Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μου κάνει εντύπωση πως μετά από τόσο καιρό τα κρούσματα στη χώρα (σ)ας είναι μόνον τόσα. Περίμενα εκατοντάδες. Ποιος ξέρει πόσοι κρύβονται ή δεν θεωρούν τον βήχα λόγω να πάνε για εξετάσεις.

18gcggd93wk41.jpg

Σημερα εκλεισα εισιτηριο, Ο λογος ηταν το κοστος, αφου τα $480 εμοιαζαν με φαση το αφεντικο τρελαθηκε. Η emirates το ειχε στα $1200. ερχομαι και ας μου βγει σε κακο. Διαβαζα οτι οι αεροπορικες εχουν ξεκινησει να ιδρωνουν με την φαση αλλα η emirates δεν μασαει απο τετοια. της σπρωχνουν λεφτα αβερτα.
θα σας ελεγα να πιουμε κανενα καφε, Σρεντερ, οχι στο εμπορικο, αλλα ας μεινουμε στον online καφε.

Αν και δεν μου εχει συμβει ποτε, σε περιπτωση που ανεβασω κανενα δεκατο οσο ταξιδευω, θα με εκτελεσουν τυποι με μασκες.
Αυριο θα παω σε ενα νοσοκομειο και θα ζητησω ιατρικη συμβουλη. Το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κλειστω σε καπνιστηριο. χαρμανης θα ταξιδεψω και ειναι πολλες οι ωρες Αρη.

Το κακο ειναι οτι θα περασω απο Αιθιοπια.... λες και το ηξερα.

Συμφωνω απολυτα...αλλα παλι, που εχει μελλον ετσι οπως ταχουμε κανει;

Τέτοιους πανέξυπνους ανθρώπους χρειαζόμαστε.

Συμφωνω απολυτα...αλλα παλι, που εχει μελλον ετσι οπως ταχουμε κανει;
Σπίτι μας. Το backlog είναι μεγάλο εξάλλου. Επίσης, παραγγέλνεις το παρακάτω για να έχεις ένα head start σε σχέση με τους αδαείς, όταν όλα καταρρεύσουν.

Προς στιγμης φανταστηκα οτι το εκανε εις γνωσιν του ρε!

edit: Τελικα τι ισχυει; ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ?!?!??!

edit 2 γιατι εχει ρεντα: Ο Βελόπουλος προμοτάρει προϊόν που δήθεν προστατεύει από τον κορονοϊό

Λελο γιατί να έρθεις στην Μόρντορ; Η γη των Ορκς δεν έχει μέλλον...
Για αραγμα και χαλάρωση Θα ερθω χωρίς μεγάλα σχέδια για εξόδους. Ύπνο, φαγητό,pc, repeat. Έχω πολύμηνο σχέδιο.

Γιατί είναι οι TOOL ρε! Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι TOOL λέμε.
Νομίζω αυτό το πράγμα ήρθε για να αποκτήσουμε μια ισορροπία με τους δείκτες IQ.

Back