Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θρασος απο τα λαμογια ρε γμτ...

Δεν ξέρω, αλλά δύο από τους θεσμούς (Ε.Δ. και Υγεία) που κατηγορήθηκαν την περασμένη δεκαετία συστηματικά, για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, ειδικά από τους "ειδικούς" του εξωτερικου, έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά στις δύο, τελευταίες κρίσεις!!! Όχι ότι δεν έχουν προβλήματα, που πρέπει να επιλυθούν, αλλά δεν είναι και το χάλι που νόμιζαν!!!

Epitaph, δεν βλέπω να μπορούμε να συνεννοηθούμε, τη μια φαίνεται να λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, την άλλη ακριβώς τα αντίθετα. Δεν πειράζει, αλλά όχι, το να έχουμε μηδέν νεκρούς δεν είναι κάτι εφικτό, ούτε πρακτικά, ούτε θεωρητικά με άπειρα resources, και κανείς απολύτως δεν είπε πως είναι. Τίλταρες από μια δήλωση που ΔΕΝ έκανε ο ΟΕΝΓΕ.

Last edited:
τραβιομουνα με ενα γκομενακι απο κυψελη το οποιο το ακυρωσα για το παρκαρισμα. δεν ξερω πως την παλευουν οι κατοικοι της περιοχης. καθολου τυχαιο που τα περισσοτερα αυτοκινητα ειχαν βαθουλωματα στις πορτες. μονο πανω στα κεφαλια τους δεν παρκαραν.
Ποιος ο λογος να κλειστουν στα σπιτια τους στην κυψελη. Εκει το σαλονι στο ενα σπιτι μπορει να ειναι η τουαλετα του διπλανου σπιτιου.

τραβιομουνα με ενα γκομενακι απο κυψελη το οποιο το ακυρωσα για το παρκαρισμα. δεν ξερω πως την παλευουν οι κατοικοι της περιοχης. καθολου τυχαιο που τα περισσοτερα αυτοκινητα ειχαν βαθουλωματα στις πορτες. μονο πανω στα κεφαλια τους δεν παρκαραν.
Ποιος ο λογος να κλειστουν στα σπιτια τους στην κυψελη. Εκει το σαλονι στο ενα σπιτι μπορει να ειναι η τουαλετα του διπλανου σπιτιου.
έμενε η γυναίκα εκεί όταν ήταν φοιτήτρια και εκείνη την περίοδο πήρα δίπλωμα, έμαθα να παρκάρω Κυψέλη. Απλό είναι, χτυπάς λίγο τον μπροστά, λίγο πίσω και σιγά σιγά μπαίνεις :p
παρκάρω παντού πλέον, μάθημα ζωής

Ρε παίδες αν κάποιος θέλει να βγει απο το σπίτι του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και να πάει περίπατο ή να κάτσει σε ένα ανοιχτό μέρος ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌ... ε, δε τον λες και ανεύθυνο. Ή να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή τη μοτό του.

Πολύ περισσότερες οι πιθανότητες να μεταδώσει ή να του μεταδώσουν τον ιό στο ΣΜ ή στη δουλειά του. Ή μήπως εκεί δεν μετράει;

Μη δημιουργούμε φράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αποφεύγω τις συναθροίσεις δεν θα πει αυτομάτως και μαντρώνομαι μέσα στο σπίτι. Μυαλό.

*Δεν ζούμε όλοι σε μεγαλουπόλεις
*Η μετάδοση του ιού είναι απείρως ευκολότερη σε κλειστούς χώρους εξ ου και η οδηγία για καλό αερισμό παντού.

Ρε παίδες αν κάποιος θέλει να βγει απο το σπίτι του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και να πάει περίπατο ή να κάτσει σε ένα ανοιχτό μέρος ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌ... ε, δε τον λες και ανεύθυνο. Ή να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή τη μοτό του.

Πολύ περισσότερες οι πιθανότητες να μεταδώσει ή να του μεταδώσουν τον ιό στο ΣΜ ή στη δουλειά του. Ή μήπως εκεί δεν μετράει;

Μη δημιουργούμε φράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αποφεύγω τις συναθροίσεις δεν θα πει αυτομάτως και μαντρώνομαι μέσα στο σπίτι. Μυαλό.

*Δεν ζούμε όλοι σε μεγαλουπόλεις
*Η μετάδοση του ιού είναι απείρως ευκολότερη σε κλειστούς χώρους εξ ου και η οδηγία για καλό αερισμό παντού.
καλά ναι ρε, εγώ πήγα στο χωριό και έριχνα μπετά, αλλά ήμουν μόνος μου στο σπίτι εκεί όχι σαν κάτι άλλους που μου είχαν σκάσει παρεάκια.

