Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
1640083642178.png

1640083765777.png

🤔

"'Ουπς"

Κατά τα άλλα το πόσοι είναι πραγματικά εμβολιασμένοι ειδικά εδώ στην Ελλάδα είναι άλλη ιστορία. Καλά θα είναι άμα θα είμαστε ένα 50% πραγματικά.

λογικα να το παρεις, παντου υπαρχει διαφθορα δεν θα υπαρχει στους εμβολιασμους?
θυμαστε το πλιατσικο στα εμβολια οταν πρωτοηρθαν απο το καθε καθικι ανθυπομαλακα και οννεδιτη καθαρμα, στα πλαστα πιστοποιητικα θα κολωσουν. απο την στιγμη που βγαζουν και το κατι τις τους.

tommas τι «ουψ»; Ποιος την πάτησε; Είπα εγώ τώρα ότι εμβολιάσει το 160%; για 120% μίλησα και μπορεί τις πληροφορίες της δεύτερης εικόνας, να μην τις γνώριζα στις 10 Σεπτέμβρη 2021 που μίλησα πρώτη φορά στο φόρουμ για το τι γίνεται στο Γιβραλτάρ (τώρα χειροτέρεψε λίγο η κατάσταση τους με τα κρύα), αλλά αυτό για τους εργαζομένους το γνώριζα κάνα μήνα.
Anyway εάν είμαστε όντως 50% εμβολιασμένοι τότε αυτό συμφέρει ακόμα καλύτερα το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αφού η χώρα από άποψη κρουσμάτων είναι σε καλύτερη θέση από το Γιβραλτάρ.

Anyway δεν ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ! Είμαι ψέκας...

Last edited:
Και διαφθορά υπάρχει, και οικονομικά συμφέρονται, και η κυβέρνηση τα έχει κάνει σκατά στη διαχείριση της πανδημίας, και εννοείται πως πρέπει να έχουμε μάσκα και απολυμαντικό ακόμα και οι εμβολιασμένοι επειδή εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος. Αλλά αυτά τα γεγονότα είναι 100% χαζό να συγχέονται με τον εμβολιασμό αυτόν καθ' αυτόν.

Όσο cherry-picking και να κάνει κανένας στα στοιχεία, τα εμβόλια δουλεύουν, και αυτό υποστηρίζεται από το 99% των ειδημόνων ερευνητών. Όσοι επιλέγουν να μην εμβολιάζονται από γινάτι προς την κυβέρνηση ή επειδή "muh research" είναι πλέον άξιοι της μοίρας τους. Πέρα και από το γεγονός ότι οι ανεμβολίαστοι που γεμίζουν τις (περιορισμένες λόγω κυβερνητικής ανεπάρκειας) ΜΕΘ τρώνε χώρο από άτομα με άλλες σοβαρότερες παθήσεις τα οποία εν τέλει ίσως καταλήξουν. Ναι, έπρεπε να ανοίξουν περισσότερες ΜΕΘ, αλλά το να επικαλείται αυτό το γεγονός κάποιος ως αφορμή/δικαιολογία για το ότι αρνείται να εμβολιαστεί εξακολουθεί να είναι ηλίθιο whataboutism.

YΓ.

όταν δεν μας παίρνει μιλάμε για τσέρι πίκινγκ σε στοιχεία... Δεν μας αρέσει που στη μοναδική χώρα που έχει εμβολιάσει το 100% του πληθυσμού δεν ισχύει το επιχείρημα της ανίσχυρης προσταστίας των εμβολίων όσον αφορά τα κρούσματα (και επομένως καταστρέφει τον άλλο ισχυρισμό που έκανες ευθύνη στη δημιουργία μεταλλάξεων).

"muh cherry picking".

btw το ότι κατάλαβες πως αρνούμαι να εμβολιαστώ επειδή οι ΜΕΘ π.χ. είναι ανεπαρκείς, είναι ηλίθιο συμπέρασμα, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε βλακώδη συμπεράσματα.

τα εμβόλια δουλεύουν
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Υπόψην οτι το έχω κάνει (pfizer), δεν είμαι αρνητής και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να μην το κάνει.

Αλλά δυστυχώς ένα εμβόλιο που δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ατομική ούτε συλλογική ανοσία και έχει διάρκεια "μερικής προστασίας" 2-3 μήνες ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ και δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν όπλο ελέγχου της πανδημίας πόσω μάλλον να την εξαλείψει όπως έχει γίνει με άλλες μεταδοτικές ασθένειες απο ΣΟΒΑΡΑ εμβόλια.

Αποφυγή συνωστισμού, χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και καλό πλυσιμό το χεριών είναι οι πρωτευοντες τρόποι προστασίας όπως ήταν απο την πρώτη μέρα.
Το παραμύθι οτι το εμβόλιο "θα μας δώσει πίσω την ελευθερία μας" και λοιπές ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Πληροφοριακά μόνο
πυκνότητα πλυθησμού γιβραλταρ 5,000/km2
πυκνότητα πλυθησμού ελλάδος 82/km2
στοιχεία από wikipedia

Επειδη μας αρεσε η συγκριση με την Σουηδια που εχει πατησει τερμα γκαζι με τους εμβολιασμους και τωρα ζητησε αλλα δυο μυρια εμβολια.
sv.jpg

Πληροφοριακά μόνο
πυκνότητα πλυθησμού γιβραλταρ 5,000/km2
πυκνότητα πλυθησμού ελλάδος 82/km2
στοιχεία από wikipedia

