What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Effective;;
Μήπως είσαι στο Μάτριξ ακόμα; Που 'ναι ο @Epitaph να σου δείξει το φως;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Nobel Prizes are a fucking joke nowadays anyway :


Κλασικά μίζες και συμφέροντα. Το μοναδικό εμβόλιο εδώ και 100 χρόνια που ποσοστιαία προκαλεί τόσες παρενέργειες (σε σχέση με τα παλαιότερα κλασικά) και αντι να ακυρωθεί, όπως τα υπόλοιπα που είχαν λιγότερες, μνημονεύεται. Αν είσαι ανίδεος και στρουθοκαμηλίζεις, εννοείται πως θα χειροκροτήσεις.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
7ab.gif
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
Ειλικρινής και μη-ειρωνική διευκρινιστική ερώτηση, ο χαμός αυτός γίνεται για το εμβόλιο της Πφάιτζερφτς συγκεκριμένα, ή για όλη τη φουρνιά εμβολίων Κόβιντ, Αστραζένεκα, Μοντέρνα κτλ?
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
@Hellion
Astrazeneca και Johnson ακυρώθηκαν σε αρκετές χώρες (και στη δικιά μας). Το περίεργο είναι ότι τώρα βγαίνουν στατιστικές και μελέτες για τα mRNA εμβόλια (Moderna , Pfizer) και αυτά δεν ακυρώνονται (και δεν μιλάει κανείς γι'αυτές). Η κουβέντα που είχαμε με Κούνελο κάτι σελίδες πριν για την Δανία, αυτά και ΜΟΝΟ αφορούσε (τα mRNA) μιας και της Astrazeneca ακυρώθηκε :


αλλά και της Johnson :

Οι θάνατοι αυτοί που ανέφεραν ήταν από μυοκαρδίτιδα ενώ των εμβολίων της JJ kai AZ από θρόμβους.

Δεν έχω χρόνο να γράψω, άλλα. Μια ειλικρινή και καθόλου ειρωνική ερώτηση μόνο έχω :


Ποιοι από δω κανόνισαν νέες αναμνηστικές δόσεις; Και αν όχι, για ποιο λόγο δεν θα κάνετε;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
δε νομίζω έχουμε τόσο μεγάλης ηλικίας ανθρώπους εδώ μέσα για να κάνουν και άλλες δόσεις.
Ξεκινησα να το διαβαζω ανυποψιαστος και μου βγηκε ο καφες απο την μυτη.

@Epitaph να βαλεις στην στατιστικη σου οτι παιζουν μπαλιτσα αρκετοι εμβολιασμενοι στο RQ και ειναι ολοι ζωντανοι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
δε νομίζω έχουμε τόσο μεγάλης ηλικίας ανθρώπους εδώ μέσα για να κάνουν και άλλες δόσεις.


μα εσείς δεν υποτίθεται πρέπει να «ακολουθήσετε την επιστήμη» και να εμβολιαστείτε για να «αποφύγετε τη μόλυνση» ή έστω «την βαριά νόσηση από COVID» ; Υπάρχει κάτι άλλο να χάσετε; Μόνο κέρδος δεν υπάρχει;


Και ο άλλος μου λέει για 30-40 άτομα να τα βάλω σε στατιστικές που υπάρχουν ήδη και μιλούν για χιλιάδες άτομα. Όντως θα ναι πολύ χρήσιμη η προσθήκη... Για γράφτε αριθμό δόσεων-συμπτώματα-μέρες μετά τον εμβολιασμό-πρώτη νόσηση μαζί με διάστημα που νοσήσατε πρώτη φορά μετά τον εμβολιασμό και αριθμό ημερών .

Θενξ ιν αντβάνς φορ γιορ ίνπουτ.