έμενε η γυναίκα εκεί όταν ήταν φοιτήτρια και εκείνη την περίοδο πήρα δίπλωμα, έμαθα να παρκάρω Κυψέλη. Απλό είναι, χτυπάς λίγο τον μπροστά, λίγο πίσω και σιγά σιγά μπαίνεις :p
παρκάρω παντού πλέον, μάθημα ζωής
Δεν την γνωριζω την περιοδο αλλα αφου ηταν φοιτητρια εισαι κομπλε.
Για τους αλλους της περιοχης. Αν η γκομενα σου ειναι 1.90, ξανθια, με αρχαιοελληνικο ονομα και εχει skill 150 στις καρτες ταρω, skill στο μαγειρεμα 115 και δεν οδηγαει ουτε σαγιοναρα στο στεγνο πατωμα. να κρυψεις ολα τα μαχαιρια και να κοιμασαι στο αυτοκινητο.
αυτα ηταν τα προληπτικα μετρα.

εαν λογω χρωματος μαλλιων ειναι τερμα καθυστερημενη, εχει τατου στην αριστερη φτερνα ενα αστερι. να φορεσεις μασκα και γαντια και να πατε εκδρομη στον Πυργο, που εχουν τους αρρωστους να κανουν παρεα με τους ζωντανους.
Οι επιδημιες εχουν και τα καλα τους, μην ειστε γκρινιαρηδες.

οταν ειχαμε κανει μια RQ συναντηση εκει κοντα, ενα αγχος το ειχα. φοβομουν μη λυθει, απο ατυχημα, το χειροφρενο απο καμια νταλικα και μπει μεσα στο μαγαζι, μαζι με τον δεμενο χειροποδαρα οδηγο του.

Σε θυμάμαι, είχες ιδρώσει λίγο σε κάποια στιγμή και όχι από τα κοψιδια ή το ξύλο που έριχνε ο Σρέντερ στον Ντονατέλο.

Δεν ήταν σε ένα στέκι ονοματι Γιώργος (?) αν θυμάμαι καλά σε σουβλατζίδικο . Εχω κάποιες αναμνήσεις λίγο αχνές από τότε

Ήταν όνειρο 🥳
Σε άλλα νέα μας έβαλαν όλους να συμπληρώνουμε ηλεκτρονικά τα πάντα και να τα μοιραζόμαστε μέσω Microsoft teams. , Έλα όμως που για κάποιον λόγο οι περισσότεροι δεν μπορούν να γραφτούν στην εφαρμογή....
Από το ΙΤ είπαν ότι έχει μπει όλος ο πλανήτης στην εν λόγω εφαρμογή και δεν μπορούν να σηκώσουν περισσότερους χρήστες. Τώρα τι πραγματικά ισχύει δεν ξέρω. Μπορεί το ΙΤ μιας που κάθεται στο σπίτι να παίζει και κάνα Division

πράγματι το teams έπεσε από ότι διάβασα κάπου, που να φανταστούν...

Αυτό λέω κι εγώ στη γυναίκα, αλλά με κοιτάει με περίεργο βλέμμα. :giankos:

Ο μαλάκας του μήνα:

Το είχε ποστάρει στο προφίλ του αρχικά το βίντεο, με σχολιασμό "ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ", αλλά μπήκαν καμιά 10αριά χιλιάδες άτομα στο προφίλ του και του κατέβαζαν χριστοπαναγίες, οπότε έσβησε τα πάντα. Δυστυχώς για αυτόν, ότι ανέβει στο ίντερνετ δεν κατεβαίνει ποτέ (εκτός αν είναι κανένα παλιό άρθρο του RQ που σβήστηκε κατά τη μετάβαση προς Wordpress λόγω ανάπηρου τεχνικού, λέμε τώρα).

Από τις στιγμές που τα κοινωνικά δίκτυα λειτουργούν όντως.

πράγματι το teams έπεσε από ότι διάβασα κάπου, που να φανταστούν...
Το ότι όλος ο κόσμος κρέμεται από μία και μόνο πλατφόρμα επειδή οι μανατζαραιοι δεν μπορούν να κοιτάξουν παραπέρα ή τους δυσκολεύει να χρησιμοποιήσουν έναν συνδυασμό Dropbox/mail με ξεπερνά.
Τώρα για την Microsoft ότι και να πω θα είναι κακία αφού την θεωρώ απαλευτη ως εταιρεία και ειδικά στο κομμάτι του support

Back