Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εκτός εμου, υπάρχει άλλος που να θεωρεί ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στους Γερμανούς;

Last edited:
αμε.
αμα κανει ματσαρα ο μήτογλας. και στην επιθεση (θεμα μερας) και στην αμυνα κυριως απεναντι στ αδερφια βαγκνερ (χλωμο).
επισης εχουμε καλαιτζακη για να βγαλει τα συκωτια και να κανει κροσια τα νευρα του σρεντερ (οχι του δικου μας, του αλλου του ασυμπαθιστου...) αλλά ειναι γνωστο οτι ο κοουτς θα παιξει κυριως με ουωκαπ και καλαθη. ο γιαννης θα υποφερει, αλλα θα βαλει ποντους. θα κανουνε τειχος οι γερμανοι, το γνωστο τειχος για τον γιαννη. αν δεησουν τα γκαρντ μας να βαλουν κανα τριποντο στα σουτ που θα σηκωνονται μονοι τους απ τις πασες του γιαννη, κατι γινεται.

ολα τα παραπανω μαζι. εχμ, ναι, δεν ειναι πολλες οι πιθανοτητες οντως....

σε αλλα νεα, απο δω και περα στην καρδια μου υπαρχει μια γωνιτσα που λεει νοτιο σουδαν. συγκινητικοι, παθιασμενοι και παιχταραδες συναμα. μεταξυ μας, νομιζω θα ειχαν καλυτερες πιθανοτητες απεναντι στη γερμανια απο μας, λογω ψηλοτερων κορμιων.

ασχετο, ειχα την γαλλια να παλευει για μεταλλιο, αλλα τους τα χει κανει πτν ολα ο φουρνιές που πριν ακομα σταματησει απο παικτης, κανει τον προπονητη.

Εκτός εμου, υπάρχει άλλος που να θεωρεί ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στους Γερμανούς;

Λίγες μεν αλλά υπάρχουν, ναι. Το άγχος θα έχει φύγει από εμάς, κανείς δεν θα πει τίποτα στους παίκτες αν αποκλειστούν, λίγο να μπουν τα σουτ στην αρχή και μετά ποιος ξέρει. Πρέπει να συντρέξουν πολλαπλοί ευνοϊκοί παράγοντες για να μείνουμε στο ματς μέχρι το τέλος, είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι και εντελώς απίθανο.

δεν μ αρεζε η εξελιξη αυτη. δειχνει αχρειαστο ελιτισμό και αρκετη αρχοντοχωριατιά, ιμχο.

οκ, υπαρχουν διαφορα προβληματα στο ολυμπιακο χωριο (τα εχουμε αναφερει στο αλλο θρεντ) αλλά μετα τις διαμαρτυριες πολλων αθλητων, λενε ολοι οτι το πραγμα βελτιωθηκε αρκετα.
και δευτερον, οσο ναναι, ηδη θα εχουν φυγει πολλες αποστολες που τελειωσαν τις υποχρεωσεις τους και θα μενουν πολυ λιγοτεροι αθλητες στο χωριο, οπότε θα ειναι και καλυτερες οι συνθηκες εκει.

Άλλη μια ματσάρα

Nope, η απάντηση στο βίντεο. Θα φάμε καλά...

Ειδες? Οπως εγω ειμαι ο αρχηγος των foot ninja και καλυτερος ninja του γαλαξια ετσι και αυτος ο SHREDDER ειναι ο καλυτερος παιχτης του μπασκετ. Δυστυχως δεν το ειδα γιατι χτες ειχα βγει με την φιλη μου αλλα απο σχολια που διαβαζω ολοι λενε οτι ο SHREDDER τους διελυσε ολους!

με αυτά που είδα απέναντι στους Γάλλους τρόμαξα προσωπικά. Απίστευτη ομαδάρα. Θα πρέπει να παίξουμε απίστευτη άμυνα, ειδικά στο τρίποντο. Πιστευώ πως αυτοί και ο Καναδάς θα μπορούσαν να κερδίσουν την Αμερική. Πολύ πιο ομάδες. Ισώς κάνουμε την έκπληξη γιατί όλοι μας έχουν για να αποκλειστούμε 100% και θα παίξουμε χωρίς άγχος

Tώρα βγάζει νόημα γιατί το Νότιο Σουδάν ήταν τόσο δυνατό. Δεν είχα ιδέα!

