What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ο πίνακας συγκρίνει πόσοι εμβολιάστηκαν, και πόσα συμβάντα με παρενέργεις είχαμε.
Και μιλάμε για πολυομυελίτιδα που σε πηδάει κανονικά, όχι κόβιντ που υπάρχει μια πιθανότητα να το περάσεις βαριά και ακόμα μικρότερη να πεθάνεις.



@Epitaph μπαινεις σε ιατρικα μονοπατια και γιατροι, δεν ειμαστε. Αυτο που λεω ειναι αρκετα σημαντικο και το καταλαβαινεις. Δεν μιλαμε για τον Linus και καρτες γραφικων.
Δεν θα σε βγαλω ψευτη οτι οι μυοκαρδιτιδες δεν αυξηθηκαν με το εμβολιο. Απο απλες αναγνωσεις αρθρων που τα εξηγουν με απλο τροπο για να τα καταλαβαινει ο λαουτζικος.
Η μυοκαρδιτιδα ειναι φλεγμονη στην καρδια και υπαρχει αντιμετωπιση του προβληματος. Η παραμονη στο νοσοκομειο ειναι μονο για τις σοβαρες περιπτωσεις και διαρκει, κατα μεσο ορο, 4 μερες. Οπως συμβαινει και με τον κοβιντ, παιζει ρολο η ηλικια και η γενικη κατασταση του οργανισμου. Στην Αγγλια, το 4% των περιστατικων με μυοκαρδιτιδα παει στον αλλο κοσμο. Η μυοκαρδιτιδα δεν ειναι επιδημια και δεν εχει κανει τους διαδρομους των νοσοκομειων θαλαμους εντατικης θεραπειας. Επειδη μπορει να ρωτησεις. ειδα ειναι οτι η μυοκαρδιτιδα αυξηθηκε σημαντικα, πριν την ελευση του κοβιντ.
The incidence cases of myocarditis in 2017 was 3,071,000, with a 59.6% increase from 1990, while the age-standardized incidence rate (ASIR) was slightly decreased. The number of deaths due to myocarditis increased gradually from 27,120 in 1990 to 46,490 in 2017.


Ο κοβιντ και οχι μονο αυτος, υπαρχουν πολλοι παραγοντες, δημιουργει ο ιδιος μυοκαρδιτιδα.
Μπορει να μου πεις με σιγουρια, οχι εσυ, καποιος απο τα βιντεο που μας δινεις. εαν καποιος εμβολιασμενος επαθε μυοκαρδιτιδα επειδη αρρωστησε απο κοβιντ ή απο το εμβολιο; Και οι εμβολιασμενοι αρρωσταινουν.
Εαν καποιος που εμβολιαστηκε επαθε μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ή απο τους πολλους αλλους λογους που προκαλουν μυοκαρδιτιδα. Καπου ειδα οτι κυκλοφορουν πολλοι με μυοκαρδιτιδα και δεν το εχουν παρει ακομα χαμπαρι.
Οπως ειπα, δεν λεω οτι τα εμβολια δεν προκαλουν μυοκαρδιτιδες αλλα υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μπορουν να επηρεασουν τα νουμερα σου.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
πρώτον το επιχείρημα «Δεν είμαστε γιατροί, άρα τι ασχολούμαστε;» το γυρνάω. «έχουμε πτυχίο μικροεπεξεργαστών/ηλεκτρολόγων μηχανικών υπολογιστών» ή «κάναμε διδακτορικό στην αρχιτεκτονική επεξεργαστών»;;;
Όχι...Τότε γιατί προτείνουμε επεργαστές και κάρτες γραφικών;
Μόνο ο τεχνικός του Σρέντερ έχει δικαίωμα να το κάνει και μερικοί ακόμα εκλεκτοί...

Κάποιοι τα τεστάρουν και εμείς βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών. Και έτσι βγάζουμε τα συμπεράσματα μας χωρίς πτυχία.
Και πέφτουμε μέσα.

Τώρα στην ιατρική πως βγαίνουν τα συμπεράσματα; Θα πρεπε να βγαίνουν όπως και στις υπόλοιπες επιστήμες. Κάνουν διάφορα τεστς σε ζώα αλλά και μέσα από την πραγματική ζωή βλέπουμε πότε δουλεύει τι και βγάζουμε τα συμπερασματά μας.
Η ειρωνεία είναι, ότι τα εμβόλια που έχουν να κάνουν με ανθρώπους είχαν ένα τεστ αρχικό από κάθε φαρμακευτική και το εμπιστεύονταν ΟΛΟΙ (ΜΜΕ, Πολιτικοί, Πλειοψηφία γιατρών) αβίαστα. Δηλαδή σαν να λέω, βγάζει η NVIDIA charts με τις νέες GPUs και γω την εμπιστεύομαι, γιατί δεν έχει επιδείξει στο παρελθόν πούστικες τακτικές για να πουλήσει....Oh wait!!!
Αλλά μία φαρμακευτική εταιρεία για ένα νέο φάρμακο που έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές δεν χρειάζεται να τεσταριστεί από 10 οργανισμούς. Ο ΠΟΥ π.χ. το εμπιστεύεται αμέσως...Ίσως επειδή εν μέρει έχει χρηματοδότηση από τις φαρμακευτικές; Μπα, δεν νομίζω...


Πάμε τώρα στα ερωτήματα σου. Αν δεν υπήρχε έρευνα που όντως να έλεγε με σιγουριά ότι ένα περιστατικό μυοκαρδίτιδας εμφανίστηκε λόγω του εμβολίου, τότε ένα έξτρα ερώτημα θα ήταν «αφού ξέρουμε ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει και μυοκαρδίτιδα, ειδικά σε νεαρές ηλικίες, για ποιο λόγο να κάνουμε απαραίτητο τον εμβολιασμό σε αυτές τις ηλικίες; Για να αυξηθεί αθροιστικά ο κίνδυνος της μυοκαρδίτιδας στον εν λόγω νέο;» (αν είναι 1/100.000 με τη μία δόση, με τη δεύτερη θα πάει 1/50.000 με την τρίτη 1/33.333 κ.ο.κ).

