What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bruce "The Boss" Springsteen

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Αχαχαχαχχαχα, τί γαμάτο ρε! Όλα τα λεφτά.

In other acts of universal randomness, δεν θυμάμαι αν το μοιράστηκα, πέρσι ανακοινώθηκε Μπρουσάρας στο Ελσίνκι. Λέω γίναμε. Νορμάλ εισιτήρια, 80Ε. Περιμένω ωσάν το κοράκι λοιπόν ν'ανοίξει η προπώληση.

Μπαίνω στο πρώτο πεντάλεπτο.

'Σοζ ψηλέ μου, τα 80Ε εξαντλήθηκαν τα πρώτα 12 δευτερόλεπτα, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ 250Ε το κεφάλι αν ψήνεσαι, προσφορούλα για σένα'.

Και λες μπουστουδιάολου, είστε σιχαμένοι τελείως. Είναι πρόβλημα αυτό με τους μαυραγορίτες άσχημο.

Συνέχισα να τσεκάρω τα εισιτήρια κατά την διάρκεια του έτους και τώρα πιο πρόσφατα που έχει έρθει σχεδόν η ώρα για το λάιβ και είναι στο Θεό οι τιμές. Διάβασα και για το σχετικό σκάνδαλο στο 'Μιούρικα, το κλείσιμο-διαμαρτυρία του Backstreets, στενάχωρα πράματα, πολύ.

Δηλαδή κι ο Dulli η λατρεία έβγαλε Twilight Singers box-set και το έσπρωχνε στα 500Ε. Εκεί λες, 'Χοντρέ, σ'αγαπώ, αλλά σάλτα και γαμήσου.' Κι ο Νικόλας ο Σπηλιάς πουλάει ταπετσαρία με βυζάκια για μια δοσούλα στεγαστικού το μέτρο. Και να τα 'χεις τα φράγκα, είναι λίγο η κοροϊδία του θέματος, προσωπικά, δεν τα δίνω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Η επανάσταση θα έρθει από την ανατροπή του Ticketmaster. Έχουν αφαιρέσει τον Άρτον, αφαιρούνε και το Θέαμα, δεν θέλει και πολύ.

Νίκο Σπηλιά ψήνω για Νοέμβρη πάντως μιας και είναι προς το τέλος και αυτός σιγά-σιγά. Έφτασε τα 66 αισίως...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,100
Οι άνω των 60 πολυεκατομμυριούχοι τραγουδιστές/διασκεδαστές/σόουμεν που έχουν θησαυρίσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έπρεπε να δίνουν ΔΩΡΕΑΝ συναυλίες (έστω πού και πού)!!! Ωραία τα τραγούδια, όμορφες οι στιγμές που μας χαρίζουν, γουστάρουμε γενικώς, αλλά ΟΚ κάπου, μπάστα... Κάπου έχει χαθεί το μέτρο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,647
μπορατσε, η τριτη ηλικια ειναι κακος συμβουλος.

