Εκτός εμου, υπάρχει άλλος που να θεωρεί ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στους Γερμανούς;
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εκτός εμου, υπάρχει άλλος που να θεωρεί ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στους Γερμανούς;
Άλλη μια ματσάρα
Nope, η απάντηση στο βίντεο. Θα φάμε καλά...
με αυτά που είδα απέναντι στους Γάλλους τρόμαξα προσωπικά. Απίστευτη ομαδάρα. Θα πρέπει να παίξουμε απίστευτη άμυνα, ειδικά στο τρίποντο. Πιστευώ πως αυτοί και ο Καναδάς θα μπορούσαν να κερδίσουν την Αμερική. Πολύ πιο ομάδες. Ισώς κάνουμε την έκπληξη γιατί όλοι μας έχουν για να αποκλειστούμε 100% και θα παίξουμε χωρίς άγχοςΕκτός εμου, υπάρχει άλλος που να θεωρεί ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στους Γερμανούς;
Τυχαίο ταγκ @shredder
Tώρα βγάζει νόημα γιατί το Νότιο Σουδάν ήταν τόσο δυνατό. Δεν είχα ιδέα!
Basketball Africa League - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Το NBA (ξανα)έρχεται στην Ευρώπη και απειλεί την EuroLeague που παίρνει τα μέτρα της
Ο ίδιος ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, μίλησε στο Παρίσι για πολύ σοβαρές συζητήσεις του NBA με την FIBA. Η EuroLeague αισθάνεται τον κίνδυνο μιας εφόδου των Αμερικανών και το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ.www.sport24.gr
Και να μην κάνουν μπάσιμο αλλά να βαράνε τρίποντα, Oh wait.να παιζουν ξερωγω σεβεν φουτερς
Επιστροφή του τιναπεις στο φόρουμ και τώρα μαθαίνουμε για τη "φίλη" του Σρεδερ. Φέρτε και τον Τσουρινάκη να γράψει ρηβιου για το Bloodlines 2, για να μας αποτελειώσει το σύμπαν.Δυστυχως δεν το ειδα γιατι χτες ειχα βγει με την φιλη μου
Φαντάσου να είχες τον Γιάννη σε εκείνες τις εθνικές ε; Παπάδες θα γίνονταν.Η χελωνόσουπα (δηλαδή να κυνηγάμε 15+ πόντους διαφορά από το πρώτο 10λεπτο) tbh άργησε να έρθει. Η φουτ κλαν έχω την εντύπωση ότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα έπαιζε στο ρελαντί, υπήρχε βεβαιότητα στην επίθεση και έβλεπες δουλεμένους αυτοματισμούς. Δε νομίζω ότι αυτή η Ελλάδα μπορούσε για περισσότερα, καμία σχέση δηλαδή με την ποιότητα των εθνικών του '05 και του '07 που έκαναν τις ανατροπές απέναντι σε Γαλλία και Σλοβενία αντίστοιχα.
Τραγικό πάντως σε στιγμιότυπα που είδα το Γιάννη μέσα στη ρακέτα, κάποιες φορές με 2-3 παίκτες πάνω του και πρόσεξα οι υπόλοιποι να είναι ακροβολισμένοι γύρω-γύρω στη γραμμή του τριπόντου, σαν τα κακά πνεύματα που δε μπορούν να περάσουν κύκλο προστασίας από αλάτι.
Μα ΚΑΝΕΊΣ ρε πούστη μου;
Η Εθνική μας από την στιγμή που ήρθε ο Αντετοκούμπο στην ομάδα. Α είναι καλός αυτός, άστον.Τραγικό πάντως σε στιγμιότυπα που είδα το Γιάννη μέσα στη ρακέτα, κάποιες φορές με 2-3 παίκτες πάνω του και πρόσεξα οι υπόλοιποι να είναι ακροβολισμένοι γύρω-γύρω στη γραμμή του τριπόντου, σαν τα κακά πνεύματα που δε μπορούν να περάσουν κύκλο προστασίας από αλάτι.
Μα ΚΑΝΕΊΣ ρε πούστη μου;