Αλλά τελικά κοίτα να δεις που υπάρχουν και τέτοιες έρευνες (από Ν. Κορέα και Δανία)



Peer-Reviewed οι μελέτες. Δες τα με προσοχή και θα καταλάβεις πως ακριβώς οι στατιστικοί και οι γιατροί βγάλαν τα πορίσματα τους.

Τίποτα άλλο;

Και ναι, οι φαρμακευτικές θα έπρεπε, μόλις ΕΜΑΘΑΝ -μετά από 2-3 μήνες, αφού μας το πασάραν- ότι το εμβόλιο προκαλεί μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα να δουν ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, πως δημιουργείται αυτό, σε τι ποσοστά και να κάνουν ΝΕΕΣ μελέτες βάζοντας μέσα στις εξετάσεις και τεστ τροπονίνης (καρδιακός δείκτης για φλεγμονές στην καρδιά).
Αν όχι για το γαμώ-εμβόλιο τους, έπρεπε να το κάνουν το για την «επιστήμη» που χύνουν τόσα δάκρυα. Αλλά οχι. Πρόσθετα χρήματα για κάτι που μπορεί να βλάψει την φήμη των Ασφαλέστατων Και Αποτελεσματικότατων εμβολίων;;; Θα βάλουν το χερι τους για να βγάλουν το ματάκι τους; Όχι δα...
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Τίποτα άλλο;
Τελειωσε ρε φιλαρακι με τα πρωτα και περναμε στα δευτερα. Covid, προκαλει μυοκαρδιτιδα. Αυτο δεν πρεπει να το αρνουνται ουτε αυτοι που λενε οτι το εμβολιο προκαλει μυοκαρδιτιδα. Ολα για το χρημα γινονται. Οι φαρμακευτικες ηθελαν να βγαλουν χρημα, τα κρατη εχαναν πολλα χρηματα, πολλες εταιριες εκλεισαν, αλλες εκτοξευτηκαν και αλλες ακομα αναρρωνουν. Οι ανθρωποι γκρινιαζαν να βγουν εξω. Μας εσπαγαν και τα παπαρια με τις θεωριες συνωμοσιας.
Αυτο ηταν το χειροτερο με την υποθεση covid.
Οι ανθρωποι παθαινουν μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο (επιμενω,και απο τον κοβιντ) Ποσοι πεθαναν; Απο covid που καποιοι το περασαν ελαφρια και καποιοι ανεβασαν περισσοτερο πυρετο απο οσο επρεπε. Μια στατιστικη λεει οτι μονο στην Ν. Υορκη πεθαινε ενας στους 235. Αυτη την στιγμη, στην Ν.Υορκη πεθαινει ενας στους 235 απο μυοκαρδιτιδα;
Το 2019, το εκανα copy paste, 3,071,000 επαθαν μυοκαρδιτιδα και πεθαναν οι 46,490, σε ολο τον κοσμο. 38 χιλιαδες πεθαναν μονο στην Ελλαδα απο covid. Θελεις να κανω εκπτωση επειδη ακομα και τα τροχαια τα ελεγαν covid;
20 χιλιαδες πεθαναν, μονο στην Ελλαδα, απο covid.


tl;dr
Ειναι αυτο που ελεγε ο Geralt και ειναι η μοναδικη αληθεια σε αυτη την μιζερη ζωη. Το λιγοτερο κακο.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
lelo πρώτον δεν αρνήθηκα ότι ο Covid προκαλεί μυοκαρδίτιδα. Το βιντεάκι που σου έστειλα (και προφανώς δεν είδες) αναφέρεται σε έρευνες που ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα άτομα που έπαθαν μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο από αυτούς που έπαθαν από την ίδια την ασθένεια. Συνεχίζεις και ποστάρεις και λες τα ίδια πράγματα, χωρίς να χεις δει το βίντεο (λέω για το βίντεο με τις 2 διαφορετικές μελέτες στην Κορέα και Δανία). Αν το είδες βέβαια και επιμένεις να μην καταλαβαίνεις, τότε οκ τι να πω. Δεν έχει νόημα η κουβέντα. O μόνος λόγος που το πόσταρα, ήταν επειδή ΕΣΥ ζήτησες ένα τέτοιο βίντεο. Στο έστειλα λοιπόν και δεν το δες και συνέχισες την κασέτα.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτά που λες στο τελευταίο ποστ έχω μία διαφωνία. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί να μην προκαλέσει και βραχυπρόθεσμο θάνατο. Αν μου δημιουργηθεί φλεγμονή και παραμείνει (χωρίς να ιαθεί), τότε εγώ αν για ένα χρόνο κάθομαι σπίτι μου και δεν καταπονείται η καρδιά δεν θα συμβεί τίποτα. Αν όμως μετά από ένα χρόνο αποφασίσω να αρχίσω γυμναστική και κουραστώ, ενώ έχω ακόμα τη φλεγμονή, μάλλον θα πεθάνω. Τώρα όλα τα άλλα που λες με τα νούμερα,

Αν κάνω το εμβόλιο 1 φορά : Η πιθανότητα να πάθω μυοκαρδίτιδα είναι 1/100.000.
Αν το κάνω 2 φορές :1/50.000
Αν το κάνω 3 φορές :1/33.333
Αν το κάνω 4 φορές :1/25.000
Και έχω επίσης και τον κίνδυνο να κολλήσω COVID οπότε αν πούμε ότι από COVID είναι πάλι 1/100.000 από μόνη της τότε πάει 1/20.000 αθροιστικά με τις άλλες.

Αν αντ'αυτού δεν είχα κάνει εμβόλιο και είχα κολλήσει μια φορά COVID, η πιθανότητα θα ήταν 1/100.000. Επομένως κάνοντας εμβόλιο, μπορεί να «ελαττώνω την πιθανότητα να περάσω βαρύ COVID» (κάτι που ίσως ίσχυε για τις 2 πρώτες μεγάλες παραλλαγές), αλλά αυξάνω την πιθανότητα και να πάθω καρδιακές φλεγμονές (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα) και την πιθανότητα να ξανακολλήσω COVID (οπότε να αθροιστούν ξανά όλες οι πιθανότητες για όποιον κίνδυνο μπορεί να δημιουργεί η ασθένεια).