καταρχην μην εχεις τυψεις που χαθηκαν τα 80αρια τικετς. η εχεις καμει λαθος με το 80αρι (οι τιμες ξεκιναγαν απο 100+) ή αν οντως ηταν 80αρι, ηταν στην ακρη ακρη του θεού, οπότε σαν να μην εισαι εκει.
εγω περσι πηγα στην μοντσα. 120 ευρω με φορους μαζι κλπ στο δευτερο πιτ (ινσερτ τριπλο φεισπαλμ). θα ξερεις τι ειναι το πιτ. ο περιφραγμενος χωρος μπροστα στην σκηνη. ξερωγω 60 μετρα μηκος, 30 πλατος. γιου γκετ δε πικτσερ. στο Autodromo Nazionale της μοντσα, εχει σημασια που το γραφω. ταλαιπωρηθηκα απιστευτα (νοουτ του σελφ: απο δω και μπρος, ΑΥΣΤΗΡΑ μονο συναυλιες σε σταδια, ΜΕΣΑ στην πολη), ειδα τον μπρους απο καμια 50αρια μετρα, ενω στις προηγουμενες ημουνα καγκελο μπροστα στην σκηνη και χουφτωνα τα γερικα κρεατα του (που λεει κι ο θεουλης μερτσαντ). ξενερωσα την ζωουλα μου, ολο κοιταγα τις γιγαντοοθονες (οχι παιδγια, η συναυλια ΔΕΝ ειναι οπως οταν βλεπεις τιβι στο σπιτι, ειναι μια εντελως διαφορετικη κατασταση... η γιγαντοοθονη ειναι παρηγορια στον αρωστο). χωρια που (υποκειμενικο αυτο) ηταν μετριο σωου. οκ, 75 y.o., τι περιμενεις? δεν ειν αυτο. ηταν ολο staged. τα ιδια τραγουδια, με την ιδια σειρα, σε συγκεκριμενο σημειο 1-2 και καλα "εκπληξεις" κι ο μπρουσαρας βαριοτανε (ξαναλεω, αποψαρα μου. αλλοι τον βρηκαν καταπληκτικο).
στην επιστροφη πολυ χειροτερη ταλαιπώρια. επειδη ηταν οξω απ την πολη, οκ, ειχανε ναυλωσει ΠΟΛΛΑ λεωφορεια (πληρωνες αδρα βεβαια) ολη τη νυχτα, αλλά το σημειο αφετηριας ηταν καναδυοτρία χιλιομετρα απ τον χωρο συναυλιας και περασαμε μεσα απο κατι οργωμενα και ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ (γιου γκετ παλι δε πικτσερ) χωραφια. δράμα. εβραζα. εκει ειπα οτι ο μπρους κι εγω συναυλιακα τελειωσαμε.

η αληθεια ειναι οτι εριξα και φετος μια ματια το θυμα, για πραγα. μπροστα στη σκηνη καμμια 150αρια γιουρος και ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
χαρντ πάς. χαρντ ομως.

και περα απ ολα αυτα βεβαια μπαινει και το υπαρξιακοφιλοσοφικο ερωτημα. γιατι να δεις καποιον σε τετοια ηλικια λαιβ? για να λες οτι τον ειδα και καλα? για να πεις: "πωπωωωω, μπραβο, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ καλα κρατιεται" ??? δεν υπαρχει λογος. ειδικα οταν τον εχεις δει σε παλιοτερες συναυλιες που ηταν Εμπειριες Ζωής.

για το τικετμαστερ, τις διαμαρτυριες και το κλεισιμο του μπακστρητς ας μη μιλησω. εκει κολλαει η πρωτη φραση του ποστ μου. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ στα τελειωματα να το κανεις αυτο. σου λειπουν λεφτα? ας καγχασω (να θυμισω οτι εκτος των αλλων, πριν 2-3 χρονια πουλησε τα δικαιωματα της δισκογραφιας του στην σονυ για 500 μυρια δολλαρια). σου λειπει φημη? ειναι θεμα εγωισμου? τι ακριβως? γιατι τ ακριβαινεις κατα 150% τα εισιτηρια και μαλιστα με το σκατενιο συστημα της τικετμαστερ που βαριεμαι να το εξηγησω, δεν εχουν στανταρ τιμες, αλλα λεει οι τιμες καθοριζονται απ την ζητηση (στην αμερικη αυτο, ευτυχως. γι αυτο εγινε τοσος χαμος εκει. στην ευρωπη εχουν στανταρ τιμες ΑΚΟΜΑ). οκ, καταλαβες....

και το χειροτερο βγηκε κι εκανε, ενοχλημενες δηλωσεις τυπου: "τοσα θεωρω οτι αξιζει μια λαιβ συναυλια μας, οποιος μετα το σωου δεν ειναι ικανοποιημενος, να ερθει στην εισοδο να παρει πισω τα λεφτα του κλπ". βρε σαλτα γαμησου (ειναι φιλος μου, αδρεφος, γι αυτο μπορω να τον βριζω. τα ξερεις...).

αυτα. τα βγαλα απο μεσα μου. δεν πειραζει καθολου που εχασες αυτη την χρονια την συναυλια. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ πριν 6-7 χρονια που σου λεγα παγαινε δες τον, επρεπε να πας, να το πουμε αυτο.

