erevos
Blackguard
Δεν βγαίνουμε, δεν κολαμε, με τα παιχνίδια προχωράμε.
Άντε να βγουν Doom Eternal και Cyberpunk 2077 να δείτε πότε θα σταματήσουν τα νέα κρούσματα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν βγαίνουμε, δεν κολαμε, με τα παιχνίδια προχωράμε.
Έχω αρχίσει να βάζω στο μικροσκόπιο την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μήπως να μην έρθω;

μα αφού πήγαν στους άγιους τόπους πως κόλλησαν;
Εμένα η απορία μου είναι, τι έκαναν στο ταξίδι και κόλλησαν όλοι![]()
Μου κάνει εντύπωση πως μετά από τόσο καιρό τα κρούσματα στη χώρα (σ)ας είναι μόνον τόσα. Περίμενα εκατοντάδες. Ποιος ξέρει πόσοι κρύβονται ή δεν θεωρούν τον βήχα λόγω να πάνε για εξετάσεις.
![]()
Μυστηριώδης «ασθένεια» προκαλεί πυρετό και αιμορραγία από τα μάτια
Μυστηριώδης ιός προκαλεί πυρετό και αιμορραγία από τα μάτια - Παγκόσμια ανησυχίαwww.newsbomb.gr
Σπίτι μας. Το backlog είναι μεγάλο εξάλλου. Επίσης, παραγγέλνεις το παρακάτω για να έχεις ένα head start σε σχέση με τους αδαείς, όταν όλα καταρρεύσουν.Συμφωνω απολυτα...αλλα παλι, που εχει μελλον ετσι οπως ταχουμε κανει;
![]()
TOOL Fan Who Tested Positive For Coronavirus Attended Band's Concert In Auckland
According to the New Zealand Herald, a man infected with coronavirus attended the TOOL concert in Auckland on February 28. He may have been infectious at the time. He was in the general admission standing area in the front left-hand quadrant at Spark Arena. The man, the partner of the woman...www.blabbermouth.net
Τέτοιους πανέξυπνους ανθρώπους χρειαζόμαστε.
Για αραγμα και χαλάρωση Θα ερθω χωρίς μεγάλα σχέδια για εξόδους. Ύπνο, φαγητό,pc, repeat. Έχω πολύμηνο σχέδιο.Λελο γιατί να έρθεις στην Μόρντορ; Η γη των Ορκς δεν έχει μέλλον...
Γιατί είναι οι TOOL ρε! Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι TOOL λέμε.![]()
TOOL Fan Who Tested Positive For Coronavirus Attended Band's Concert In Auckland
According to the New Zealand Herald, a man infected with coronavirus attended the TOOL concert in Auckland on February 28. He may have been infectious at the time. He was in the general admission standing area in the front left-hand quadrant at Spark Arena. The man, the partner of the woman...www.blabbermouth.net
Τέτοιους πανέξυπνους ανθρώπους χρειαζόμαστε.