Study finds gradual increase in COVID infection risk after second vaccine dose | BMJ (αυτή είναι απο το Ισραήλ, υπάρχει και αντίστοιχη έρευνα σε πολιτεία της Αμερικής που εκδόθηκε το 2022).

Παράδειγμα από την ζωή :

Εγώ δεν έχω κάνει εμβόλιο και κόλλησα μια φορά. Πέρασα ελαφρά μπορείς να πεις (δεν πήγα νοσοκομείο). Πιθανότητα για καρδιακές φλεγμονές : 1/100.000
Φίλος μου που μίλησα χθες, έκανε 4 εμβόλια και κόλλησε 2 φορές COVID. Την πρώτη φορά που κόλλησε είχε ακριβώς ίδια συμπτώματα με μένα, και είχε κάνει εμβόλιο 5 μήνες πριν. Τα συμπτώματα του την 2η φορά ήταν ελαφρώς πιο ήπια και κόλλησε 6-7 μήνες μετά την πρώτη νόσηση. Πιθανότητα για φλεγμονές : 1/16.666.
Είμαστε ίδια ηλικία και στα ίδια κιλά (μπορώ να πω είμαι 3-4 κιλά πιο βαρύς).
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
Καταβάλω τεράστια προσπαθεια αλλά το μάτι μου έχει κολήσει στα αστεία καπελάκια του Robin Hood. Θα έλεγα να το συνεχίσουμε αφού βγουν :)

Serious_Hat.png
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
@epiptaph, φιλαρακι δεν εχω βαλει κασσετα να παιζει. Αυτο που βλεπω και ξερω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερευνες.
Το λεει και ο τυπος στο τελευταιο βιντεο που ποσταρες. Εχει ως παραδειγμα την Κορεα, την πολιτισμενη, οπου εμβολιαστηκαν ολοι. Το ξαναλεω, δεν υποστηριζω οτι τα εμβολια δεν προκαλουν μυοκαρδιτιδα.
Αν κάνω το εμβόλιο 1 φορά : Η πιθανότητα να πάθω μυοκαρδίτιδα είναι 1/100.000.
Εχω κι εγω νουμερα
Απο Covid Αμερικη/Ισραηλ 146 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.
Απο εμβολιο 0.3 με 5 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.

1 ποδηλατης στους 3.546 χανει την ζωη του. Να μην κανουμε ποδηλατο.
Την περιοδο 1999 με 2014. 10.386 ανθρωποι σκοτωθηκαν επειδη επεσαν απο το κρεβατι τους. 2.000 περισσοτεροι απο αυτους που επεσαν απο το παραθυρο ή απο καποια κατασκευη. Μηπως ειναι καλυτερα να ξαπλωνουμε στα παραθυρα;
10.206 πεθαναν τυχαια απο ασφυξια/στραγγαλισμο στο κρεβατι τους.
Αυτο που λεω ειναι οτι αυτοι που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ειναι λιγοτεροι απο οσους νοσησαν πολυ βαρια/πεθαναν απο covid. Προσθετω και αυτους που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο αλλους λογους.
Για Ελλαδα, λενε οτι μολυνθηκαν απο covid 6.101.379 και πεθαναν 37.089. Ποσοι επαθαν μυοκαρδιτιδα στην Ελλαδα; εμβολιασμενοι και μη, και ποσοι απο αυτους μας χαιρετησαν; Απο παλιο αρθρο ειδα τον αριθμο 25 ανθρωποι επαθαν μυοκαρδιτιδα.

Το λιγοτερο κακο φιλαρακι. Τα εμβολια/φαρμακα/ ειχαν απο παντα θυματα. Αυτη ειναι η κασσετα μου. Ο φιλος σου που εκανε 4 εμβολια, επαθε μυοκαρδιτιδα;
Εαν περασε την φαση βαρια, αν και εμβολιασμενος, εισαι σε θεση να ξερεις εαν το περνουσε πολυ χειροτερα εαν δεν ειχε εμβολιαστει;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
@epiptaph, φιλαρακι δεν εχω βαλει κασσετα να παιζει. Αυτο που βλεπω και ξερω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερευνες.
Το λεει και ο τυπος στο τελευταιο βιντεο που ποσταρες. Εχει ως παραδειγμα την Κορεα, την πολιτισμενη, οπου εμβολιαστηκαν ολοι. Το ξαναλεω, δεν υποστηριζω οτι τα εμβολια δεν προκαλουν μυοκαρδιτιδα.

Εχω κι εγω νουμερα
Απο Covid Αμερικη/Ισραηλ 146 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.
Απο εμβολιο 0.3 με 5 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.

1 ποδηλατης στους 3.546 χανει την ζωη του. Να μην κανουμε ποδηλατο.
Την περιοδο 1999 με 2014. 10.386 ανθρωποι σκοτωθηκαν επειδη επεσαν απο το κρεβατι τους. 2.000 περισσοτεροι απο αυτους που επεσαν απο το παραθυρο ή απο καποια κατασκευη. Μηπως ειναι καλυτερα να ξαπλωνουμε στα παραθυρα;
10.206 πεθαναν τυχαια απο ασφυξια/στραγγαλισμο στο κρεβατι τους.
Αυτο που λεω ειναι οτι αυτοι που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ειναι λιγοτεροι απο οσους νοσησαν πολυ βαρια/πεθαναν απο covid. Προσθετω και αυτους που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο αλλους λογους.

