Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
οι φασίστες δεν έχουν χρώμα, το άκρα δεξιά βρίσκει την άκρα αριστερά στο τέλος του κύκλου, το θέμα είναι οι υπόλοιποι εμείς στα ενδιάμεσα τι κάνουμε.
Μια χαρά έχουν χρώμα εκτός αν χρησιμοποιείς τον όρο μεταφορικά.

Παιδιά, μη γελιόμαστε, ο κούνελος έχει δίκιο. Πάνω κάτω τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι το "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια", και στα προφίλ τους στο fb συνήθως θα δεις σημαίες, Παναγίες, καφέδες καλημέρες με στρασάκια και τριαντάφυλλα, κάνα post από pronews για Ερτογάν, κάνα σκυλάδικο, ανέκδοτα που δε θα ήταν αστεία ούτε στα '50s, κάνα βίντεο από "επιστήμονα" που εξηγεί γιατί το εμβόλιο είναι επικίνδυνο, και προφανώς είναι σχεδόν όλοι πάνω-κάτω "νοικοκυραίοι".

Δε λέω ότι όλοι αυτοί είναι ντε και καλά φασίστες, αλλά αν δείτε τα σχόλια που κάνουν σε ειδήσεις περί βιασμού ή φόνου ενός πιτσιρικά, ή θάνατο από αμέλεια περαστικών ενός παιδιού, θα ξεράσετε. Για εμένα είναι ίσως και πιο επικίνδυνοι από τους δηλωμένους φασίστες, γιατί αυτοί είναι που τους "ανοίγουν το δρόμο" με την "επιλεκτική αμεροληψία" τους.

Παιδιά, μη γελιόμαστε, ο κούνελος έχει δίκιο. Πάνω κάτω τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι το "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια", και στα προφίλ τους στο fb συνήθως θα δεις σημαίες, Παναγίες, καφέδες καλημέρες με στρασάκια και τριαντάφυλλα, κάνα post από pronews για Ερτογάν, κάνα σκυλάδικο, ανέκδοτα που δε θα ήταν αστεία ούτε στα '50s, κάνα βίντεο από "επιστήμονα" που εξηγεί γιατί το εμβόλιο είναι επικίνδυνο, και προφανώς είναι σχεδόν όλοι πάνω-κάτω "νοικοκυραίοι".

Δε λέω ότι όλοι αυτοί είναι ντε και καλά φασίστες, αλλά αν δείτε τα σχόλια που κάνουν σε ειδήσεις περί βιασμού ή φόνου ενός πιτσιρικά, ή θάνατο από αμέλεια περαστικών ενός παιδιού, θα ξεράσετε. Για εμένα είναι ίσως και πιο επικίνδυνοι από τους δηλωμένους φασίστες, γιατί αυτοί είναι που τους "ανοίγουν το δρόμο" με την "επιλεκτική αμεροληψία" τους.
ή είναι απλά πραγματικά και εντελώς, ηλίθιοι.

όσο για τα χρώματα, φασίστας είναι όποιος έχει φασίζουσα/αυταρχική συμπεριφορά. Απλά μερικές φορές αρέσκονται να βαπτίζουν τους εαυτούς τους με διάφορες αποχρώσεις του κομματικού χώρου

Last edited:
για εξηγήστε, ποιο είναι το χρώμα του φασισμού
Ο φασισμος δεν εχει χρωμα φιλτατε, φοραει οτι τον βολευει σαν τον λυκο με την προβια του προβατου. Μερικοι ζαλα@@ες που τραβανε προς τα ακρα για το social attention και θετουν τον εαυτο τους στην υπηρεσια των εταιριων για να ανεβαζουν τις μετοχες τους στο χρηματιστηριο δεν ειναι φασισμος.
Παρα τις επετειους, τεινουμε να ξεχναμε τι πραγματικα ειναι ο φασισμος

267246909_644754406938442_7652789221597759238_n.jpg

Σας καταστρέφει με γεγονότα και λογική.

ΥΓ. Χτύπησα το update στο τσιπ μου πριν λίγο. 2 πρώτες δόσεις Άστρα, 3η Μονδέρνα. Θα κρατήσω αναλυτικό logbook με τις παρενέργειες.

Εμένα και τα τρία είναι Φιζερ. Κλασσικά μόνον πόνος στον ώμο για 48 ώρες.

εγώ ήθελα να κάνω το άστρα και όραμα πάλι αλλά δεν έχουν, τα πέταξαν

ΥΓ. Χτύπησα το update στο τσιπ μου πριν λίγο. 2 πρώτες δόσεις Άστρα, 3η Μονδέρνα. Θα κρατήσω αναλυτικό logbook με τις παρενέργειες.

Σκληρός καριόλης!! Εγώ κάνω το πατσάρισμα 4 Γενάρη, πιστός στο Φάϊζερ για να μαγνητίζω κουτάλια και καλύτερο wifi...

