What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Carmageddon : Reincarnation

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ κατά τις 10 το βραδάκι πιστεύω θα είμαι free.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
JLynx βρήκα το room σου! Ελπίζω να σας πρόλαβα και να παίξετε κι άλλο!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Την κοπάνησαν οι άλλοι. Εγώ σε κάνα τεταρτάκι θα ξαναμπώ!!!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Fuck! Είχα φτιάξει room με όνομα RAGEQUIT.GR , αλλά δεν έμπαινε κανείς και θα πάω ένα CS:GO τώρα. Να το πάμε για τις 00:00; :$$$$
Ζόμπικάο do you read?
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Νομίζω θα μπορώ 12. Αν δω ότι κάπου στραβώνει θα πω
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δικαιοσύνη στα multiplayer....
Έφαγε 3 αμόνια στη μούρη, που είναι από τα πιο δυνατά όπλα και δεν τον κούνησε καν.
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://s6.postimg.org/gpda91hs1/net_justice.png" alt="net_justice.png" class="bbcode_img" /></span>

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://s6.postimg.org/eyu97k08x/kota.png" alt="kota.png" class="bbcode_img" />
ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΟ ΡΕ ΚΟΤΑ!!!
Ναι αγαπητοί ragequiters. Ο τύπος νίκησε με αυτόν τον τρόπο. Είχε ολόκληρη μπουλντόζα και αντί να κατέβει κάτω να πέσει ξύλο , προσπαθούσε να κρατήσει τους 2 πόντους που πήρε τρέχοντας μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.....
O tempora o mores....
</span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λεπόν συνάδερφοι, σήμερα είχανε Sneak Peek στο Stream τους για το νέο Update και έχω να πω ότι δείχνει ΑΠΛΑ 3.5 φορές καλύτερο απ ότι είναι τώρα το παιχνίδι!

Πολλές βελτιώσεις στο Damage Code, στα γραφικά (reflections και car models πιο πολύ), τα peds όταν τα πατάς έχουν ΑΠΛΕΤΟ GORE, ενώ έχουμε και βελτιώσεις στο Optimisation!

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό θα ναι ένα απ τα 3 updates που θα ρθουνε μέχρι το Q1 2016. Θα χουμε ένα γύρω στα Χριστούγεννα και ένα λίγο μετά, όπου θα βάλουν νέα maps, νέα αμάξια και μπόλικα καλούδια.

<span style="font-size:6"><b>Kickstarter Backer and Proud.</b></span>
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Πολύ καλά νέα, σίγουρα θα το ξαναεγκαταστήσω όταν βγει το καινούριο update.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
UPDATE 2 IS OUT

http://steamcommunity.com/games/Carmageddon_Reincarnation#announcements/detail/121955196919591893

https://www.youtube.com/watch?v=nRZXKjqFUak
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
αχ καλό φαίνεται!!! Ελπίζω με τα ανανεωμένα γραφικά να μην πέσουν τα fps. Περισσότερα μόλις το patcharo.
 

fotis_kfor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
138
θα το δω αυτές τις μέρες, αλλά με χαροποιούν όσα διαβάζω παραπάνω στο πόσο καλή δουλειά έχει γίνει. (και φαντάζομαι και πόσο θα καλυτερεύει ακόμα αφού θα έχει πολλές βελτιώσεις μέχρι την τελική έκδοση) :cheer:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν. Το παιξα πάλι.
Η ατμόσφαιρα (στην οποία συμβάλλουν τα οι νέοι Shaders, οι αλλαγές στο rendering) ειδικά στις 2 πίστες που χουνε πόλη είναι ακόμα πιο κοντά στο Original, κάνοντας το πιο steampunk.
Οπτικά κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει για διαφορετικό παιχνίδι.