Τα νούμερα που αναφέρεις από ποια έρευνα είναι; Μπορείς να ποστάρεις να ξέρουμε και μεις;
Τα νούμερα που πόσταρα εγώ ήταν στο βίντεο (από τα στοιχεία/ερευνα Ν. Κορέας).
Το παράδειγμα με την Κορέα δεν το χει απλά «επειδή εμβολιάστηκαν όλοι». Εμείς για τα ποσοστά εμβολιασμένων που εμφανίσαν μυοκαρδίτιδα περισσότερο σε νέους μιλάμε. Και ακόμα και η Κορέα που χαν κάτι 90% εμβολιασμού σε 20+ ηλικίες, από 12-17 χρονών (που εμφανίζονται οι περισσότερες μυοκαρδίτιδες) είχαν 53%. Τη μελέτη της Κορέας την αναφέρει επειδή εκεί είχαν τα αρχίδια να κάνουν τις νεκροτομές σε όσους πέθαναν από μυοκαρδίτιδα και έτσι τα αποτελέσματα της μελέτης είναι πιο αξιόπιστα (αν παρακολουθούσες θα καταλάβαινες πως καταλαβαίνουν οι γιατροί/νεκροτόμοι ποια ευρήματα είναι αυτά τα οποία δείχνουν πότε κάποιος έπαθε φλεγμονή από το εμβόλιο και πότε από COVID). Και για αυτό και ο ίδιος το δηλώνει στο βίντεο. Είναι η μοναδική έρευνα που έχει φτάσει σε τόσο βάθος (και κανείς όμως από τα ΜΜΕ/κυβερνήσεις δεν έχει ασχοληθεί).
Το βίντεο που έστειλα εγώ είχε και Δανία. Επίσης εμβολιάστηκαν όλοι εκεί; Όχι, ήταν 81% (Στην Ελλάδα 73%).
Γιατί πάντα πρέπει να αναφέρεις μόνο τα δεδομένα που υποτίθεται σε συμφέρουν;
Τα άλλα για ποδήλατο και το κρεβάτι τι τα λες; Απαγόρευσε κάποια κυβέρνηση να κάνεις ποδήλατο; Απαγόρευσε να πέφτεις για ύπνο αν δεν έχεις πάρει τα σωστά φάρμακα για ασφυξία στον ύπνο;

ΟΜΩΣ, το θέμα δεν είναι πόσοι πέθαναν από μυοκαρδίτιδα (που δεδομένα είναι αυξημένοι). Eπιμένεις σε αυτό το θέμα και να μην καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά είχαν ένα γαμημένο εμβόλιο που είχε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και όμως αυτή την φορά το κάναν υποχρεωτίκο ειδικά για κάποιον νέο (εώς 25). Πλήρωνες πρόστιμο αν δεν το κανες . Πόσο πιο απλά να στο πω;
Τα νούμερα απλά τα ανέφερα για να καταλάβεις ότι η πιθανότητα να πάθεις μυοκαρδίτιδα, μπορεί να είναι σπάνια, αλλά όσο περισσότερες δόσεις κάνεις τόσο πιο πιθανό είναι να πάθεις μυοκαρδίτιδα. Το ίδιο και για τον Κόβιντ. Όσο περίσσοτερες φορές κολλήσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να πάθεις μυοκαρδίτιδα. Αλλά τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ/ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ C19, επομένως αυτός ο κίνδυνος (πιθανότητα) αθροίζεται και αυξάνεται. Με το εμβόλια την αυξάνεις σίγουρα, γιατί επιλέγεις να την κάνεις μόνος σου. Covid ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙΣ. Αυτή είναι η διαφορά.

Για Ελλαδα, λενε οτι μολυνθηκαν απο covid 6.101.379 και πεθαναν 37.089. Ποσοι επαθαν μυοκαρδιτιδα στην Ελλαδα; εμβολιασμενοι και μη, και ποσοι απο αυτους μας χαιρετησαν; Απο παλιο αρθρο ειδα τον αριθμο 25 ανθρωποι επαθαν μυοκαρδιτιδα.
μλκ σοβαρά μιλάμε τώρα; Το ποσοστό θνησιμότητας στο νούμερο που πόσταρες είναι 0,608%. 6 Στους 1000 πέθαναν. Και αυτοί όπως θα θυμάσαι ήταν πάντα κατά 95% ηλικιωμένοι/υποκείμενα νοσήματα. Άρα χωρίς υποκείμενα νοσήματα και μεγάλη ηλικία (εγώ για νέους ανθρώπους μιλάω που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα), φτάνουμε στο 0,05x0.608=0,0304%. Δηλαδή 3 στους 10.000. Σε αυτούς που μένουν βγάλε τους εμβολιασμένους που πέθαναν. Γιατί ναι, υπήρχαν και πλήρως εμβολιασμένα άτομα που πέθαναν. Μένει λιγότερο από 3 στους 10.000. Δυστυχώς ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να δουλεύει στις στατιστικές για κάποιο λόγο και δεν μπορούμε να ξέρουμε περισσότερο στα ήδη φουσκωμένα ποσά που είχε να παρουσιάσει.
Για την ακρίβεια όμως από τα στοιχεία που πρόλαβε ακόμα να δώσει ο ΕΟΔΥ :
1695474171773.png
και
1695475773144.png

Με λίγα λόγια το ποσοστό θνησιμότητας στους 0-18 από Covid ήταν 7/30476 δηλαδή 0,023%. Δηλαδή 2 στους 10.000 περίπου(κοντά έπεσα με τα δικά μου μαθηματικά, αλλά αν βγάλεις και αυτούς που δήλωσαν ότι έφυγαν ΜΕ κόβιντ και όχι ΑΠΟ κόβιντ, ίσως το ποσοστό να είναι ακόμα χαμηλότερο).

Και αυτό ΑΝ έπιανες Covid. Γιατί το εμβόλιο το κάνεις σίγουρα. Κόβιντ μπορεί και να μην πιάσεις.

Γιατί με αναγκάζουν να κάνω ένα εμβόλιο για μια ασθένεια από την οποία -ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΩ, ΩΣ ΝΕΟΣ- το ποσοστό θνησιμότητας είναι λιγότερο από 0.1% ;;;

Και ερχόμαστε πάλι στο προκείμενο γιατί η κασέτα σου ακόμα δεν έχει φάει την ταινία. Κανείς δεν είπε ότι τα κλασικά εμβόλια δεν είχαν θύματα παλαιότερα. Είπαμε όμως (με στοιχεία από VAERS) ότι τώρα ειναι 50 φορές περισσότερα τα περιστατικά με βαριές παρενέργειες απ'ότι ήταν παλιά.