Btw την προηγούμενη βδομάδα ήμουν για μια ώρα στα 20cm απόσταση από άτομο που του τρέχαν οι μύξες και τελικά είχε COVID. Κανείς μας δεν ήταν εμβολιασμένος και ούτε φορούσαμε μάσκα. Εγώ δεν έχω ακόμα κάποιο σύμπτωμα...Μάλλον ψεκάσαν τον αέρα με Pfizer Vaxx και απολυμάνθηκαν ακαριαία τα μολυσμένα άτομα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,477
και εγώ τις προάλλες ήμουν στο ίδιο αμάξι με την αδερφή μου και την επόμενη έκανε πυρετούς με γρίπη, αλλά εγώ δεν κόλλησα και κανείς μας δεν είναι εμβολιασμένος για την γρίπη, μάλλον δεν υπάρχει γρίπη.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Και ο άλλος μου λέει για 30-40 άτομα να τα βάλω σε στατιστικές που υπάρχουν ήδη και μιλούν για χιλιάδες άτομα

To RQ βγαζει στατιστικες για πολλα πραγματα. Eδω μεσα συνυπαρχουν ειρηνικα ανθρωποι που εχουν ΕΑ παιχνιδια και πιστευουν οτι τα σπαιντερμαν πρεπει να παρουν οσκαρ μεχρι αναρχοσυμμοριτες που δεν γουσταρουν το cyperpunk αλλα λενε οτι πανε για υπνο και του δινουν και καταλαβαινει.
Πολυ καλυτερη στατιστικη με 95 πεθαμενους απο μυοκαρδιτιδα μεσα στα 44 εκατομμυρια των εμβολιασμενων στην Κορεα. Αυτο ειναι που πρεπει να μας κανει να πουμε οτι το εμβολιο θεριζει; και δεν ξερουμε τι ηταν αυτοι οι 95 ανθρωποι.
Μπορει να ηταν σαν τον τυπο που ετρωγε ληγμενες κονσερβες απο τον ισπανικο εμφυλιο.
Μιας και το ανεφερε ο @nitro912gr, φετος θα θερισει η γριπη, Ετσι λενε οι επιστημονες. Μονο στην Αμερικη, εξαιτιας του εμβολιου της γριπης καθε χρονο πεθαινουν 100.000 ανθρωποι . Πρεπει να ειναι πολλες φορες περισσοτεροι απο οσοι επαθαν και πεθαναν απο μυοκαρδιτιδα σε ολοκληρο τον κοσμο. Να κοψουμε τα δοκιμασμενα στον χρονο, εμβολια της γριπης;
Και τα φαρμακα που γραφουν οι γιατροι στελνουν πολλες χιλιαδες κοσμου στον αλλο κοσμο. Να τα κοψουμε και αυτα για να μην πλουτιζουν οι φαρμακευτικες;

Υπαρχουν αρκετες σοβαρες/επιστημονικες σελιδες που δειχνουν οτι ο θανατος ειχε προτιμηση στους μη εμβολιασμενους. Αυτο, αναιρει το αφηγημα περι αχρηστων εμβολιων και βγαζει συμπερασμα οτι οι θανατοι θα ηταν πολυ περισσοτεροι χωρις τα εμβολια. Αν προσθεσουμε και τους θανατους εξαιτιας των εμβολιων, αυτος ο αριθμος παραμενει χαμηλοτερος.

οριστε μια random στατιστικη.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
και εγώ τις προάλλες ήμουν στο ίδιο αμάξι με την αδερφή μου και την επόμενη έκανε πυρετούς με γρίπη, αλλά εγώ δεν κόλλησα και κανείς μας δεν είναι εμβολιασμένος για την γρίπη, μάλλον δεν υπάρχει γρίπη.

δεν φταίω εγώ που καταλαβαίνεις ό,τι να ναι απ αυτά που θέλει να πει ο άλλος. Αλλά οκ, αναμενόμενο καθώς συχνά παρεξηγείς τι θέλει να πει ο άλλος. Δεν υποννόησα πως δεν υπάρχει κόβιντ. Αυτό που ήθελα να καυτηριάσω είναι η ιδέα «για να μην κολλησες και να σουν δίπλα σε νοσούντα με κόβιντ, μάλλον το εμβόλιο έκανε τη δουλειά του».

@lelos kounelos
Ρε μαν, σου χω πει αρκετές φορές και πάμε ξανά. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια παρενέργεια που προκάλεσε 95 θανάτους στην Κορέα. Υπάρχουν κι άλλες παρενέργειες που προκάλεσαν θανάτους (δες το τσαρτ που πόσταρα πριν κάτι ποστς) και υπάρχουν και παρενέργειες παραλύσεων. Όμως εσύ σταθερά, επιλέγεις να μιλάς μόνο για τις μυοκαρδίτιδες (εθελοτυφλείς μάλλον) και δεν καταλαβαίνεις (ή δεν θες) ότι εκτός των θάνατων από μυοκαρδίτιδα πρέπει να προσθέσουμε κι άλλους. Εγώ βέβαια σου μίλησα και για την Δανία που έχουμε στοιχεία και μπορούμε να τα διαβάσουμε/μεταφράσουμε, αλλά κι αυτό κάνεις πως δεν το βλέπεις και συνεχίζεις να μιλάς μόνος σου για Κορέα. Όταν βγουν κι άλλα στοιχεία που μπορούμε να δούμε για Κορέα θα μιλήσουμε και για Κορέα. Υπομονή.
Ακόμα. Έγραψες ότι το εμβόλιο της γρίπης προκαλεί 100.000 θανάτους στην Αμερική; Που το βρήκες αυτό αν επιτρέπεται;
 

