Χειριστηρια και παρεμφερη

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέλω να πάρω ένα φτηνιάρικο μπλουτουθ γκειμπαντ για να κανω το αιφονι το παλιο, εμιουστεισιον. Του έχω περασει ρετροαρκ και ρομς και δουλευουν μια χαρά και δοκίμασα επιπλέον το ντιαμπλο ιμορταλ το οποίο επίσης παίζει άψογα. Η δοκιμή βέβαια έγινε συνδέοντας το σουιτς προ κοντρολερ που ειναι χειριστήριο των 80€ αλλά οκ. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:

Τελικά αποφάσισα να μη δώσω άνω των 20€ για να πάρω μια κινεζιά από το σκρουτζ και έτσι πήρα μια κινεζιά από την Κίνα.

Με παίδεψε λίγο η σύνδεση bluetooth με το iphone 11, κάνει και συχνά αποσυνδέσεις. Θα κάνω δοκιμή τόσο στο 16 όσο και στο σουιτς για να δω αν έχει να κάνει με το χειριστήριο ή με το 11αρι. Ποιοτικά είναι οτι περίμενα να πάρω με 11€, πλαστικούρα και έντονο κλικικλικι στα πλήκτρα, φωτάκια σε όλα τα κουμπιά, γενικά μια φτηνιάρικη κατασκευή. Αν το κάνω και δουλέψει σωστά και σταθερά θα το χρησιμοποιήσω για λίγο πάντως.

Ένας φίλος μου έδωσε ένα Sidewinder Force Feedback 2!!!!! Πόσο γαμάτο είναι σε games που το υποστηρίζουν!!!

Ένας φίλος μου έδωσε ένα Sidewinder Force Feedback 2!!!!! Πόσο γαμάτο είναι σε games που το υποστηρίζουν!!!
Ποια παιχνίδια είναι αυτά γιατί τα ψάχνω με το κιάλι... και εμένα μου το είχαν δώσει δώρο σε κάποια φάση, κάποιος φίλος του πατέρα μου που είχε πάθει κρίση μέσης ηλικίας με MS Flight Simulator και μετά του πέρασε :p

Ποια παιχνίδια είναι αυτά γιατί τα ψάχνω με το κιάλι... και εμένα μου το είχαν δώσει δώρο σε κάποια φάση, κάποιος φίλος του πατέρα μου που είχε πάθει κρίση μέσης ηλικίας με MS Flight Simulator και μετά του πέρασε :p

X-Wing Alliance και Freespace 2, μέχρι στιγμής!! Το πρώτο και σε Win 10 και σε Bazzite!! Προσπαθώ να δώ τι γίνεται με την σειρά Χ της Egosoft!!

X-Wing Alliance και Freespace 2, μέχρι στιγμής!! Το πρώτο και σε Win 10 και σε Bazzite!! Προσπαθώ να δώ τι γίνεται με την σειρά Χ της Egosoft!!
δουλεύει στο Χ3 αλλά χωρίς force feedback

από ότι διαβάζω έχει εγκαταλειφθεί το FF σαν τεχνολογία και χρησιμοποιούν κάτι άλλο πλέον για ανάδραση. Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορούμε να βρούμε κάποιο translation layer να δουλεύει το FF με νεότερα παιχνίδια; Γιατί σαφώς νεότερο driver με κάτι τέτοιο αποκλείετε να δούμε.

Back