Εσένα δεν σε πειράζει αυτό. Σε κλάνουν και είναι όλα ρόδινα. Άλλοι όμως μυρίσαν τη μπόχα. Εμβόλιο btw γιατί δεν πήγες να κάνεις όταν πήγες στην αφρικανική χώρα; Αφού δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο θέμα ρε μαν...Γιατί να μην βαρέσεις δόση να προστατευθείς ;;

Πάμε τελικά στην χώρα της σαπίλας (Ελλάδα). Ήδη το 2022 ζητούσαμε ΠΑΡΑΠΑΝΩ στατιστικά στοιχεία να δίνουν καθημερινά για θανάτους εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων, στατιστικά για το πότε κάναν εμβόλιο και πότε κόλλησαν και λοιπά. Όχι μόνο δεν βάλαν παραπάνω στοιχεία, αλλά σταματήσαν τα περισσότερα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που είχαν μέχρι τότε και όχι μόνο αυτό το κάναν εβδομαδιαίο. Προφανώς το κάναν για την επιστήμη έτσι;.. Γιατί σαν γιατροί/επιστήμονες, όσο λιγότερα στατιστικά στοιχεία έχει κάποιος για μια πανδημία, τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα μπορεί να βγάλει...

Το λιγοτερο κακο φιλαρακι. Τα εμβολια/φαρμακα/ ειχαν απο παντα θυματα. Αυτη ειναι η κασσετα μου. Ο φιλος σου που εκανε 4 εμβολια, επαθε μυοκαρδιτιδα;
Εαν περασε την φαση βαρια, αν και εμβολιασμενος, εισαι σε θεση να ξερεις εαν το περνουσε πολυ χειροτερα εαν δεν ειχε εμβολιαστει;

και για τελευταία φορά. Δεν ξέρω αν θα το περνούσε χειρότερα. Όπως και δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να το περνούσε ηπιότερα.
Ξέρω όμως για το άλλο ερώτημα, ότι αν δεν έπαθε μυοκαρδίτιδα (σε μικρό βαθμό και ιάθηκε αυτόματα), η πιθανότητα κάποιου να πάθει μυοκαρδίτιδα με 4 εμβόλια και 1 φορά κόβιντ είναι πιο αυξημένη από μένα που κόλλησα 1 φορά κόβιντ χωρίς εμβόλιο, και ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ. Whoooosh
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Τα νούμερα που αναφέρεις από ποια έρευνα είναι; Μπορείς να ποστάρεις να ξέρουμε και μεις;


Τη μελέτη της Κορέας την αναφέρει επειδή εκεί είχαν τα αρχίδια να κάνουν τις νεκροτομές σε όσους πέθαναν από μυοκαρδίτιδα και έτσι τα αποτελέσματα της μελέτης είναι πιο αξιόπιστα
Ναι, ο ανθρωπος λεει διαφορα πραγματα για αυτη την ερευνα. Ειπε και οτι τα κρουσματα μυοκαρδιτιδας φαινονται λιγοτερα, ισως, απο τον τροπο που γινεται ο εμβολιασμος.


Εμείς για τα ποσοστά εμβολιασμένων που εμφανίσαν μυοκαρδίτιδα περισσότερο σε νέους μιλάμε.

@Epitaph. εχω την εντυπωση ρε φιλε οτι μπηκες κατυθειαν στο ψητο.
Μας χτυπαει μυοκαρκινος εξαιτιας των εμβολιων και θα πεθανουμε ολοι. Δεν ξεκινησες απο την απλη αναγνωση, τι ειναι η μυοκαρδιτιδα; Η μυοκαρδιτιδα χτυπαει νεους, συνηθως. Εαν ειχες διαβασει τα μινιμουμ, δεν θα εκανες αυτο το σχολιο.
Δεν θα γραψω τι λεει το link που ζητησες αλλα εξηγει πολλα. Ενα απο τα πολλα αρθρα που με εβαλες στην πριζα να ψαξω.

Και αυτό ΑΝ έπιανες Covid. Γιατί το εμβόλιο το κάνεις σίγουρα. Κόβιντ μπορεί και να μην πιάσεις.

Εκτος και αν εχεις καποια συγκεκριμενη στατιστικη. Τα διαφορα νουμερα λενε οτι οι πιθανοτητες να αρρωστησεις με covid και να πεθανεις απο αυτον, ειναι πολυ περισσοτερες απο το να παθεις και να πεθανεις απο μυοκαρδιτιδα.
Εαν θελεις να στο εξηγησω και κουνελισια, με λογικη της εξοχης.
Η μυοκαρδιτιδα δεν ειναι επιδημια, δεν εγινε επιδημια, σε αντιθεση με τον covid. Τα νοσοκομεια/εντατικες γεμισαν με covid ασθενεις. Με τον εμβολιασμο εκατομμυριων, τα νοσοκομεια δεν γεμισαν με μυοκαρδιτιδα.
Εαν καποιος παθει μυοκαρδιτιδα, το πιθανοτερο ειναι να εχει ηπιας μορφης. Η αγωγη ειναι αραγμα στον καναπε για μερικες μερες. Τι αριθμητικη συγκριση να κανουμε με οσους βρεθηκαν στο νοσοκομειο απο covid και με οσους απο μυοκαρδιτιδα.
Τι συγκριση να κανουμε στην παραμονη στο νοσοκομειο. 2-4 μερες για την μυοκαρδιτιδα. Τι αριθμητικη συγκριση να κανουμε οσων πεθαναν απο covid και οσων απο μυοκαρδιτιδα. Απο τους λιγους που πανε στο νοσοκομειο με μυοκαρδιτιδα, το 5% δεν επιβιωνει. 35 χιλιαδες νεκρους ειχε η Κορεα. Ποσοι ειπε ο τυπος οτι πεθαναν απο μυοκαρδιτιδα στην Κορεα;
Αυτο που μου εξηγεις ομως ειναι οτι καλυτερα να παθεις covid ανεμβολιαστος παρα να ρισκαρεις να παθεις μυοκαρδιτιδα
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
1) Αφού χτυπάει νέους -συνήθως- και το ξερες, τι ανέφερες γενικά τους θανάτους COVID (37.000 που μετά μας έκανες χάρη και τους άφησες στους 20.000 , αλλά μετά ξαναγίναν 37.000....) ; Θα πρεπε να μιλήσεις μόνο για τους θανάτους από 0-30 στην Ελλάδα τουλάχιστον. Δεν το κανες όμως.
2) Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνεις είναι ότι πήρα την μυοκαρδίτιδα ως παράδειγμα μιας παρενέργειας και πως μπορεί αυτή να αυξηθεί αθροιστικά με κάθε εμβόλιο. Θες μια πλήρη λίστα με όλες τις παρενέργειες των εμβολίων; Ορίστε :