Σίγουρα υπάρχει κάποιος/α στον κόσμο που θα κηνηγάει playthrough με όλα τα πιθανά εμβόλια, έτσι για το 100% achievements!

Update από το μέτωπο : Με κάποιο τρόπο τα κρούσματα μείνανε στα 4 στην εταιρεία. Μετά από αγώνα τους είχα πείσει να φύγω για 3-4 μέρες και να δουλεύω μόνο τηλεφωνικός/emails κτλ. (ε ας πάνε πίσω λίγο όλα...) και δείχνει να την σκαπούλαρα. Το καλό είναι ότι όλοι το περάσανε πολύ ελαφρά (εμβολιασμένοι αν μετράει κάπου στα στατιστικά)

@mits@kos care to explain? εκτός αν πιστεύεις πραγματικά όπως ισχύει το ότι δηλώσεις είσαι.

@mits@kos care to explain? εκτός αν πιστεύεις πραγματικά όπως ισχύει το ότι δηλώσεις είσαι.
υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου. Η σημερινή κατάσταση όμως έχει ξεφύγει τόσο που και εγώ ακούω για θεωρία δύο άκρων και παθαίνω αλεργία. Δικαίως τρως τα άκυρα.

Τι να εξπλέιν; Και με ποιο τρόπο, στην περίπτωση που δεν κέαρ του εξπλέιν, συνάγεται το συμπέρασμα πως πιστεύω στο "ό,τι δηλώσεις, είσαι"; Δε βλέπω τη σύνδεση.

Η αλήθεια είναι πως δεν πολυκέαρ, όχι γιατί την έχω δει ιστορίας και δεν καταδέχομαι -κάθε άλλο-, μα γιατί στην ηλικία που είμαστε, λίγο-πολύ στα περισσότερα είμαστε done deals. Ειδικά σε τέτοια θέματα. Επειδή όμως κάναμε τις λέξεις ψωμοτύρι και τις έννοιες λάστιχο, θα γράψω κι εγώ τις παπαρίτσες μου.

Φασισμός δεν είναι οποιαδήποτε έκφανση αυταρχισμού, είναι μια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία που περιγράφεται από ένα καθορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών. Μέχρι και η wikipedia έχει επαρκή τεκμηρίωση επ' αυτού.

Στη φράση
φασίστας είναι όποιος έχει φασίζουσα/αυταρχική συμπεριφορά
ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά και αυτή είναι εξ ορισμού λανθασμένη.

Ομοίως, η φράση
Ο φασισμος δεν εχει χρωμα
χρησιμοποιεί επίσης καταχρηστικά τον όρο και είναι ιστορικά αναληθής.

Ο φασισμός δεν έχει μεταφορική σημασία στη γλώσσα, ούτε και στην ουσία. Εκφυλισμένη/καταχρηστική μπορεί. Αυτό δεν καθιστά σωστή τη χρήση σε τέτοιο πλαίσιο. Αυτό το "ξεχείλωμα" έχει συντελέσει δραστικά στην αναισθητοποίησή μας έναντι του φασισμού.

Θα μείνω στα παραπάνω, τα οποία, πλην της τελευταίας φράσης, δεν αποτελούν προσωπική γνώμη. Σε πιο υποκειμενικό σχολιασμό δεν θα μπω, δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν.

υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου. Η σημερινή κατάσταση όμως έχει ξεφύγει τόσο που και εγώ ακούω για θεωρία δύο άκρων και παθαίνω αλεργία. Δικαίως τρως τα άκυρα.
εγώ απλά λέω ότι ο κάθε φασίστας φοράει όποιο προσωπείο τον βολεύει. Τώρα γιατί εσείς διαφωνείτε και γιατί ας πούμε κάνει λιγότερο ή καθόλου φασίστα κάποιον που αποκαλεί τον εαυτό του ως "βάλε μου ένα ταμπελάκι εδώ να δικαιολογώ τι φασίστας είμαι", δεν ξέρω και πιστεύω ότι ακριβώς τέτοια πράγματα ξεπλένουν φασίστες.
Στην δημοκρατία δεν χωράνε αυταρχικές συμπεριφορές και "κάνω ότι γουστάρω γιατί η ιδεολογία μου (όπως την μετάφρασε το φτωχό μου το μυαλό) μου λέει ότι μπορώ να πλακώνω στο ξύλο τον τάδε που διαφωνώ μαζί του". Και το βλέπω αυτό ακριβώς με τα ίδια μου τα μάτια και όχι "μου είπε ο ξαδερφός του μπατζανάκι μου που είναι στο πολυτεχνείο".

. Επειδή όμως κάναμε τις λέξεις ψωμοτύρι και τις έννοιες λάστιχο,
Κραταμε αυτο ως ενα απο τα λιγα σιγουρα.