--------

σε άλλα νεα, ντρεπομαι αλλά δεν τον ηξερα τον μερτσαντ. μονο και μονο απ αυτο το κλιπακι ομως (ενταξει, αδιανοητος) θα ψαξω το outlaws και ισως τους πρωτους κυκλους του office.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,851
Αυτό με τον χωρισμό της εκάστοτε αρένας σε ΖΟΝΕΣ (GOLDEN VIP στο κάγκελο 400 ευρώ, VIP 1 στα 50 μέτρα πίσω 200 ευρώ, General VIP στα 100 μέτρα πίσω με 120 ευρώ) είναι η χειρότερη νεοεποχίτικη αρχιδικά και σκοτώνει 100% την όποια συναυλιακή εμπειρία σε μεγάλους χώρους.

Κάποτε ο ορκισμένος φαν έτρεχε μέσα με το που άνοιγαν οι πόρτες και άρπαζε κάγκελο για να γουστάρει την αγαπημένη του μπάντα, πλέον είναι σα να σου λένε "φίλε ο λεφτάς έχει δικαίωμα να αράξει μπροστά ήσυχος και να πιει το ποτό του από το GOLDEN VIP EXCLUSIVE BAR, ενώ εσύ ο πλεμπαίος βλέπεις από πίσω με τα κυάλια". Να τα βάλετε στον πάτο σας τα λεφτά, γερόλυκοι.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιες εξαιρέσεις, πχ αν δεν απατώμαι το Release Festival έχει απλά γενική είσοδο στην αρένα, και τα όποια VIP εισιτήρια είναι μια υπερυψωμένη περιοχή κάπου αριστερά ή δεξιά και εκτός οπτικού πεδίου.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,647
πατερ, ο μπρους δεν ηταν ετσι. γι αυτο θρηνουμε εδω με τον βοράχο.

αυτο που λες ανοιγει η πορτα και ξεχυνονται ολοι μεσα δεν υπηρχε ποτέ. στάκα να σου εξηγησω το συστημα. δεν το κανει μονο αυτος, το κανανε κι οι οπαδοι των u2 και αλλων συγκροτηματων σιγουρα. θα το ξηγησω λιγο για να δειτε για τι fandom και ψυχοπαθεια μιλαμε.

περιπου μια βδομαδα πριν την καθε συναυλια παει ενας φαν οξω απ το γηπεδο και ξεκιναει την λιστα με τα ρολ κωλς. τι ν τουτο? οποιος θελει να μπει μπροστα μπροστα παιρνει ενα νουμερο και γραφουν τ ονομα του στην λιστα. για να εξασφαλισουν λοιπον οτι δεν ειναι ο λεφτας που το βλεπει σαν ηβεντ αλλά ειναι αρωστακι, κανουν 3 ρολ κωλς την μερα πρωι μεσημερι, βραδυ, σε προκαθορισμενες ωρες. κατι σαν προσκλητηριο παροντων. φωναζουν το ονοματακι σου, βλεπουν οτι εισαι συ, οπότε οκ. αν χασεις 1 (ενα) ρολ κωλ ολες τις μερες, εχασες την θεσουλα σου στην λιστα. αυτο το συστημα ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει αν δεν συνεργαστει το οφισιαλ οργκανιζεισο του καλλιτεχνη κι αν δεν υπαρχει το μινιμουμ καλοπιστιας αναμεσα στους φανς. στον μπρους ισχυουν αυτα κι ετσι οταν φας ολη αυτη την ταλαιπωρια μπαινεις (αυστηρα περπατωντας, οχι τρεχοντας) με την σειρα σου το μεσημερι της συναυλιας οταν ανοιξουν οι πορτες πριν απ τους αλλους φανς, πρωτος πρωτος, με συνοδεια αθρωπων του οργκανιζεισο. ακουμπας στο καγκελο και περιμενεις.
οπως καταλαβαινεις υπαρχουν αθρωποι που κοιμουνται σε σληπινγκ μπαγκ εξω απ το σταδιο. θελει θυσιες για να χουφτωσεις το μπουτι του μπρους. μεχρι τωρα λοιπον, εδειχνε οτι το αναγνωριζε το τι τραβανε οι σκληροπυρηνικοι φανς για ναναι στο καγκελο. γι αυτο τα εισιτηρια μπροστα στην σκηνη ηταν απ τα πιο φτηνα στις συναυλιες του κι εδινε και τον καλυτερο εαυτο του γιατι ηξερε τι ειχαν(με) τραβηξει.