1695500369060.png

από αυτή τη μελέτη :Adverse events following COVID‐19 mRNA vaccines: A systematic review of cardiovascular complication, thrombosis, and thrombocytopenia
Όπως βλέπεις λοιπόν, κολλάς σε μια μόνο παρενέργεια, όπου εγώ απλά την ανέφερα γιατί μιλούσε σε κείνο το βίντεο μόνο, -πάλι παίρνοντας την μόνο ως ένα παράδειγμα για το πως αυξάνεται η πιθανότητα για αυτήν την παρενέργεια με κάθε δόση εμβολιου-, αλλά αυτό που ήταν αδύνατο να κατανοήσεις για κάποιο λόγο ήταν ότι, δεν αυξάνεται μόνο η πιθανότητα για μυοκαρδίτιδα, αλλά και για όλα τα άλλα που μπορεί να πάθεις (ο κίνδυνος για θρομβωτικό επεισόδιο είναι 30 φορές μεγαλύτερος από ότι για την μυοκαρδίτιδα, κάνοντας το εμβόλιο).

3) Στο 2ο σύνδεσμο που έστειλες, το διάβασα, και είδα να αναφέρει την πιθανότητα για εμφάνιση μυοκαρδίτιδας από εμβολιασμό : Ήταν 2 στις 100.000 (μεγαλύτερη από αυτήν που είπα εγώ -χειρότερα για το δικό σου επιχείρημα). Δεν αναφέρει πουθενά όμως ποια είναι η πιθανότητα μυοκαρδίτιδας από τον ίδιο τον Κόβιντ. Πως λοιπόν κάποιος ισχυρίζεται στον τίτλο «Ο Κοβιντ είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για την καρδιά απ ότι ο εμβολιασμός για τον Κόβιντ». Λες έναν βαρυσήμαντο τίτλο και δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Ή μήπως η εξήγηση αυτού είναι στο :



4) Παρακάτω μέρος

1695498956167.png

Αναφέρει αυτό.
Μετά αν πατήσεις την έρευνα λέει τα συμπεράσματα....Και από κάτω στα Conflicts Of Interest κάτι ενδιαφέρον :
1695499023912.png

Ουψ!!! Τουλάχιστον 4 γιατροί της έρευνας χρηματοδοτούμενοι από Pfizer? Όχι ρε μάγκες! Είναι αντικειμενικότατες οι έρευνες λέμε...Μόνο μην κοπεί η χρηματοδότηση, γιατί πως θα ζήσουν την οικογένεια τους;;;
Στον σύνδεσμο που σου πόσταρα εγώ δεν υπάρχουν Conflicts Of Interest... Μήπως πρέπει να βελτιωθείς στο να κοσκινίζεις καλύτερα τις πηγές σου;;; Καλό το εξυπνακίστικο ύφος, αλλά να καταλαβαίνεις λίγο και το τι ποστάρεις. Ο σύνδεσμος σου είχε αρκετά κενά και γενικότητες.

Τέλος επειδή αναφέρθηκες «στα διάφορα νούμερα που λένε ότι τα ποσοστά δείχνουν ότι οι θάνατοι από Κόβιντ ήταν περισσότεροι από τα στην Κορέα η πιθανότητα να πεθάνεις από Κόβιντ ήταν 0.1%. Εμβολιασμός 91%
Στην Ελλάδα ήταν 0,6%. -Εμβολιασμός 73%
Στο Μακάο ήταν 0,7% -Εμβολιασμός 99%
Στην Χιλή 1,2% - Εμβολιασμός 93%

Δυστυχώς το πόσοι πάθαν δυνατή ή τερματική ζημιά από τα εμβόλια δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για την Ελλάδα.
Για να τελειώνουμε όμως τουλάχιστον με μια χώρα που έχει στοιχεία:

Δανία :

Στο βίντεο που έστειλα λέει ότι το 20% από το σύνολο αυτών που είχαν Vaccine-Related Myocarditis, εμφάνισαν βαριές μορφές μυοκαρδίτιδες και για να μην στα πολυλογώ 21 άτομα (4,4% από το σύνολο του VRM) πέθαναν (Δες στο 6:40 για να το εξακριβώσεις ο ίδιος).
Επομένως 21 άτομα πέθαναν μόνο από Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα που προκλήθηκε από τα εμβόλια.
Θες να μάθεις πόσοι νέοι (εώς 30ετών ) πέθαναν από COVID ? 18.

1695502136930.png

Και τονίζω. Αυτοί οι 21 πέθαναν ΜΟΝΟ από τις φλεγμονές που μιλούσαμε τόσες ώρες στο φόρουμ. Οι θρομβώσεις (εμφράγματα/ανακοπές, εγκεφαλικά, κλπ) δεν είναι μέσα σε αυτούς τους θανάτους (φαντάσου πόσοι παραπάνω είναι). Ούτε προφανώς οι παραλύσεις.



1695501136954.png
1695501306898.png


Και για να μην παρεξηθώ. Δεν υπάρχει ποστ μου που να χω πει, ότι οι άνω των 65 δεν πρέπει να εμβολιαστούν. Πάντα τα ποστς μου στους νέους (άντε εώς 40) αναφέρονταν. Οι 40-65 για μένα είναι no-man land 50-50 για εμβολιασμό (κατά την άποψη μου). Αλλά η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να υποχρεώνεις (και να φανατίζεις) τόσο τους πολίτες σου, και να ρίχνεις πρόστιμα, ενώ δεν υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία.