Στο Multiplayer hostara χθες για 90 λεπτά 7 matches.
Έπαιζα με φίλο και οι 2 παραδεχθήκαμε τα εξής :
1) 0 lag, σε όλη τη διάρκεια του
2) Κανένα hang-up όπως υπήρχαν ακόμα και στο Update 1.

Μιλάμε το παιχνίδι είναι απόλαυση τώρα.
Κάνανε και balancing στα powerups για το multi και τώρα δεν μπορείς να κάνεις spam έυκολα.

Αρνητικό εξακολουθεί να είναι το περίεργο balancing που χει το Career Mode. Αν έχεις καραφτιαγμένο αμάξι στο Single Player και σε τρακάρει αμάξι κατηγορίας 1 θα σε διαλύσει κατευθείαν.

Τέλος γίνομαι κουραστικός, αλλά αυτά που περιμένουμε το επόμενο εξάμηνο-δωδεκάμηνο, είναι τα εξής:

<span style="color:#0000ff"><b>1) Car Splitting Mechanics</b></span> - Αν και τώρα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα Damage Physics, ο τομέας που υστερεί το C:R με το Carmageddon 2, είναι το ότι μπορούσες να κόψεις το αμάξι στα δύο.
Όμως μας υποσχέθηκαν ότι θα το φέρουν και στο C:R.

<b><span style="color:#00ff00">2) Tracked Vehicle Mechanics</span></b> - Οχήματα με ερπύστριες. Νέα τεχνολογία και αναμένεται να κάνει το ΚΑΜΟΣ στα Racing Games.

<b><span style="color:#ff00bb">3) 6- Wheeled Vehicle Mechanics</span></b> - Το μεγάλο μπατσικό όπως και κάποια φορτηγά θα χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.

<b><span style="color:#ff8888">4) 2-Wheeled Vehicle Mechanics</span></b> - O ένας εκ των διευθυντών της SG είναι μέγιστος φαν των ποδηλάτων και δήλωσε πως θέλει να φέρει δίκυκλα στο παιχνίδι. (Ποδήλατα και μηχανές).

<b><span style="color:#ff0000">5) Νέες πίστες.</span></b>

<b><span style="color:#44ffff">6) Νέα αμάξια</span></b>

<b><span style="color:#ff00ff">7) Διάφορες βελτιώσεις στα γραφικά</span></b> - όπως χορτάρι αληθοφανές κ.α.

<span style="color:#bbff44"><b>8 ) Διορθώσεις στο multiplayer</b></span> - Να βλέπεις servers και παίκτες και επιτέλους ένα CHAT!!!

<b><span style="color:#440044">9) CarModGeddon</span></b> - το εργαλείο με το οποίο θα μπορείς να περνάς δεκάδες mods και να παίζεις Online. Μπορείς και τώρα να περάσεις mods αλλά σου μπλοκάρει το Online.


Αν γίνουν όλα αυτά θα μιλάμε για τον καλύτερο Carmageddon τίτλο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Είδα και εγώ τις αλλαγές. Πολύ ωραίο οπτικά!!!
το κακό είναι ότι οι servers παραμένουν άδειοι.