αυτο αλλαξε πριν 2-3 χρονια γι αυτο εχει σπασει καπως η συνδεση με τον καλλιτέχνη.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,357
Πέρυσι στο Χιουστον η τιμή έφτανε τα 200 δολλαρια σε κάποια φάση, για διάζωμα πίσω από τον ήλιο. No kidding, πουλούσαν εισιτήρια πίσω από την σκηνή, γύρω στα 75.
Τελικά δυο ώρες πριν το λαιβ, μπαίνω μια τελευταία φορά και αν θυμαμαι πρέπει να πήρα για μεσαίο διάζωμα, με κάνα εικοσάρικο. Φυσικά σε κάποια δάση πήδηξα τα κάγκελα και μπήκα στην αρένα, όποτε ζωάρα ο Χρονομάντης.

Εύκολα από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Αυτό με το 'ντου για κάγκελο' που λέει ο Γκουνελιόν έπαιζε και παίζει πολύ ακόμα στις μέσου επιπέδου metal συναυλίες (άντε, παλιότερα, σε ΟΛΕΣ τις μέταλ συναυλίες) και ήταν τεράστια πουλάδα ν'αντέξεις το ξύλο και να μείνεις στο πιτ καθ'όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο μόνος λόγος που εξακολουθεί να παίζει έτσι η φάση, είναι ακριβώς γιατί στο μέταλ θα πηγαίνουν πιτσιρικάδες κατά κύριο λόγο.

Στα του Μπρουσάρα, όπως τα λες, γέροντα Χειρομαλάχτη. Αυτός κι ο Tom Petty νομίζω είναι τα τελευταία μου συναυλιακά απωθημένα. Τον Τομ τον χάσαμε, ΟΚ. Για το Μπρούς, ήθελα να τον δω έστω και στην παροπλισμένη εκδοχή για την εμπειρία, αλλά μ'αυτά που γίνονται, εντάξει, μπάστα. Πραγματικά, 10-15 χρόνια πριν -μην πω για πιο πίσω- πρέπει να ήταν θρησκευτική εμπειρία, στο απόλυτο πήκ του.

Ευτυχώς που μέσου επιπέδου καλλιτέχνες, παραμένουν απόλυτα προσβάσιμοι (έρχεται πχ η ΘΕΑ Rhiannon Giddens σε νορμάλ θέατρο, με 40 Ε εισιτήριο και δίχως ίχνος υστερίας) και ισορροπεί η φάση.

Όλσο, Γεράνιο, μη μου πεις ότι ΤΩΡΑ θα δεις πρώτη φορά το Νικόλα μας. Ο άνθρωπος οριακά περίπτερο στο όνομά του στα Εξάρχεια είχε τόσα χρόνια. Θα γουστάρεις τη ζωή σου στη συναυλία, ο Κέηβ πλέον ανοίγει κανάλια με το Υπερπέραν live. Ακραία μυσταγωγικές εμπειρίες, αλλά δεν είναι της παρούσης.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,703
Covid, αποδωαποκει δεν έτυχε.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,357
Οι άνω των 60 πολυεκατομμυριούχοι τραγουδιστές/διασκεδαστές/σόουμεν που έχουν θησαυρίσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έπρεπε να δίνουν ΔΩΡΕΑΝ συναυλίες (έστω πού και πού)!!! Ωραία τα τραγούδια, όμορφες οι στιγμές που μας χαρίζουν, γουστάρουμε γενικώς, αλλά ΟΚ κάπου, μπάστα... Κάπου έχει χαθεί το μέτρο.
Για τον Μπρους από όσα έμαθα τοτενες, είναι δεμένος χειροπόδαρα από τις εταιρείες. Το ίδιο πιστεύω ότι θα ισχύει και με άλλους, καθότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι δικηγόροι των δισκογραφικών.
Έβγαζε και ανακοινώσεις ότι το παλεύει, αλλά μετά κατάλαβε ότι το ticket master δεν το ακουμπάει ούτε αυτός. Βέβαια εδώ που τα λέμε, πάντα θα πιστεύω ότι ο ίδιος δεν ήταν τόσο λαϊκός όσο τον χρωμάτιζαν οι φάνς του.