Edit : Τον σύνδεσμο για τους θανάτους -ηλικιακά- στην Δανία θα τον βρεις εδώ :

 

Attachments

  • 1695501112402.png
    1695501112402.png
    27.2 KB · Views: 0
Last edited:

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Δεν διάβασα όλα τα post αλλά απ' ότι θυμάμαι ο εμβολιασμός για τον COVID-19 με εξαίρεση τους υγεινομικούς και τους άνω των 60 ετών δεν ήταν υποχρεωτικός. Επίσης όσοι έπασχαν από μυοκαρδίτιδα ήταν στις εξαιρέσεις του εμβολιασμού.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
Δεν διάβασα όλα τα post αλλά απ' ότι θυμάμαι ο εμβολιασμός για τον COVID-19 με εξαίρεση τους υγεινομικούς και τους άνω των 60 ετών δεν ήταν υποχρεωτικός.
Δεν ηταν υποχρεωτικος με την αυστηρη εννοια αλλα σου εβαζαν πολλα εμποδια στην καθημερινοτητα. Για καθε τι, ηθελες και ενα προσφατο αρνητικο test απο φαρμακειο.

Αμφιβαλω για το εαν θα ασχοληθουν ξανα με τον ιο. Θεωρω οτι δεν τους παιρνει απο πλευρας οικονομιας, ποσο μαλλον μετα την καταστροφη στη Θεσσαλια.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Έκανα ένα λάθος στο παραπάνω ποστ.

Όσον αφορά την Δανία, οι συνολικοί θάνατοι από Covid για τις ηλικίες 0-30 ήταν 29 , ενώ οι θάνατοι από μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τους εμβολιασμούς ήταν 21 (σύμφωνα με την έρευνα). Το λάθος μου ήταν ότι είχα βάλει μόνο τους άντρες μέσα από κεκτημένη ταχύτητα και βγήκαν 18.

Και mruseyourbrain ακριβώς αυτό που είπε ο Eaglos εννοώ. Έσκαγες από 64 εώς 80 ευρώ το μήνα για rapid tests αν ήθελες να πηγαίνεις στη δουλειά σου. Οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζοταν να κάνουν rapid tests γιατί απλά δεν κόλλαγαν... Είπαμε, «ασφαλή και αποτελεσματικά»...
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
Δεν ήταν μονο η δουλειά αλλά οι κοινωνικές δραστηριότητες γενικότερα. Σε ταβέρνα καθόσουν και ερχόταν ο σερβιτόρος με τον QR σαρωτή να ελέγξει ότι είσαι covid free. Ο τρόπος με τον οποίο έγιναν όλα αυτά ήταν ένας παραλογισμός. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι παίξε γέλασε ο Covid. Το Φλεβάρη που βγήκα εκτός κούρσας μετά από αμφισβητούμενη απόφαση, το πέρασα στο φτερό αλλά η δικιά μου κόντεψε να χάσει το μάτι της. Επομένως, δεν ξέρεις που θα σε χτυπήσει και δεν είναι στάνταρ ότι θα κάνω πυρετό, κομάρες και τέλος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ρε μαν, Τα νουμερα που αφηνεις, τα διαβαζεις; Στην Δανια εμβολιαστηκε το 80%-κατι του πληθυσμου. Μιλαμε για μια χωρα με 5 εκατομμυρια πληθυσμο. Απο ολους αυτους τους ανθρωπους, πεθαναν οι 21.
Ναι, θα πεις αλλα πεθαναν 29 απο covid. Οτι εμβολιαστηκαν σχεδον ολοι, οτι εγινε σωστη διαχειριση της επιδημιας και οτι η Δανια ειναι μια απο τις πρωτες χωρες που εκαναν αρση των περιορισμων. Ειναι πραγματα που η απουσια τους δεν θα ανεβαζε τον αριθμο των νεκρων;
Στην Κορεα εμβολιαστηκαν 44.276.704 ανθρωποι. ΕΙχαν 1.533 περιπτωσεις (βαζω τον μεγαλο αριθμο) και θανατηφορες ηταν οι 95 περιπτωσεις. Επαναλαμβανω, ο τυπος με τα στατιστικα απο την Κορεα, ειπε οτι οι μυοκαρδιτιδες ειναι λιγοτερες στην Κορεα, ισως εχει σχεση με τον τροπο που γινεται ο εμβολιασμος. Ζητησε την ιατρικη συνδρομη απο Κορεα.

ΜΟΝΟ στην Αγγλια, καθε χρονο πεθαινουν 3.000 ανθρωποι απο την ασπιρινη. Πολλοι περισσοτεροι απο τους 21 της Δανιας και τους 95 της Κορεα. Προσωπικα το θεωρω λογικοτερο να συζηταμε για την ασπιρινη.

EDIT κρινεις με γνωμονα οτι εσυ το περασες ελαφρια και καποιοι υπεφεραν λιγο παραπανω. Οτι ειχαν γεμισει τα νοσοκομεια και οι εντατικες και δεν υπηρχε εξυπηρετηση για αλλα περιστατικα, μη covid, πραγμα που εθετε σε κινδυνο πολλες ζωες. Ειναι κατι που πρεπει να το παρουμε αψηφιστα, επειδη στην Κορεα πεθαναν οι 95 στα 44 εκατομμυρια;
Ξερουμε ποσοι -μη covid- πεθαναν επειδη δεν υπηρχε ουτε φωτογραφια απο εντατικη σε νοσοκομειο;
 
Last edited:

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Εξαιρετικό το να μεταφέρεις τον στόχο αλλού κάθε φορά Κούνελε.
Σου ανέφερα ότι ΜΟΝΟ από μυοκαρδίτιδα (όχι θρόμβους που ήταν πολλαπλάσιοι) πέθαναν 21 άτομα και ότι πέθαναν 29 από Covid.
Μιλάμε για θανάτους στην ίδια χώρα. Δεν είπα ότι πέθαναν 21 άτομα στην Δανία από μυοκαρδίτιδα και 29 στην Ελλάδα...
Μου λες ότι έχει 5.000.000 πληθυσμό και 80% εμβολιασμένους. Το εμβόλιο δεν το κάνεις για να προστατευθείς; Πόση προστασία πιστεύεις ότι παρείχε στη Δανία αν 29 φύγαν από Covid και 21 φύγαν ΜΟΝΟ από μυοκαρδίτιδα;; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε και πόσα ακόμα άτομα φύγαν από άλλες παρενέργειες, αλλά υποθέτω δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλουν συμπέρασμα οι γιατροί (νεκροτόμοι/παθολόγοι) για το αν έφταιγε όντως το εμβόλιο... Ελπίζω να μη μείνουμε μόνο στην επιθυμία και εις το όνομα της επιστήμης και της μέλλουσας υγείας πολλών άλλων ανθρώπων να το εξετάσουν.

