Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ας βγάλω και εγώ τον καημό μου ; Σε περίοδο καραντίνας (και καλά...με βιομηχανίες, βιοτεχνίες, χονδρεμπόριο, εταιρείες εποικινωνίας, τράπεζες, μεταφορές και ελεύθερους επαγγελματές ανοικτά δεν το λές και τόσο καραντίνα, αρκεί να μην πας για τσιγάρα τις 10 το βράδυ ξέρω γω) για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία σκάει το πρόγραμμα Εξοικονόμω - Αυτονομώ (πρόγραμμα ΕΣΠΑ για ενεργειακές αναβαθμίσεις σπιτιών). Όλοι οι φορείς Μηχανικών (ΤΕΕ, ΕΕΤΕΜ, Σύλογος Ενεργειακών Επιθεωρητών κτλ.) ζητάν το αυτονόητο "ρε παιδιά, ας το αφήσουμε τώρα εν μέσω πανδημίας και το πάμε για μετά". Η απάντηση του Υπουργείου ξεκάθαρη : " Όχι, θα τρέξει κανονικά, πρέπει να τονωθεί η αγορά!" . Και κάθομαι εγώ 2-3 βδομάδες τώρα να μπαίνω σε δεκάδες σπίτια για μετρήσεις και μελέτες, εν μέσω πανδημίας (και αυτό γίνετε πανελλαδικά από χιλιάδες Μηχανικούς), για να "τονωθεί η αγορά". Είναι από τις φορές που θέλω να τα παρατήσω όλα και να πάω ξυλοκόπος στον Καναδά, δεν υπάρχει καμία λογική...

Εγώ σκεφτόμουν ξυλοκόπος στη Σουηδία, συνάδελφε, έχω και μια άκρη έναν RPGά να με μπάσει στο συνάφι. Κατά τα άλλα, πρωσυπογράφω.

Νitro, ακόμα και το "τώρα τους ήρθε" είναι σχετικό, για ένα πρόγραμμα που είναι στα σκαριά πάνω από χρόνο και που η τελική ημερομηνία έναρξης γράφει-ξεγράφει στα κιτάπια του Υπουργείου από την αρχή της πανδημίας τουλάχιστον. Άλλοι δυο μήνες θα έριχναν την αγορά έξω...

Τρανσφοβικό EDIT:

Last edited:
Πλην σχετικα γρηγορου κλεισιματος των συνορων που δεν ηταν εθνικο σχεδιο αλλα PR . Τι εκανε σωστα η κυβερνηση για να παραπονεθεις τωρα φιλτατε Savatar. Ζουμε ενα φιασκο.

Πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη!
Εν ολιγοις λενε οτι εχει εγκριθει φαρμακο στις ΗΠΑ εδω και ενα μηνα αλλα δεν προχωραει λογω του κερδους των εμβολιων.

Ενα μηνα που στην ελλαδα μετρουμε καθε μερα κατα μεσο ορο 100 συνανθρωπους μας νεκρους...

Καπου το διαβαζα πριν και δεν θελω ου. Τα ιδια ειπε και ο Πολακης στην βουλη και συμφωνησε!! και βουλευτης του Βελοπουλου.
Ειναι να τραβαμε τα μαλλια μας. Σε λιγο θα βγει ο Ψαριανος και θα πει οτι ηταν λαθος που ανοιξαν τα συνορα το καλοκαιρι. Για την ιστορια, το ιδιο προσωπο, επειδη δεν τον ψηφισε κανενας, Η ΝΔ τον εβαλε σε ενα γραφειακι για να κανει κανενα μεροκαματο, απο αυτα που πριν εκανε γκρινια στην βουλη για την υπαρξη τους.
Ζουμε μεγαλες στιγμες και την δευτερα, αυριο 14/12 θα παιξει εκλειψη ηλιου μη ορατη στην Ελλαδα. Το βραδυ θα χορεψουν στον ουρανο οι Διδυμιδες. Λετε να ειναι οι τιτλοι τελους για το δραμα που ζουμε;

EDIT
Τωρα που το σκεφτομαι. Δεν θα ειναι ορατο (στην Ελλαδα) το φαινομενο οπου ο ηλιος δεν θα ειναι ορατος και την Δευτερα θα εχει, λογικα, συννεφια και ετσι ουτε τις ουρανιες πετρες θα δουμε.

