lelos kounelos
Tarrasque
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κοιτα πως εχει η φαση, δωσε βαση στην πενια.
1. Μπορω να κανονισω ομαδικη διεθνη βιντεοκληση για να στα πουν αυτοι που ξερουν τις φασεις απο πρωτο χερι. Η αληθεια ειναι οτι για τον εναν θα δυσκολευτω λιγο, επειδη εχουμε να μιλησουμε χρονια και πρεπει να κανω ερευνα/χτυπησω αριθμους. δευτερο χαλικι ειναι το διαφορετικο time zone.
Εαν γινει η ομαδικη "απολογια" και ακουσεις τα ιδια, θα μου δωσεις 300€ για την καθε περιπτωση που θεωρεις παπατζα.
Θα βγεις και στο φορουμ και θα ομολογησεις οτι εκανες λαθος.
Τωρα μπορεις να πεις οτι θα το εχω κανονισει απο πριν για να τσιμπησω τα φραγκα.
2. Αυτη την περιοδο ειμαι σε πολυ ασχημη κατασταση και εγκλωβισμενος. Οταν ανοιξει η κατασταση και παρω ανασα (αμην), θα σου βγαλω εισιτηρια για να παμε σε μερικα κρατη. Θα πληρωσω την διαμονη και τα παντα ολα. Εκει που θα παμε θα μπορεις να ρωτησεις ατομα που θα σου δειξω και ατομα που παρατηρεις οτι με γνωριζουν, γιατι ο κουνελος δεν μπαινει ευκολα στην αμνησια, θα εχεις την ευκαιρια να μαθεις και πραγματα για τα οποια δεν μπορω να τα γραψω εδω.
Εαν γινει αυτο και δεις με τα ιδια σου τα ματια, γιατι θα σου δειξω και πραγματα, οτι δεν παιζει καμια παπατζα.
Θα μου επιστρεψεις ολα τα εξοδα του ταξιδιου +1.000€ για καθε χωρα που θα παμε και θα βγεις στο φορουμ για να πεις οτι εκανες λαθος.
Δεν πρεπει να φερεις ως δικαιολογια οτι δεν γινεται να μου δωσεις τοσα χρηματα επειδη ειμαι παπατζης και δεν θα μπορω να σου αποδειξω τιποτα.
Αν θεωρεις οτι ειμαι υπερβολικος, να εξηγησω.
α. Θα πρεπει να βγω στην γυρα για να βρω πολλα ατομα και να τους ζητησω κατι ασυνηθιστο. Λιγο ρομπα, θα γινω.
β. κινδυνεψε η ζωη μου, πραγματικα και με πολλους τροπους. Απο πιστολιδια στην Ταυλανδη μεχρι αρρωστιες που κατεστρεψαν την υγεια μου και τριημερο κυνηγητο απο την αστυνομια στην Αφρικη και τα ισοβια να αναπνεουν στον σβερκο μου.
Καποτε ειχα ποσταρει (photo) τα φαρμακα που επαιρνα. Οχι φιλε μου, δεν θα αφησω καποιον να λεει οτι ειμαι παπατζης, απο την ασφαλεια του καναπεκαρεκλοκρεβατου.
Τα ισοβια που ηταν στο κατοπι μου, μπορω να το αποδειξω υπερβολικα ευκολα και δεν θα σε χρεωσω καν. κερναει το μαγαζι.
Μια ομαδικη βιντεοκληση θα κανουμε. Θα σου δωσω και το τηλεφωνο του επιθεωρητη που με επαιρνε τηλεφωνο και μου ελεγε να παραδοθω. Μπορεις να τον ρωτησεις, εσυ ο ιδιος και να βρεις πληροφοριες για αυτον, εαν του ελεγα, οχι τωρα γιατι ειμαι λιγο μπιζι, παρε με αργοτερα. Να τον καλεσεις και να ρωτησεις αν θυμαται ενα περιστατικο με ενα κουνελι. Λιγο χλωμο να το εχει ξεχασει και πολυ χλωμο να παρω επιθεωρητη της αστυνομιας και να του πω να παιξει θεατρακι.
Οποιος αλλος θελει να ακολουθησει τα βηματα του Κουνελου, ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενος να παρει μερος στην χρηματοδοτηση μου.
Υπενθυμιση. Το κουνελι δεν πηγε στην Γερμανια και την Σουηδια για να παρει κανενα επιδομα, πηγε σε πολυ ζορικα μερη.
Η περιοδος που ημουν στο Udon Thani.
Descent into Chaos
This report provides the most detailed account yet of violence and human rights abuses by both sides during and after massive protests in Bangkok and other parts of Thailand in 2010.www.hrw.org
Σημειωση
εγω δεν μιλησα για συστημα στο χρηματιστηριο αλλα οτι ο τυπος εκανε αγοραπωλησιες μετοχων και τα πηγαινε καλα.
Κανε ενα googling για να δεις ποσοι μισθοφορικοι στρατοι παιζουν στην Αφρικη, οι οποιοι εκτος των αλλων αναλαμβανουν και φυλαξεις προσωπων. ΙΣΩΣ να εκπλαγεις. Ναι, και στρατηγους ξερω και μισθοφορους ξερω και εκπαιδευτες μισθοφορων ξερω, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για την Αφρικανικη ηπειρο.
Οχι, δεν μπορω να πληρωσω εισιτηρια για 3-4 κρατη με διαμονη κτλ για 5-10 ατομα. βιντεοκληση ομως μπορω.
Η εκκινηση της επιχειρησης golden bunny απαιτει και εγγραφη συμφωνια, μη μου τα γυρισετε μετα.
du kannst gut deutschα ωραία τότε, να ξανά αρχίσω να κοιτάζω και amazon.co.uk γιατί τα Γερμανικά μου είναι επίπεδο, φράνκεν φουρτεν, σφαχτεν αμερικανεν.
Το γερμανικό άμαζον έχει την σελίδα του και στα αγγλικά.α ωραία τότε, να ξανά αρχίσω να κοιτάζω και amazon.co.uk γιατί τα Γερμανικά μου είναι επίπεδο, φράνκεν φουρτεν, σφαχτεν αμερικανεν.
Customer Query:
Hello,
I have noticed that your prices have gone up after Brexit. Is there any specific reason for that? Are import/custom fees included and if that's the case, why books that cost below €22 were affected?
Best regards,
Panos
Hi Panos,
Thank you for contacting Book Depository. I hope you are well. My name is Ismail and I'll be assisting you today.
The prices on our website and what you pay at checkout is the final price, you will not be subject to any additional charges or fees at delivery.
Kind regards,
Ismail Hendricks
Customer Advisor