παρτε σεντοναρα γιατι ξυπνησα ορεξατος για τζετζερλε.
Για να μην γινει off topic πολεμος, θα ξεκινησω με το πρωτο lockdown οπου ειχαν βγει αρκετοι πολλοι και ελεγαν οτι ειναι αντισυνταγματικο και φασιστικο. Εχοντας επιστρεψει απο περιοχη οπου οι επιδημιες και τα lockdown ειναι ρουτινα, το σοκ που εφαγα απο τα βιντεο/δηλωσεις/κινητοποιησεις για τον φασισμο του lockdown ηταν επικινδυνο για την τριχοφυια μου.
Μια επιδημια ειναι πολυ επικινδυνη, σε πολλα επιπεδα, για την κοινωνια. Οταν θελεις να αφησεις αυτον τον κινδυνο να απειλησει μια δημοκρατικη κοινωνια εισαι φασιστας, οχι; Οι ακροδεξιοι που εγιναν μπροσταρηδες αυτων των γραφικων πιθηκων, δεν το εκαναν μονο για τον προσηλυτισμο. Ο φασισμος ξεπηδαει δυνατος απο το κοινωνικο χαος και μια ανεξελεγκτη επιδημια μπορει να κανει ακριβως αυτο.

Οταν δεν θελεις να φορας μασκα, να κρατας αποστασεις και να μην εμβολιαστεις αλλα θελεις να στεκεσαι σαν μπαστουνι διπλα στους αλλους που θελουν να τελειωνουν με αυτη την ιστορια, που μεχρι στιγμης ειναι η πλειοψηφια, εισαι εναντια στην κοινωνια που τυχαινει να ειναι δημοκρατικη. Ναι, ο Κυργιακος τα εκανε μουσκεμα και ειδαμε το μεγαλειο της ανικανοτητας του αλλα δεν παυει να ειναι δημοκρατικα εκλεγμενος. Σιγουρα, πολλοι απο τους ψηφοφορους του ειναι αυτοι που ηθελαν να στριμωχτουν στις εκκλησιες και ειναι οι ιδιοι που θα τον ξαναψηφισουν.

Ο φασισμος δεν εχει χρωμα. εαν η αγαπη μου για την πατριδα ειναι φασισμος τοτε ειμαι φασιστας. ο φασιστας που ντυθηκε γαλανολευκος.
Ετσι εχουμε δει τον φασισμο να ντυνεται και με ορθοδοξια, πραγμα κωμικο εαν αναλογιστουμε οτι η εκκλησια ειναι χαλικι στην μποτα του φασιστα. Ο φασισμος ειναι χαμελαιοντας.

Ολοι αυτοι οι παραξενοι που βγαινουν στους δρομους για να διαμαρτυρηθουν για την διαφορετικοτητα τους για καποιες λεξεις/καταστασεις που τους ενοχλουν, δεν ειναι φασιστες. Η διαμαρτυρια ειναι προνομιο της δημοκρατιας. Εαν οι απαιτησεις τους γινουν δεκτες, δεν θα γινουν επειδη τις επεβαλαν με το ζορι αλλα επειδη τις εκαναν δεκτες τα δημοκρατικα οργανα. Εαν σου σπανε τα @@ μπορεις να βαλεις κερι στα αυτια σου. Στον φασισμο δεν μπορεις να το κανεις αυτο γιατι θα σου βαλουν καυτο μολυβι στα αυτια και αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα, ο φασισμος σκοτωνει. Το ειδαμε και με την χρυση παρακμη. Εγω δεν ειδα γκει να πανε σε λαικες αγορες και να χτυπανε κοσμο και ουτε να μαχαιρωνουν straight επειδη δεν σηκωνουν το σακακι. Το ασταματητο σπασιμο των @@ με μικρο σφυρακι δεν ειναι φασισμος.

Το πολυτεχνειο ηταν ενας αγωνας εναντια στον φασισμο και οποιος ηταν στην περιοχη μπορει να εχει αποψη για τον φασισμο. Τα τελευταια χρονια η επετειος του αγωνα εναντια στον φασισμο ξεφτιζει αλλα ταυτοχρονα οτιδηποτε ενοχλει τα "οτι θελω θα κανω" το αποκαλουμε φασισμο. Θυμα του φασισμου ηταν αυτος που εβαζε στο σπιτι του Θεοδωρακη και ξυπναγε σε ξερνονησι εξοριστος. Κανενας δεν μας επεβαλε να φοραμε μασκες μεσα στο σπιτι μας αλλα η μασκα ειναι φασισμος.

3η δόση Moderna, μηδέν παρενέργειες 27 ώρες μετά το τρύπημα. Τι να πει τώρα η Moderna σε κάποιον που έχει στιλβωθεί δις με το καυτό ατσάλι της AstraZeneca.

ΥΓ.

266366468_10166218511260495_6650468553994559248_n.jpg

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

meanwhile
οι ξενερωτοι ελληνες πανε και κολανε σε @@καμπους.

Καλά το πάμε ρε!

Back