The Nameless One
Mind-flayer
Τα γεράματαΤι μας κρυβουν;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα γεράματαΤι μας κρυβουν;
Φιλαρακι, ας μην πιασουμε τα περι καυτηριασμων για να συνεχισουμε ηρεμα.
Να μην κολλησεις, απο οποιαδηποτε ασθενεια, ειναι τζογος και πιθανοτητες. Εχει αποδειχθει, επιστημονικα, οτι με τον εμβολιασμο μειωνονται οι πιθανοτητες να αρρωστησεις βαρια/πεθανεις. Αυτο ειναι ενα σημαντικο στοιχειο το οποιο απλα το προσπερνας. Ασε λοιπον την χειρουργικη διαθερμια στην ακρη.
Φιλαρακι, εσυ επιασε τις μυοκαρδιτιδες. Ηρθες με ενα βιντεο, που δειχνει εναν πολυ ανησυχο τυπο που λεει οτι οι μυοκαρδιτιδες σαρωνουν μεταξυ των εμβολιασμενων. Επιασες κι εσυ να αναλυεις τα ποσοστα στους 100.000 και οτι τελικα θα πεθανουμε ολοι. Τι οχι; Τελικα τα νουμερα δειχνουν 95, ο μεγαλος αριθμος. Τωρα θελεις να συζητησουμε για θρομβωσεις και παραλυσεις.
Καποιοι ανθρωποι αντιδρουν ασχημα σε εμβολια και φαρμακα, γενικα. Ειναι οι γνωστες παρενεργειες που αναγραφουν ΟΛΑ τα φαρκακευτικα σκευασματα. Στην Κορεα πεθαναν 95 απο μυοκαρδιτιδα και σου βαζω εγω αλλους 20.000 απο θρομβωση και βαζω αλλους30.00050.000 που παρελυσαν. 44 εκατομμυρια εμβολιασμοι εγιναν στην Κορεα.
44.000.000
Και για την Δανια σου ειπα. 5 εκατομμυρια εμβολιασμενοι και πεθαναν 19; θα σου βαλω 500 ανθρωποι.
Ο λογος που ειχα γραψει οτι περισσοτεροι ανθρωποι πεθαινουν επειδη επεσαν απο το κρεβατι τους, στην κυριολεξια.
Αγνοεις ακομα ενα σημαντικο θεμα, το οποιο το εχω αναφερει πολλες φορες. Το προβλημα ηταν οτι τα εθνικα συστηματα υγειας εφτασαν στα ορια τους. Στην Κινα εχτισαν νοσοκομεια για να ανταπεξελθουν. Αδιαφορο και αυτο.
Ξερεις να μου πεις ποσοι θα πεθαιναν, οχι απο κοβιντ, επειδη δεν θα ειχαν προσβαση σε νοσοκομεια;
Εγω εγραψα για το εμβολιο της γριπης με την ευκολια που μας λες οτι οι θανατοι απο το εμβολιο σαρωνουν. Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο αριθμος των εμβολιασμενων ειναι εξωπραγματικα δυσαναλογος με αυτα που υποστηριζεις.
Ναι, εαν πεθαναν 300.000 απο τις παρενεργειες του εμβολιου αλλα σωθηκαν 5-6 εκατομμυρια, ειναι win.
Αυτο δεν θελεις να καταλαβεις επειδη θεωρεις οτι τα κοβιντ εμβολια ειναι αχρηστα και οσοι τα εκαναν πιαστηκαν κοροιδα.
Ναι αλλά για τους 21 που έπαθαν μυοκαρδίτιδα στην Δανία δεν λες τίποταΡε @Epitaph, γιατι ρε μαν θελεις να κανουμε κυκλους, ωσαν τους γλαρους στην χωματερη;
Τα εμβολια μπορει να σε βοηθησουν να μην κολλησεις αλλα η βασικη τους ιδιοτητα ειναι να μειωνουν τις πιθανοτητες να αρρωστησεις ασχημα. Ξανα - ξανα - ξανα - ξανα λεω. ΟΛΑ τα φαρμακα μπορουν να δημιουργησουν ασχημες παρενεργειες.
Μου λες οτι αδιαφορω οτι πεθαναν 21 ανθρωποι εξαιτιας του εμβολιου. Εσυ αδιαφορεις για τα 5 εκατομμυρια που εμβολιαστηκαν και δεν επαθαν μυοκαρδιτιδα, δεν εγινε παγος το αιμα τους. Ξανα λεω x100η φορα. ΟΛΑ τα φαρμακα μπορουν να δημιουργησουν ασχημες παρενεργειες.
Στα 5 εκατομμυρια ειχαν ασχημες παρενεργειες τα 21.
