. _
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Νομίζω από όταν έπαιζε στην Ρωσία έκανε τις αγορές αλλά ναι, κάπου έχει κολλήσει το πράγμαΤο αστείο είναι πως οι φήμες λένε ότι οι Αγγελόπουλοι πρότειναν και στον Μιλουτίνοφ να ελληνοποιηθεί (υπάρχει ένα παραθυράκι μέσω golden visa) αλλά αυτός αρνήθηκε, και τώρα υπάρχει διοικητική γκρίνια για αυτόν.
Προφανώς χτύπησε άσχημα σε εσάς όπως θα χτύπαγε σε εμάς αυτή του Μπατίστ αν ολοκληρωνόταν (δεν ήθελε ο παίχτης).
Νομίζω θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρη η σημερινή συζήτηση τοτε@Χειρομαλάχτης @munkinnousu Παιδιά απλά μια υπενθύμιση ότι δεν πρέπει μείνει καμία υπόνοια οτι αναφέρετε οτιδήποτε νομικά επιλήψιμο που δεν μπορείτε να αποδείξετε για δημόσια πρόσωπα. Ξέρω ότι δεν θέλατε να πείτε κάτι τέτοιο αλλά δεν θέλει πολύ για να μπλέξεις στους καιρούς που ζούμε, παρακαλώ ελέγξτε ξανά τα ποσταρίσματά σας και κάνετε διορθώσεις για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για το τι εννοείτε.
Νομίζω θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρη η σημερινή συζήτηση τοτε![]()