Μέτά μεταφέρεις την κουβέντα και μιλάς για «σωστή διαχείριση». Ποια είναι η σωστή διαχείριση και πόσο διαφορετική ήταν τελικά από την δική μας στην Ελλάδα; Επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται στην Δανία, είναι εύκολο να αναφέρεις τις διαφορές που είχαμε στη διαχείριση; Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτοί ήταν στο 82% εμβολιασμού και εμείς στο 73%.

Btw τα ποσοστά στο προηγούμενο (τεράστιο) ποστ τα έγραψα, απλά για να δούμε τώρα μετά από καιρό αν βγαίνει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το ποσοστό εμβολιασμού/ποσοστό θανάτων. Προσωπικά εγώ δεν βγάζω κάποιο τέτοιο συμπέρασμα. (π.χ. συγκρίνετε Χιλή με Ελλάδα. Η Χιλή έχει 3 φορές μικρότερη πυκνότητα πληθυσμού απο την Ελλάδα και 93% εμβολιασμού και είχε διπλάσια ποσοστα θνησιμότητας από COVID). Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι περισσότερο έχει να κάνει με τις ιατρικές εγκαταστάσεις το αν θα σωθεί κάποιος, παρά αν θα εμβολιαζόταν με το mRNA εμβόλιο. Θα πρέπε (αν δεν ήταν γελοίοι), αφού είχαν τόσο μεγάλη κάψα για την δημόσια υγεία, να στελεχώσουν καλύτερα τα νοσοκομεία (ή και να χτίζαν καμιά νέα ακόμα μονάδα -δεν πάνε χαμένες έτσι κι αλλιώς). Αλλά κλασικά προσπαθούν μια ζωή με τσιρότα να κλείσουν τις τεράστιες πληγές που εμφανίζονται.
Αλλά αυτό το τελευταίο για την -σχετική- αχρηστία των εμβολίων, είναι απλά ένα δικό μου συμπέρασμα...
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Αλλά αυτό είναι το τελευταίο για την -σχετική- αχρηστία των εμβολίων είναι απλά ένα δικό μου συμπέρασμα

Εαν παρουμε σαν αληθεια οτι ο εμβολιασμος δεν εσωσε ουτε μια ζωη και απλα σκοτωσε 95 στην Κορεα σαν μυοκαρδιτιδα, τοτε ναι, η λογικη σου ειναι αψογη. Μονο ετσι βγαζουν νοημα αυτα που λες.
Οι 6.919.334 που πεθαναν απο covid στην Κορεα, θα πεθαιναν ετσι και αλλιως, απο λιγο πυρετο και επειδη ο covid ειναι μια μικρη ταλαιπωρια.
Δεν αλλαζω τιποτα. Απο την αρχη λεω οτι ο αριθμος των περιστατικων με μυοκαρδιτιδα ειναι πολυ μικρος και οτι οι θανατοι ειναι ακομα λιγοτεροι. Στο εδειξα και απο τα στοιχεια που μας εδωσες. 95 Θανατοι στα 44 εκατομμυρια.
Η σωστη διαχειριση εχει διαγραφει απο την συζητηση. Εαν θεωρεις οτι οι 29 που πεθαναν στην Δανια, πεθαναν επειδη το εμβολιο δεν εκανε τιποτα για τους υπολοιπους 5 εκατομμυρια Δανους. τι να συζητησουμε;
Η Ελληνικη διαχειριση ηταν αναποτελεσματικη σε ποσοστο που ανθρωποι επρεπε να πανε φυλακη, ισοβια.
καραντινα αλλα παμε σπιτια μας 9 το βραδυ, ας ανοιξουμε για τους τουριστες χωρις κανενα ελεγχο, στα λεωφορεια δεν κολλαει, στην εκκλησια δεν κολλαει και παροτρυναν τον κοσμο να παει, στις πολιτικες συγκεντρωσεις δεν κολλαει κ.α

Ας συζητησουμε λοιπον για τους 95 με μυοκαρδιτιδα απο τα 44 εκατομμυρια εμβολιασμενων και πως με γεωμετρια εχουμε το αποτελεσμα, θα πεθανουμε ολοι απο μυοκαρκινο.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,872

"According to information gathered by the Select Subcommittee, Dr. Anthony Fauci, then-director of National Institute of Allergy and Infectious Diseases, played a role in the Central Intelligence Agency’s review of the origins of COVID-19. The information provided suggests that Dr. Fauci was escorted into Central Intelligence Agency (CIA) Headquarters—without a record of entry—and participated in the analysis to “influence” the Agency’s review. Our goal is to ensure the scientific investigative process regarding the origins of COVID-19 was fair, impartial, and free of alternative influence”


This revelation comes on the heels of recently acquired whistleblower testimony alleging that the CIA potentially skewed its COVID-19 origins review by offering six analysts significant financial incentives to conclude that the result of its investigation was inconclusive.

Dr. Fauci’s questionable presence at the CIA, coupled with recently uncovered evidence that he, Dr. Fauci, “prompted” the drafting of “Proximal Origin” — the infamous paper that was used to attempt to “disprove” the lab leak theory — lends credence to heightened concerns about the promotion of a false COVID-19 origins narrative by multiple federal government agencies.
 
Top Bottom