Bruce "The Boss" Springsteen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

την τρελλα μου μεσα. ενα κουκλί ειναι, ειδικα η εκδοση με τα βινυλια και το βιβλιο βεβαια.
χαβιν σεντ δατ, σαλτα και γαμησου ρε μπρουσακο που ζητας 280 ευρα μαζι με τα σιπινγκ κοστς για τα cd και 360 για τα βινυλια.
μηπως θες να πουλησω και κάνα νεφρί?
χωρια η αναμονη και το αγχος μεχρι να φτασουν σ ενα κομματι.

οπότε συνεβη καπως αλλιως. εχω γενεθλια σε κανενα διμηνο και μου τα κανε δωρο ο θειος του σρε. οχι, μπρο(υς, χοχοχο, ειδατε τι εκαμα εκει???) αρκετα σου χω πληρωσει μεχρι τωρα. κι εχεις καμει και μερικες μαλακιτσες τελευταια, οπότε δεν με λες παραλογο.

ενταξειείμαστε? ενταξειείμαστε.

(κι εχω και 360 ευρω παραπανω να ξοδεψω σε πιτσοσούβλακα και πέπσι γκέιμς και σοφτγουερ (παιδια, δεν θα κουραστω να το γραφω: η πειρατεια σκοτωνει το κειμινγκ. ωριμάστε!!!!))

υγ: ακουω εντατικα και την δευτερα θα μπορω να καμω μινι απολογιζμο. μην κρατατε την ανασα σας. ειναι σε 2 μερες και δεν θελω να παθετε κακό.

Ολα αυτά τα μποξάκια είναι για να φουσκώνουν οι τσέπες της Sony. Πιθανόν ο Μπρους να τους πούλησε τα χειρόγραφα και τα σκίτσα με τις ρυθμίσεις του ενισχυτή πχ, μπορεί όμως να τα έχουν κι αυτά ή ακόμη καλύτερα μπορεί να είναι πλαστα. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να βγει να πει, μην αγοράζετε, όπως είχε κάνει ο Λέμι αλλά είπαμε, Νταλαρας της Αμερικής. Πιθανόν ο Γιώργης να ξηγηθηκε καλύτερα στα γεράματα.

Ρε σεις, τα μποξ-σετς είναι είδη υπερπολυτελείας για ψιλοάνιωθους που τα 'χουν και γουστάρουν να πουλάνε μούρη στο Ίνστα. Οι αγνοί καιροί που το μποξ σετ έβγαινε για τον ψυχάκια βαμμένο οπαδό και έκανε 60-80 ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εδώ ρε, η λατρεία μου, ο Χοντρός Ντιούλι, έβγαλε μποξ σετ των δεν-μας-ξέρει-η-μάνα-μας-κι-ας-είμαστε-η-μεγαλύτερη-μπάντα-του-κόσμου Twilight Singers με 9 βινύλια και το είχε 500 ευρώ αν έχετε το Θεό σας. Ο μόνος άνθρωπος που ξέρω που το αγόρασε ήταν ένας φοβερός πρωτοδισκάκιας συνάδελφος, που περισσότερο καιγόταν να σου λέει ότι άκουγε τους τάδε όταν τους ήξεραν μόνο τα πρόβατα κι οι λύκοι, παρά απολάμβανε την ίδια τη μουσική.

Λες το μποξ με τα λευκά βινύλια. Μου το πέταξε το bandcamp σαν τελευταία κομμάτια, τρέξε να προλάβεις και λύθηκα στα γέλια σκεπτόμενος ποιος είναι τόσο βλαμμένος για να σκάσει τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο.

οχι, εν χριστώ μπρουσοαδερφοί. διαφωνώ. κουτί απο κουτί διαφερει.
π.χ. για τον Κεφάλα της καρδγιας μου που γνωριζω, τα κουτια που χει βγαλει για το BTR, το νταρκνες και το ριβερ ηταν απολυτως Απαραιτητα.
εκτος απ τα τραγουδια ρημαστερντ, ωστε ν ακους λεπτομερειες που δεν ηξερες οτι υπηρχαν στις θαμπες παραγωγες των 70s, υπηρχαν Πολυτιμα αφθονα αουττέικς και κυριως ολοκληρες συναυλιες της καθε αντιστοιχης χρονιας σε κρυσταλλινη εικονα, που προφανως ειναι το χόλυ γκρέιλ καθε μπρουσά που σεβεται τον εαυτο του. και οι τιμες τους ηταν απολυτως νορμαλ, επισης.

τουτο δω, οντως μυριζει αρπαχτη απο μιλια μακρια. μονο και μονο το γεγονος οτι κυκλοφορει ολοκληρα τα "αλμπουμς" που εκεινη την εποχη τα εθαψε στο συρταρι, ενω μπορουσε ανετα να κανει επιλογες απ αυτα και να βγει σημερα ενα απολυτως σεβασμιο κουτι με δυνατο περιεχομενο, δειχνει το μεγεθος της μαλακιας και ανιωθιάς του σπρινγκστη οργκανιζέισο (γιατι δεν υπαρχει πια μονος ως καλλιτεχνης, ειναι πλεον μπραντ νειμ - εταιρια και άλλοι ασχολουνται με τις λεπτομερειες). βεβαια θα μπορουσε ανετα να πατησει ποδι, αλλά μαλλον θελει πριν φυγει ν αδειασει το vault απο καθε ηχογραφηση, γιατι τοσα χρονια εμεις οι φανς, του πρηζαμε τα γκογκόβια για να βγαλει τα "ακυκλοφορητα"....

Back