τσοζεν, ο βασικος λογος που θα κυριαρχησουν μολις φτιαχτουν κανα δυο κλειστα γηπεδα και παρουν υποτροφιες στ αμερικανικα πανεπιστημια, ειναι αυτος (κι εγω δεν ειχα ιδεα...):

σκεψου μια ομαδα καμια 50αρια φορες καλυτερη απ οτι ειναι τωρα και σε ολες τις θεσεις να παιζουν ξερωγω σεβεν φουτερς.

Tώρα βγάζει νόημα γιατί το Νότιο Σουδάν ήταν τόσο δυνατό. Δεν είχα ιδέα!

Άρα γι' αυτό κάνει ο DPG τα έργα και τις μεταγραφές, θα κατεβάσει κατευθείαν την ομάδα στο NBA! Περιμένω εναγωνίως τα instagram posts που θα τα χώνει στον Adam Silver για την σφαγιαστική διαιτησία με τους Atlanta Hawks.

να παιζουν ξερωγω σεβεν φουτερς
Και να μην κάνουν μπάσιμο αλλά να βαράνε τρίποντα, Oh wait.

Το ύψος μόνο δεν παίζει ρόλο, αν δεν σφίξουν λίγο, να βάλουν λίγο κρέας πάνω τους. Είδαμε και το δικό μας Αντετοκούμπο τζούνιορ...

Δυστυχως δεν το ειδα γιατι χτες ειχα βγει με την φιλη μου
Επιστροφή του τιναπεις στο φόρουμ και τώρα μαθαίνουμε για τη "φίλη" του Σρεδερ. Φέρτε και τον Τσουρινάκη να γράψει ρηβιου για το Bloodlines 2, για να μας αποτελειώσει το σύμπαν.

Καλό ξεκίνημα κάναμε, οι παθογένειες έκαναν με μικρη καθυστέρηση την εμφάνισή τους και πήγαμε με Χ στο ημίχρονο. Λογικά θα το γυρίσουν οι γερμαναράδες αλλά μακάρι να διαψευστώ πανηγυρικά και ο @Chronomancy να λέει "Σας τα λεγα εγώ μλκες". Φίνγκερς κροστ σαν κόμπος.

Μόλις σταμάτησαν να μπαίνουν τα heroball τρίποντα και οι ηρωικές σόλο προσπάθειες του Γιάννη, για ακόμη μια φορά, σχόλασε ο γάμος. Ο Σπανούλης δεν είναι και καμιά τακτική ιδιοφυία ώστε να βρει τρόπους να διασπάσει άμυνα που έχει διαβάσει το παιχνίδι μας, αυτό ξέρει αυτό παίζει.

Και εδώ που φτάσαμε πάλι καλά θα έλεγα, προσωπικά περίμενα να κάνουμε άκοπο 0/3 στον όμιλο.

Η αίσθησή μου είναι πως συνολικά έκαναν αυτό που μπορούσαν, έπαιζαν διαρκώς στο ταβάνι τους, κάποιων το ταβάνι δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό σε αυτό το επίπεδο και σαν ομάδα δεν έχουμε βάθος. Τίμια προσπάθεια, δεν μπορείς να προσάψεις αδιαφορία ή υποτονικότητα.

Κρίμα βέβαια αλλά το τελικό σκορ δεν αδικεί κανέναν. Οι γερμαναράδες χωρις το Σρεντερ να φορτσαρει, το γύρισαν πιο εύκολα από ότι περίμενα. Αλλά όταν βλέπεις να βαζουν τρίποντα και οι ψηλοί τους ενω από εμάς να τα χάνουν οι κοντοί, να χάνουν τρεις σερί επιθέσεις και αντίστοιχα να χάνουμε και εμείς τις δικές μας, να κάνουμε συνεχόμενα λάθη ακόμα και στην επαναφορά, ε δε θέλει και πολύ για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αξιοπρεπής εμφάνιση, εκνευριστικό ωστόσο ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι όταν η μπάλα έκαιγε και χρειαζόμασταν πόντους για να πλησιάσουμε χάναμε διαδοχικές επιθέσεις με αβίαστα λάθη. Φυσικά αυτό δεν ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά σήμερα, με εξαίρεση μεμονωμένες φάσεις νομίζω κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τελικά δεν μας σκότωσαν τόσο τα τρίποντα, όσο αυτά τα "γλυκά" σουτ από το ζωγραφιστό που οι Γερμανοί τα έβαζαν με το τσουβάλι όποτε ήθελαν ενώ εμείς μετά την πρώτη περίοδο ματώναμε για κάθε καλάθι. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, ως εδώ ήταν το ταβάνι μας, ίσως ένας προπονητής με περισσότερες ιδέες και εμπειρία να έπαιρνε κάτι παραπάνω από αυτό το σύνολο, αλλά ο Σπανούλης έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμη. Ήδη πάντως είδα μια βελτίωση στη διαχείριση του ρόστερ μετά τις δύο ήττες των ομίλων, ιδίως με τον παραγκωνισμό του Λαρετζάκη και το άνοιγμα του rotation. Δυστυχώς ο έξτρα χρόνος συμμετοχής του Τολιόπουλου δεν του βγήκε ιδιαίτερα ενώ αντίθετα ο Γουόκαπ ανέβηκε πολύ στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Anyway, το -πιθανό- ζευγάρι Καναδάς - Γερμανία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια, αν και νομίζω ουδείς έχει τύχη απέναντι στη φετινή team USA.

