το θεμα που εχω ειναι βασικα με την ηθοποιια του αρκουδου.
ναι, ετσι ειμαι γω. οταν ΞΕΡΩ καλα το θεμα, μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα απο διλεπτο τρειλερ

. κι ο μπρουσακος κυλαει μεσα μου. θελω να πω ΞΕΡΩ πως θα ξεστομιζε ο μπρους στην πρωτη σκηνη την ωραια ατακα: "δατ μεικς ουαν οβ ας....".
θα κοιταγε κατω ντροπαλα, και μετα θα την ελεγε μ ενα πικρο, μισο χαμογελο στον πωλητη. οχι κριντζοεπικά, οπως ο αρκουδος.
οχι, δεν το οραματιστηκα, απλα εχω δει εκατονταδες συνεντευξεις, στιγμες, κομματια της ζωης του. και ναι, ταινυ, μικροσκοπικη λεπτομερεια, αλλά εκει κρυβεται ο διαολος.
και, αν και γενικα η ηθοποιια ειναι ενα επαγγελμα που αποκτας το προσωπικο στυλ σου και την μανιερα σου και την κρατας, η βιογραφια και ειδικα ενος ζωντανου διασημοτατου κι αγαπητου γκλομπαλυ ανθρωπου που σε ειχε κι απο κοντα κιολας στα γυρισματα, ΑΠΑΙΤΕΙ βαθυτερη μελετη. πρεπει να μπεις στο πετσι του, αλλιως απλα δεν δινεις τιποτα, μονο διεκπεραιωνεις...
και, ναι, η ταινια, μπορει να ειναι ως ταινια δυνατη, (π.χ. μ αρεζουν τα ασπρομαυρα αποσπασματα της παιδικης ηλικιας κι απ οτι βλεπω, εκει εχουν πιασει απολυτα το μουντ και το φηλινγκ, οπως το χει περιγραψει ο ιδιος ο μπρους σε βιβλια και συνεντευξεις) και περιμενω ερμηνειαρες ειδικα απ τον τεραστιο στηβεν γκραχαμ, και φαινεται χαμηλοφωνη κι αρκετα εσωτερικη, αλλά ΔΓΙΑΟΛΕ, αν σου κλωτσαει το υποτιθεται κεντρικο προσωπο, δεν κανουμε τιποτα.
βεβαια οκ, υπαρχει παντα η συζητηση τι θελει να δει/περιμενει ο χαρντορ πετσακιας φαν σε αντιθεση μ εναν που δεν εχει τοση οικειοτητα με το θεμα της ταινιας και απλα ενδιαφερεται πιο "επιφανειακα", και το ακουω, απλα εξηγω την θεση μου.
χαβιν σεντ δατ, η φωνη του ειναι ανατριχιαστικα
παρομοια, αλλά τωρα με τις ΑΙ κλπ ισως αυτο να ειναι τελικα το πιο ευκολο κομματι τετοιων ταινιων....
ισως γινει ειδικη προβολη στην αθηνα πριν βγει στις αιθουσες ειδικα για μας τους νολαιφερς φανς, οπως ειχε γινει στο "springsteen and i".
θα σας κρατησω ταχυδρομημενους. βεβαια ειμαι ντροπαλος και δεν θα σας μιλησω αν ερθετε, αλλά νομιζω ειναι κατι θετικό αυτό.