Last edited:
click my paparia away, ρε κάτι ιδέες που κατεβάζουν τα τζιμάνια...

Και βγαίνουν και κάποιοι από συνδυκάτα κτλ και λένε την πίπα τους, βγήκε ο άλλος και έλεγε ε οκ eshop κάνεις και με 250€... τόσο κάνει το hosting μόνο μάνα μου.

Αν είναι να βγαίνω με την ψυχή στο στόμα σαν κυνηγημένος για να κάνω μια αγορά, να πάει στα διάλα η αγορά. Οι περισσότεροι αυτή την εποχή θέλουν να αγοράσουν κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Είναι γελασμένοι οτι θα βγώ έξω και θα τρέχω να παραλάβω ψάχνοντας ταυτόχρονα μέρος για να κρυφτώ.
Εν τω μεταξύ, ένας φίλος μου, τράβηξε την προσοχή μου αναφέροντας οτι ένας βιβλιοπώλης αποφάσισε (ευλογώντας τα γένια του) να ανοίξει όλα τα αμιγώς βιβλιοπωλεία ως μια ανάδειξη του πολιτισμού........:sneaky:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα»

:cry:

Τραγικό και δεν θα είναι το μόνο, φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια...

Όμως με προβληματίζει και λίγο η έκφραση "με δικτατορικό τρόπο", δηλαδή που το πάει ο ποιητής εδώ; Θέλει να μας πει ότι έχουμε χούντα;

edit: δεν θέλω να προσβάλω το νεκρό άνθρωπο, αλλά με προβληματίζει αυτή η οπτική. Δηλαδή με το σκεπτικό αυτό, όλοι οι νόμοι του κράτους είναι δικτατορικοί;

3ψήφια λέει, με τα μισά των μισών τεστ... ρε μλκ δεν πάμε καλά.
θα σκάσει στα μούτρα μας αυτό +ότι δίνει βάση σε ψεκασμένους.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

giphy.gif

Είπα και 'γω τι έγινε? Ακούγαμε το καλοκαίρι ότι αυτός ο ιός μεταλλάσσεται συνεχώς και είναι δύσκολη η αποκωδικοποίησή του.
Άρα καλώς έχοντων των πραγμάτων μιλάμε πάλι σε περίπου 3-4 έτη.

ρε δεν πειράζει καραντίνα όλο το νησί να ξεμπερδεύουμε, βγήκαν και από ΕΕ :p

Ήταν ποτέ σε Enhanced Edition?

Ανοιξαν τα νυχαδικα επειδη ετσι και αλλιως ο κοσμος εφτιαχνε τα νυχια του παρανομα και χτενιζεται. Τωρα ομως θα γινεται νομιμα και μαλιστα δεν θα παιζει μαυρο χρημα, ετσι δηλωσε ο πολιτικαντης. αυτο τους ενοχλουσε στην κυβερνηση.
Λετε να φτιαχνουν νυχια και να κανουν χριστουγεννιατικα ψωνια για το οριο των 9 ατομων ανα σπιτι;
Η εκκλησια θελει να παει ο κοσμος στις εκκλησιες γιατι η ανασταση υπαρχει στα κιταπια της εκκλησιας.

και 5 εκατομμυρια να πεθανουν στην Ελλαδα, τις ιδιες μπουρδες θα ακουμε.

Εγω θυμαμαι τον Κυριακο που ελεγε οτι προτεραιοτητα της κυβερνησης ειναι οι ανθρωπινες ζωες. Στο ενδιαμεσο μπηκαν σφηνα αλλα πραγματα. Με τα ημιμετρα και το δουλεμα κερδιζεις εκλογες, οχι επιδημιες. Με εχουν εκνευρισει τοσο πολυ που θα σκασω τα λαστιχα απο ολα τα εντουραδικα, για να μην βρισκει η Μαρεβα μηχανακι να καβαλησει.
Αηδια εχουν καταντησει και σκατα στα μουτρα μου οταν ειπα, ας παω μια βολτα στην Ελλαδα.

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

Back