ΟΛΑ τα φαρμακα μπορουν να δημιουργησουν ασχημες παρενεργειες
Δεν αποφευγω τα υπολοιπα. Αποφασισα να παω με την μεθοδο της αφομοιωσης.
EDIT
Να στο ζωγραφισω κιολας ρε φιλε. Δεν εχω προβλημα.
![]()
αφού τις παρενέργειες θα τις έχουν και χειρότερες αν κολλήσουν. Και στατιστικά σίγουρα σε κάποια φάση θα κολλήσουν.Νομιζω οτι το ερωτημα του Epitaph ειναι αν ειχε νοημα να εμβολιαστουν νεοι που δεν θα ειχαν ιδιαιτερο προβλημα και να ρισκαρουν τις οποιες παρενεργειες.
Το ερώτημα του @Epitaph είναι γιατί να εμβολιαστουμε και να πεθάνουν 21 από μυοκαρδιτιδα και μήπως είναι καλύτερα να μην εμβολιαστουμε και να πεθάνουν 5000 από κορωνοϊό (σόρρυ Εpitaph, είμαι τημ Λέλος)Νομιζω οτι το ερωτημα του Epitaph ειναι αν ειχε νοημα να εμβολιαστουν νεοι που δεν θα ειχαν ιδιαιτερο προβλημα και να ρισκαρουν τις οποιες παρενεργειες.
Νομιζω οτι το ερωτημα του Epitaph ειναι αν ειχε νοημα να εμβολιαστουν νεοι που δεν θα ειχαν ιδιαιτερο προβλημα και να ρισκαρουν τις οποιες παρενεργειες.
Μιλουσα με εναν συναδελφο του διαχειριστη του θεματος, περι ανεμων και υδατων. Απο το αν πρεπει να βαλει στις φακες γκουακαμολε, θεωρησε οτι ταιριαζει να μου πεταξει την ειδηση, δυο γνωστοι γιατροι πεθαναν απο καρδια και ακολουθησε η οχι αγαθη απορια, γιατι πεθαναν ετσι ξαφνικα απο καρδια; ηθελα να του ριξω μπαναγιες αλλα απαντησα δεν ξερω, οσο πιο βαριεστημενα μπορουσα, και ετσι τελειωσε το θεμα.
Τωρα θα πει καποιος, πολυ νευρικος εγινες ρε κουνελε. Ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμος. Αυτη η συζητηση ειχε ξεκινησει με το αν υπαρχει covid. Η αποψη του ηταν οτι εγω ενημερωνομαι απο την κυβερνηση ενω αυτος εχει δικια του ενημερωση, ανεξαρτητη. Ετσι, καλο ειναι να μην λεω πολλα ενω δεν ξερω.
Το επομενο βημα ηταν οτι δεν ξερει καποιον που πεθανε. Καλο ειναι να μην μιλαω επειδη δεν ξερω, μασουλαω σαν προβατο οτι μου λενε. Ναι, μου ειπε και για ηθοποιους στα νοσοκομεια. Δεν υπαρχουν ανθρωποι με covid στα νοσοκομεια κτλ και τα γνωστα σε ολους μας. Τελικα αρρωστησε καποιος που ξερει και την ακουσε και ασχημα ο ανθρωπος. Αυτο, δεν τον εκανε να αναιρεσει οτι ειχε πει και εγω ακομα μασουλαω σαν βιγκαν. Στην πορεια, αρρωστησαν πολλοι γνωστοι του αλλα λογος για μετρα δεν υπηρχε. Τωρα ξερω οτι θα ξεκινησει να με λιβανιζει. Πεθανε γνωστος ηθοποιος στα 90 του. Αυτος γιατι πεθανε απο καρδια; τοσα χρονια ηταν μια χαρα. Ειχαν πεθανει και οι δυο γιατροι και γιατι τωρα, ξαφνικα, οι ανθρωποι πεθαινουν απο καρδια;
Ο κουνελος δεν χαραμιζει μπαναγιες, δεν θελει να καει στην κολαση λογω σπαταλης.
Καποιος, προσφατα, ειχε αρρωστησει με covid. Ηταν αρρωστος τρεις μερες αλλα πηγε για δουλεια. Ενοιωθε κομμενος αλλα την παλεψε. Λεω, δηλαδη πηγες και τους κολλησες ολους. Δεν κολλησα κανεναν. Εγω ξερω τι να τρωω και πως να το αντιμετωπισω αυτο το πραγμα. Αυτη την απαντηση πηρα.
Περίμενε να μπει το τελευταίο πατς. Σιγά μην φάει το μπετα τεστινγκ στην μάπα.Συνάδελφος στην δουλειά δεν έκανε κανένα εμβόλιο κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά το έκανε τώρα
Περίμενε να μπει το τελευταίο πατς. Σιγά μην φάει το μπετα τεστινγκ στην μάπα.