Και για όποιον είναι αρκετά μουρλός.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=503883161
Now they are nowhere safe <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Δοκίμασα χτες να τους φάω όλους. 2 ώρες μετά είχαν μείνει 20 που έπρεπε να κυνηγήσω έναν έναν και έναν έδειχνε ο χάρτης μεσοπέλαγα που δεν μπορούσα να πιάσω με τίποτα. γκρρρρρ
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Απαραίτητο bump για το νέο φόρουμ.<br><br>Σε 2 βδομάδες θα χουμε Update #3<br>Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
1) <img src="http://i.imgur.com/Hv5Nd3E.png" alt="Hv5Nd3E.png" class="bbcode_img" /><br><br>2) https://twitter.com/Max_Damage/status/679266632586366976<br><br>(TRACKED VEHICLES INCOMING?)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
https://www.youtube.com/watch?v=hyM5uV-6PXo
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
https://www.youtube.com/watch?v=pEu-agoA4Rc<br><br><blockquote><br><br><span style="color:#0000ff"><b><strike>1) Car Splitting Mechanics</strike></b></span> - Αν και τώρα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα Damage Physics, ο τομέας που υστερεί το C:R με το Carmageddon 2, είναι το ότι μπορούσες να κόψεις το αμάξι στα δύο.<br>Όμως μας υποσχέθηκαν ότι θα το φέρουν και στο C:R.<br><br><b><span style="color:#00ff00"><strike>2) Tracked Vehicle Mechanics</strike></span></b> - Οχήματα με ερπύστριες. Νέα τεχνολογία και αναμένεται να κάνει το ΚΑΜΟΣ στα Racing Games.<br><br><b><span style="color:#ff00bb"><strike>3) 6- Wheeled Vehicle Mechanics</strike></span></b> - Το μεγάλο μπατσικό όπως και κάποια φορτηγά θα χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.<br><br><b><span style="color:#ff8888"><strike>4) 2-Wheeled Vehicle Mechanics</strike></span></b> -  O ένας εκ των διευθυντών της SG είναι μέγιστος φαν των ποδηλάτων και δήλωσε πως θέλει να φέρει δίκυκλα στο παιχνίδι. (Ποδήλατα και μηχανές).<br><br><b><span style="color:#ff0000"><strike>5) Νέες πίστες.</strike></span></b><br><br><b><span style="color:#44ffff"><strike>6) Νέα αμάξια</strike></span></b><br><br><b><span style="color:#ff00ff"><strike>7) Διάφορες βελτιώσεις στα γραφικά</strike></span></b> - όπως χορτάρι αληθοφανές κ.α.<br><br><span style="color:#bbff44"><b>8 ) Διορθώσεις στο multiplayer</b></span> - Να βλέπεις servers και παίκτες και επιτέλους ένα CHAT!!!<br><br><b><span style="color:#440044">9) CarModGeddon</span></b> - το εργαλείο με το οποίο θα μπορείς να περνάς δεκάδες mods και να παίζεις Online. Μπορείς και τώρα να περάσεις mods αλλά σου μπλοκάρει το Online.<br><br><br>Αν γίνουν όλα αυτά θα μιλάμε για τον καλύτερο Carmageddon τίτλο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.<br></blockquote><br><br>Ότι βλέπω πως θα έρθει με το νέο Update το χω διαγράψει.<br><br>Ρε αν φτιάξουν και το multiplayer θα μιλάμε για μέγιστο ΑΘΛΟ.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Με πρόλαβες!!! <br><br>Όντως θα μπούν όλα αυτά σε update;<br><br>Επίσης στο steam γράφουν και το εξής: " we haven’t forgotten about your support - and because we value your continued loyalty so much, when Carmageddon: Max Damage is released on PC you will automatically receive a copy. Yes, that’s another Carmageddon in your Steam library – for free! "<br><br>Το πρόβλημα του multi φοβάμαι ότι είναι ότι δεν μπαίνει κόσμος να παίξει, αλλιώς το έχουν διορθώσει πολύ.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ένα γιο από τον σόαντ για την μαξ ντάματζ εντίσιον! Νιώθω περισσότερο από ποτέ ότι θα το πάρω επιτέλους <strike>το γαμημένο</strike>!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Ναι, εννοείται τσαμπέ και για PC.<br><br>Ως έχουν τα πράγματα το Chat και το View Servers στο Multi είναι τα 2 μεγαλύτερα προβλήματα του Multi αυτή την στιγμή. Αν δεν τα χουν φτιάξει και έχουν βάλει όλα τα υπόλοιπα, θα μιλάμε για fail.<br>Και όντως θα μπούνε όλα αυτά που διέγραψα στο προηγούμενο ποστ (εκτός των ερπύστριων που είχανε μπει στο προηγούμενο <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />) .
 
Top Bottom