Last edited:
Η χελωνόσουπα (δηλαδή να κυνηγάμε 15+ πόντους διαφορά από το πρώτο 10λεπτο) tbh άργησε να έρθει. Η φουτ κλαν έχω την εντύπωση ότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα έπαιζε στο ρελαντί, υπήρχε βεβαιότητα στην επίθεση και έβλεπες δουλεμένους αυτοματισμούς. Δε νομίζω ότι αυτή η Ελλάδα μπορούσε για περισσότερα, καμία σχέση δηλαδή με την ποιότητα των εθνικών του '05 και του '07 που έκαναν τις ανατροπές απέναντι σε Γαλλία και Σλοβενία αντίστοιχα.
Τραγικό πάντως σε στιγμιότυπα που είδα το Γιάννη μέσα στη ρακέτα, κάποιες φορές με 2-3 παίκτες πάνω του και πρόσεξα οι υπόλοιποι να είναι ακροβολισμένοι γύρω-γύρω στη γραμμή του τριπόντου, σαν τα κακά πνεύματα που δε μπορούν να περάσουν κύκλο προστασίας από αλάτι.
Μα ΚΑΝΕΊΣ ρε πούστη μου;

Η χελωνόσουπα (δηλαδή να κυνηγάμε 15+ πόντους διαφορά από το πρώτο 10λεπτο) tbh άργησε να έρθει. Η φουτ κλαν έχω την εντύπωση ότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα έπαιζε στο ρελαντί, υπήρχε βεβαιότητα στην επίθεση και έβλεπες δουλεμένους αυτοματισμούς. Δε νομίζω ότι αυτή η Ελλάδα μπορούσε για περισσότερα, καμία σχέση δηλαδή με την ποιότητα των εθνικών του '05 και του '07 που έκαναν τις ανατροπές απέναντι σε Γαλλία και Σλοβενία αντίστοιχα.
Τραγικό πάντως σε στιγμιότυπα που είδα το Γιάννη μέσα στη ρακέτα, κάποιες φορές με 2-3 παίκτες πάνω του και πρόσεξα οι υπόλοιποι να είναι ακροβολισμένοι γύρω-γύρω στη γραμμή του τριπόντου, σαν τα κακά πνεύματα που δε μπορούν να περάσουν κύκλο προστασίας από αλάτι.
Μα ΚΑΝΕΊΣ ρε πούστη μου;
Φαντάσου να είχες τον Γιάννη σε εκείνες τις εθνικές ε; Παπάδες θα γίνονταν.

Μα ΚΑΝΕΊΣ ρε πούστη μου;
Η Εθνική μας από την στιγμή που ήρθε ο Αντετοκούμπο στην ομάδα. Α είναι καλός αυτός, άστον.

Το μόνο παράπονο που μου έμεινε ως φίλαθλος είναι που δεν έβαλε έστω για ένα λεπτό τον Χουγκαζ. Άσε ρε τυπε το παιδί να γράψει συμμετοχή και να το χαρεί λίγο. Ακόμη κι αν δεν σου κάνει, που από τον ενθουσιασμό του και μόνο κάτι θα έκανε, δείξε λίγο χαρακτήρα τώρα στο τέλος.

Αυτό με την παντελή έλλειψη αίσθησης του χρόνου της επίθεσης, νομίζω ότι δεν το έχω ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ως στατιστικό αλλά πρέπει να πλησιάσαμε τον διψήφιο αριθμό στο τουρνουά. Ούτε στα σχολικά πρωταθλήματα τέτοια λάθη. Πέτα την κι ας πάει στην εξέδρα, τι έχεις να χάσεις;

Back