Attachments

  • 1696485639266.png
    1696485639266.png
    50.8 KB · Views: 1

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,477
και εσύ ότι θέλεις καταλαβαίνεις, οπότε είμαστε πάτσι.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Και αν όχι, για ποιο λόγο δεν θα κάνετε;

Γιατί πλέον οι μεταλλάξεις που παίζουν είναι μεν αρκετά μεταδοτικές, αλλά όχι επικίνδυνες, τουλάχιστον για μας τους νεολαίους.
Άσε που πλέον πρέπει να έχουμε φτάσει ή είμαστε κοντά στο diplomatic herd immunity (με τόσους που κόλλησαν) που διατυμπάνιζε ο επίγονος της Θάτσερ.

Btw, πριν κάνα μήνα κόλλησαν όλοι οι δικοί μου, αδερφός, αίσθημα κλπ. Πέρα από τη μητέρα μου που έκανε κάποιες περίεργες αλληλεπιδράσεις με τον ίλιγγο που έχει, το περάσανε ελαφριά. Εμένα δε με έπιασε καν.
#mesagiathnklhrwsh #tremete
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Αυτό που ήθελα να καυτηριάσω είναι η ιδέα «για να μην κολλησες και να σουν δίπλα σε νοσούντα με κόβιντ, μάλλον το εμβόλιο έκανε τη δουλειά του».

Φιλαρακι, ας μην πιασουμε τα περι καυτηριασμων για να συνεχισουμε ηρεμα.
Να μην κολλησεις, απο οποιαδηποτε ασθενεια, ειναι τζογος και πιθανοτητες. Εχει αποδειχθει, επιστημονικα, οτι με τον εμβολιασμο μειωνονται οι πιθανοτητες να αρρωστησεις βαρια/πεθανεις. Αυτο ειναι ενα σημαντικο στοιχειο το οποιο απλα το προσπερνας. Ασε λοιπον την χειρουργικη διαθερμια στην ακρη.


Η μυοκαρδίτιδα είναι μια παρενέργεια που προκάλεσε 95 θανάτους στην Κορέα

Φιλαρακι, εσυ επιασε τις μυοκαρδιτιδες. Ηρθες με ενα βιντεο, που δειχνει εναν πολυ ανησυχο τυπο που λεει οτι οι μυοκαρδιτιδες σαρωνουν μεταξυ των εμβολιασμενων. Επιασες κι εσυ να αναλυεις τα ποσοστα στους 100.000 και οτι τελικα θα πεθανουμε ολοι. Τι οχι; Τελικα τα νουμερα δειχνουν 95, ο μεγαλος αριθμος. Τωρα θελεις να συζητησουμε για θρομβωσεις και παραλυσεις.
Καποιοι ανθρωποι αντιδρουν ασχημα σε εμβολια και φαρμακα, γενικα. Ειναι οι γνωστες παρενεργειες που αναγραφουν ΟΛΑ τα φαρκακευτικα σκευασματα. Στην Κορεα πεθαναν 95 απο μυοκαρδιτιδα και σου βαζω εγω αλλους 20.000 απο θρομβωση και βαζω αλλους 30.000 50.000 που παρελυσαν. 44 εκατομμυρια εμβολιασμοι εγιναν στην Κορεα.

44.000.000

Και για την Δανια σου ειπα. 5 εκατομμυρια εμβολιασμενοι και πεθαναν 19; θα σου βαλω 500 ανθρωποι.
Ο λογος που ειχα γραψει οτι περισσοτεροι ανθρωποι πεθαινουν επειδη επεσαν απο το κρεβατι τους, στην κυριολεξια.

