρισια το βρισκω.

και στο φιναλε, δεν νομιζω οτι ασχολειται κανεις σοβαρά με το τι συμβαινει σ αυτην την γωνιτσα του ιντερνε ωστε να κανει μηνυσεις κλπ. η οτι γνωριζει καν την υπαρξη της ξερωγω. σορυ αν πληγωσα αθρωπους τωρα, αλλά μπορει να χω και καπχοιο δικιο.

εντιτ: τωρα ειδα το ποστ σου ναυαρχε. οπου εκαμες ενα καπως δικηγορικο ντισκλειμε. σορυ που θα διαχωρισω την θεση μου, αλλά οσα εγραψα εγω ηταν απολυτως σοβαρα και τα εννοουσα. παιρνω και την ευθυνη για τις μηνυσεις που θα ερθουν, εννοειται...

μαγκιμουσου, φερε την παρεα σου οπου θες μπρο.
εγω μαζι με τον γαρδελη τον μιχαλοπουλο και τους μαι μαρκετ χουλς θα ειμαστε εκει.

ελπιζω οι μασουτης χουλς να κρατησουν ουδετεροτητα στην φαση (μαλακα, ποσο 80s....)

μαγκιμουσου, ασε, ινσαιντ τζοουκς. δεν νομιζω να ειχες ερθει καν στο ρεκηουι τότες...

Πονάς @Χειρομαλάχτης με το state of the art νέο σύστημα κλιματισμού μας?

Στο μεταξύ οι απέναντι

Πρέπει να ζω το ντάρκεστ τάϊμλ@αϊν😭

δεν δυναμαι να σχολιασω οπως καταλαβαινεις μπρο.
μαθαινω οτι μας διαβαζει η τσιλιγκίραινα.

ωστοσο το γκλας φλορ ειναι μεγαλη μαγεία. εχω δει αγωνα απ την τιβι και αλλαζει ολη την εμπειρια. βεβαια κραταω κι ενα μικρο καλαθι γιατι εδω ειναι ελλαδαρα. δεν θα μου φαινοταν περιεργο δηλαδη ν αλλαζει ο χειριστης το χρωμα οταν βαραει βολη ο αντιπαλος για να τον χαωνει... δεν τρολαρω, πιθανο το βρισκω. δεδομενου κιολας οτι δεν θα υπαρχει προβλεψη στον κανονισμο για τιμωρια, αφου ειναι κατι καινουριο.

Back