Global GPU clusterfuck και άλλα νέα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λες και τους πέρασε από Instagram filter δείχνουν. Βέβαια στο Starfield η διαφορά όντως είναι εντυπωσιακή...προς το καλύτερο. Todd approves. Ποιος φτιάνει νέα μηχανή γραφικών ξερω γω.

η όλη φάση με έχει κουράσει τόσο πολύ που δεν νοιώθω καν το ίδιο ενδιαφέρων να ποστάρω πράγματα σχετικά με hardware πλέον...
Νοιώθω μια απογοήτευση, μια παράδοση... δε ξέρω.

η όλη φάση με έχει κουράσει τόσο πολύ που δεν νοιώθω καν το ίδιο ενδιαφέρων να ποστάρω πράγματα σχετικά με hardware πλέον...

Το ίδιο κάνω και εγώ, εδώ και κάποια χρόνια δεν παρακολουθώ καθόλου τις εξελίξεις στο hardware. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης νομίζω, απλά δεν είναι να χάνεις τον χρόνο σου με αυτή την κατάσταση. Όταν και αν γυρίσουν τα πράγματα σε μια κανονικότητα, εδώ είμαστε.

Για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει η κατάσταση είναι απελπισία. Επίσης τρομακτική απογοήτευση η άνοδος της τιμής Steam Deck και η τιμή τού Steam Machine σε τραγικά επίπεδα.

Αλλά κάποιος που δεν έχει σύστημα μπορεί να χτίσει κάτι αποδεκτό με αρκετά λιγότερα από 1000 ευρώ. Και ναι 16GB RAM και μια μια RX 7600 8GB δεν είναι καθόλου άσχημα. Στα 1000 ευρώ μπορεί να χωρέσει και μια RX 9060 16GB.

Κρίμα όντως, ειδικά για το Steam Machine που δεν πρόλαβε να βρει μεγάλο κοινό όπως το Steam Deck. Άκουγα το πιο πρόσφατο Nerdnest podcast, ένας από τους συμμετέχοντες είχε παραλάβει το Steam Machine και οι εντυπώσεις του ήταν πολύ θετικές. Αν κάποια στιγμή αλλάξουν τα πράγματα και σκάσει η φούσκα του ΑΙ, το Steam Machine 2 θα πάει πολύ καλά.

μα το γούσταρα αυτό είναι το θέμα, ήθελα να ενημερώνομαι όπως κάποιος διαβάζει τα αθλητικά με τον καφέ του.
Αλλά τώρα με πιάνει ψυχοπλάκωμα.

Δηλαδή οκ αντί να διαβάζω ειδήσεις να με πιάνει χοντρό ψυχοπλάκωμα, διάβαζα για hardware news (έχω σετάρει και το αντίστοιχο feed στο google news) και ήμουν στην φούσκα μου. Αλλά τα σκατά δε μπορούν να μείνουν στον βόθρο τους, έπρεπε να φτάσουν και εκεί.

@lucinos 7600 δεν αξίζει καλύτερα να πας απευθείας σε 9060 με ελάχιστη διαφορά.

μα το γούσταρα αυτό είναι το θέμα, ήθελα να ενημερώνομαι όπως κάποιος διαβάζει τα αθλητικά με τον καφέ του.
Αλλά τώρα με πιάνει ψυχοπλάκωμα.

Δηλαδή οκ αντί να διαβάζω ειδήσεις να με πιάνει χοντρό ψυχοπλάκωμα, διάβαζα για hardware news (έχω σετάρει και το αντίστοιχο feed στο google news) και ήμουν στην φούσκα μου. Αλλά τα σκατά δε μπορούν να μείνουν στον βόθρο τους, έπρεπε να φτάσουν και εκεί.

@lucinos 7600 δεν αξίζει καλύτερα να πας απευθείας σε 9060 με ελάχιστη διαφορά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πνίγεστε τόσο πολύ στο FOMO αλλά η RX 7600 είναι απολύτως αρκετή για να παίζεις παιχνίδια.

Εξαρτάται βέβαια από τις τιμές. Αν η RX 7600 είναι στα 300 ευρώ και η RX 9060 είναι στα 400 ευρώ τότε θα έλεγα ναι προφανώς κανείς πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ότι το να δώσει 100 ευρώ παραπάνω αξίζει. Αν όμως η μία είναι στα 250 ευρώ και η άλλη στα 450 ευρώ τότε αλλάζουν τα πράγματα.

στα ίδια λεφτά είναι στο skroutz κοίταζα πρόσφατα για αυτό λέω.

στα ίδια λεφτά είναι στο skroutz κοίταζα πρόσφατα για αυτό λέω.
εγώ δεν τις βλέπω καθόλου στα ίδια λεφτά. Η RX 9060XT 16GB είναι στα 450 ευρώ. Η RX 7600 8GB είναι στα 280 ευρώ και φυσικά την θυμάμαι και φτηνότερα.

Σε κάθε περίπτωση κανείς κοιτάζει τιμές, κοιτάζει την τσέπη του και αναλόγως αλλά δεν πρέπει να πνιγεί στο FOMO ότι η RX 7600 και τα 8GB δεν είναι αρκετά. Βέβαια κάρτες γραφικών με 8GB και πάνω από 300 ευρώ απορρίπτωνται χωρίς δεύτερη σκέψη.

λολ πια 16 ρε μεγιστάνα για τις 8άρες λέω :p

καταλαβάινω πως το λες αλλά να σου πω κάτι, δεν με ενδιαφέρει πλέον, τα ίδια έλεγα και για την 1GB 7850, α μαλακία έκανα δε πήραν την 2GB, και για την 5500ΧΤ α δεν πήρα την 8άρα, αλλά σε τελική ανάλυση μια χαρά κράτησαν και έπαιξα και χάρηκα.

Από την στιγμή που το steam machine έχει 8άρα νομίζω είναι safe ακόμα και θα είναι για χρόνια με τις τιμές της αγοράς, τώρα αν οι devs/publishers δεν πήραν το μέμο... ε θα παίξω άλλα παιχνίδια.

Back