Αγνοεις ακομα ενα σημαντικο θεμα, το οποιο το εχω αναφερει πολλες φορες. Το προβλημα ηταν οτι τα εθνικα συστηματα υγειας εφτασαν στα ορια τους. Στην Κινα εχτισαν νοσοκομεια για να ανταπεξελθουν. Αδιαφορο και αυτο.
Ξερεις να μου πεις ποσοι θα πεθαιναν, οχι απο κοβιντ, επειδη δεν θα ειχαν προσβαση σε νοσοκομεια;

Εγω εγραψα για το εμβολιο της γριπης με την ευκολια που μας λες οτι οι θανατοι απο το εμβολιο σαρωνουν. Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο αριθμος των εμβολιασμενων ειναι εξωπραγματικα δυσαναλογος με αυτα που υποστηριζεις.
Ναι, εαν πεθαναν 300.000 απο τις παρενεργειες του εμβολιου αλλα σωθηκαν 5-6 εκατομμυρια, ειναι win.
Αυτο δεν θελεις να καταλαβεις επειδη θεωρεις οτι τα κοβιντ εμβολια ειναι αχρηστα και οσοι τα εκαναν πιαστηκαν κοροιδα.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,872
Εδω μιλαμε για τα εμβολια;



Ever since he was a medical student, Dr. Neil Martinson has confronted the horrors of tuberculosis (Φυματιωση), the world’s oldest and deadliest pandemic. For more than 30 years, patients have streamed into the South African clinics where he has worked — migrant workers, malnourished children and pregnant women with HIV — coughing up blood. Some were so emaciated, he could see their ribs. They’d breathed in the contagious bacteria from a cough on a crowded bus or in the homes of loved ones who didn’t know they had TB. Once infected, their best option was to spend months swallowing pills that often carried terrible side effects. Many died.

So, when Martinson joined a call in April 2018, he was anxious for the verdict about a tuberculosis vaccine he’d helped test on hundreds of people.

The results blew him away: The shot prevented over half of those infected from getting sick; it was the biggest TB vaccine breakthrough in a century.
He hung up, excited, and waited for the next step, a trial that would determine whether the shot was safe and effective enough to sell.
Weeks passed. Then months.
More than five years after the call, he’s still waiting, because the company that owns the vaccine decided to prioritize far more lucrative business.


As the London-based company turned away from its vaccine for TB, a disease that kills 1.6 million mostly poor people each year, it went all in on a vaccine against shingles (Ερπητα ζωστηρα), a viral infection that comes with a painful rash. It afflicts mostly older people who, in the U.S., are largely covered by government insurance. Importantly, the shingles vaccine shared a key ingredient with the TB shot, a component that enhanced the effectiveness of both but was in limited supply.

From a business standpoint, GSK’s decision made sense. Shingrix would become what the company calls a “crown jewel,” raking in more than $14 billion since 2018.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
LETSGOOOOOOOOOO

 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,154
οντος υπάρχει μεγάλη αύξηση το βλέπουμε όλοι τριγύρω μας με γνωστούς και φίλους που κολλάνε και φυσικά οι μεγάλοι σε ηλικία ανθρώποι είναι πολύ ευάλωτοι σε αυτό τον ιο.
Μην ξεχνάμε ότι είναι σαν την γρίπη και δεν έχει κάποιος καμία προστασία ακόμα και να έχει νοσήσει στο παρελθών η να έχει κάνει εμβόλιο καθώς είναι σίγουρό ότι κάθε χρόνο μια νέα παραλλαγή του θα εμφανίζεται.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Χθες, επαιξε μια ενημερωση για μια ξαδερφη μου που κολλησε και περασε εναν Γολγοθα δυο εβδομαδων με τρομερους πονους, παντου και μονιμο 38η πυρετο. Εφαγε μεγαλη ηττα. Λεω, σε ποιο μουσειο την βρηκε αυτη την παραλλαγη; Με ποιον ξεχασμενο απο τον θεο διασταυρωθηκε;
Σημερα. Ηταν να βγω με εναν φιλο για το ανωφελο event, βολτα μια φορα τον μηνα. Αρρωστησε παλι και δεν πρεπει να εχει περασει ενας μηνας απο τοτε που κολλησε. Τοτε. Δεκατα ο πυρετος και με το ζορι του εδωσαν 4η-5η; μερα αναρρωτικη. Τωρα. χτυπαει 40αρια και του πονανε τα γονατα.

Τι μας κρυβουν;
 
Top Bottom