Τώρα που το θυμήθηκα, η ίδια μπινιά του ticketmaster παίζει παντού, ακόμη και στα μέταλ λαιβ και ψάχνοντας εισιτήρια για κάτι λαιβ στο Μόναχο, ήταν οριακά μονοδρομος να τα πάρεις από εκει, ενώ είχα πεισθεί ότι δεν θα ευδοκιμήσει στην Ευρώπη.Αφού θυμαμαι που ψάχναμε για εισιτήρια για Rotting Christ και ενώ η μπάντα έλεγε προπώληση 20€ είχαν φτάσει 40€.

Άντε σε λίγο και στην Ελλάδα, όπου όταν θα ανεβαίνει η κίνηση στα σάιτ θα φτάνει η συναυλία του Στόκα στην Κωλοπετινίτσα, νυν Τριταία, 2000€.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Καλά αυτό με το ότι ο καλλιτέχνης όντως παύει ν'ασχολείται και το κομμάτι της μπίζνας το τρέχουν αποκλειστικά τριτοτέταρτες εταιρείες, ισχύει άγρια. Και τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο. Στα γεράματα με τις σκοτούρες του και 8000 λάιβ στην πλάτη του, δεν νομίζω ν'αγχώνεται ιδιαίτερα για τη φάση. Θα τον καθησυχάζουν και όλοι του οι σύμβουλοι πως όλα κομπλέ, τα τουρ είναι σόλντ άουτ, οπότε πρόβλημα δεν υφίσταται.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
Αν και υπαρχουν πολλοι μαλακες καλλιτεχνες, λιγοι ειναι αυτοι που θελουν νεφρα αντι για λεφτα. Σε αλλα νεα, η πειρατεια κανει κακο στους μουσικους και στους τιμια εργαζομενους του χωρου, το μτμ τους.
Η ερωτηση ειναι ποσα απο αυτα τα χρηματα πανε στον καλλιτεχνη.

Σημερα ειστε και λουληδες, τα παλια τα χρονια που περπατουσα 20 χιλιομετρα για να παω στο σχολειο, σπαγαμε τις πορτες και μπαιναμε μεσα με γροθιες και κλωτσιες και προβλημα δεν υπηρχε. Ο μπαντες επαιζαν κανονικα και μη πω, περιμεναν και τον οχλο να μπει.
Τι θα κανουν οι ανθρωποι στα νοσοκομεια; ανεργοι θα μεινουν;
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
Μολις το ειδα, ηταν μονοδρομος να το αφησω εδω.

image.jpg
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,444
γνωστη η ιστορια κουνέλο. και χαρακτηριστικη.
το μονο που μου καμνει απορια ειναι γιατι εβαλες το "σκριπτ" κι οχι το βιδεο...

 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,100
γνωστη η ιστορια κουνέλο. και χαρακτηριστικη.
το μονο που μου καμνει απορια ειναι γιατι εβαλες το "σκριπτ" κι οχι το βιδεο...



Του Κούνελου είναι πιο περιεκτικό. :Ρ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
το μονο που μου καμνει απορια ειναι γιατι εβαλες το "σκριπτ" κι οχι το βιδεο...
Του Κούνελου είναι πιο περιεκτικό. :Ρ


γνωστη η ιστορια κουνέλο. και χαρακτηριστικη.
Συγνωμη για την αγνοια μου, δεν το παρακολουθω στενα το θεμα.
Εμενα μου αρεσουν οι καθημερινες rock ιστοριες πχ οι Police, η μπαντα. Πηγαν να βρουν τους rolling stones σε ενα ξενοδοχειο.
Τους πηραν τηλεφωνο απο την reception και ειπαν (οι) police ειναι εδω και ο Keith Richards πεταξε ολα τα ντρογκια στην λεκανη.
Δεν του αρεσε καθολου αυτο.

Οταν οι sex pistols εκαναν επισκεψη στους Ramones, εκεινοι, ως καλοι οικοδεσποτες, ρωτησαν τον τζονι, τον ροτεν, αν θελει μπυρα.
εκεινος ηθελε πολυ να πιει μια μπυρα και οι Ramones του εδωσαν ενα μπουκαλι μπυρας, που ειχαν κατουρησει μεσα.
 
Top Bottom