Οκ τεράστια πυκνότητα πληθυσμού. Δεν διαφωνώ. Αυτοί γιατί δεν φτάσανε στην ανοσία αγέλης και έχουν εκρήξεις κρουσμάτων; Άρα τα εμβόλια δεν κάνουν την δουλειά που λένε ότι κάνουν. Και επομένως η ουσία είναι πως ακόμα και αν εμβολιαστείς σαν χώρα πάλι θα έχεις κρούσματα (και ποσοστιαία μάλιστα περισσότερα από άλλες τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα με «50% εμβολιασμό») και θα προκαλούνται μεταλλάξεις.
Τώρα λοιπόν που μια χώρα εμβολίασε το 100% (+20% εργαζομένους που έρχονται απο Ισπανία), ποια είναι η επιστημονική δικαιολογία για το ότι δεν φτάνουμε τελικά στην ανοσία αγέλης;

Και αφού θες να παίξουμε αυτό το παιχνιδάκι με τις πυκνότητες πληθυσμού φύγαμε.
Για σήμερα , 21/12/2021 ανακοινώθηκε ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ για την ΑΤΤΙΚΗ. Δηλαδή :

Αττική - Πυκνότητα πληθυσμού 987,9/χλμ^2 . Κρούσματα 2.264 - Συνολικός Πληθυσμός : 3.761.812 . Ποσοστό κρουσμάτων : 0.0006%
Γιβραλτάρ - Πυκνότητα πληθυσμού : 5.000/χλμ^2. Κρούσματα 46 - Συνολικός πληθυσμός : 34.000. Ποσοστό κρουσμάτων : 0.00135%

Αν πάρουμε όμως το ρεκόρ του Γιβραλτάρ στις 17 Νοέμβρη 2021 :

Γιβραλτάρ - Πυκνότητα πληθυσμού : 5.000/χλμ^2. Κρούσματα 91 - Συνολικός πληθυσμός : 34.000. Ποσοστό κρουσμάτων : 0.00268%. Που όπως φαίνεται είναι 4,5 φορές πάνω από αυτό της Αττικής. Οπότε αν θες να παίξεις με αναλογίες πολλαπλασίασε και θα σου βγουν σχεδόν ίδια τα νούμερα του Γιβραλτάρ και της Αττικής (κι ας έχει η Αττική 5 φορές μικρότερη πυκνότητα πληθυσμού).
Αν δεν λάβουμε καμία άλλη παράμετρο υπόψιν μας (ελεύθερα βάλε κι άλλες παραμέτρους αν θες όμως - π.χ. μπορούσα να σου βάλω θερμοκρασία που στην Ελλάδα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη τις τελευταίες βδομάδες , αλλά δεν βάζω), τι συμπέρασμα βγάζεις;

Αλλά δυστυχώς ένα εμβόλιο που δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ατομική ούτε συλλογική ανοσία και έχει διάρκεια "μερικής προστασίας" 2-3 μήνες ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
Υποθέτω όταν αποφάσισες να κάνεις το εμβόλιο, να ήξερες γιατί είχες καταλήξει εκεί.
Το εμβόλιο δε σου προσφέρει ρε μαν 100% ανοσία. Περιορίζει όμως τη διασπορά και μειώνει σημαντικά την πιθανότητα το τελευταίο ταβάνι δωματίου που θα δεις να είναι εκείνο μιας ΜΕΘ. Εννοείται ότι και μετά τον εμβολιασμό πρέπει να προσέχουμε και να μην ξεχυνόμαστε yolo.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, οι εισηγήσεις των ειδικών κινούνται σε δύο επίπεδα: της άμεσης εφαρμογής και εκείνων που θα ισχύσουν μετά τις 3 Ιανουαρίου.

Τα μέτρα που θα έχουν άμεση εφαρμογή έχουν ως εξής:

• Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κ.λπ.)
  • Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
  • Οσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας, τη 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τα μέτρα που θα ισχύσουν σε δεύτερο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, μετά τις 3 Ιανουαρίου, έχουν ως εξής:

• Περιορισμοί στη λειτουργία ωραρίων σε εστίαση και διασκέδαση
  • Περιορισμοί ατόμων ανά τ.μ. σε κλειστούς χώρους
  • Επέκταση τηλεργασίας
  • Προς το παρόν, δεν θα απαιτείται αποστολή SMS

κάτσε τώρα θα βγει ο Μητσοτάκης και θα πει όλα κουλ, σας έφτιαξα πάλι συμπολίτες μου, αυτοί ήθελαν να σας μαντρώσουν αλλά εγώ που είμαι τσίλι μάγκας θα σας πω yolo!

εν τω μεταξυ σημερα τα κρουσματα και οι θανατοι που ανακοινωθηκαν ειναι οι χαμηλοτεροι των 2 τελευταιων μηνων ξερωγω.
αλλά δε γαμείς? υπηρξε ποτέ καμμια λογικη στην ουσια οσο και στην στιγμη ανακοινωσης των μετρων για να υπαρξει τωρα??

"....Προς το παρόν, δεν θα απαιτείται αποστολή SMS..."

εδω γελασα λιγο παραπανω απ οτι θα πρεπε. μουχανε λειψει τα εσεμεσ, να το παραδεχτω. ευτυχως ξαναρχονται..

Είναι "εισηγήσεις των ειδικών" αυτά βέβαια, οπότε λογικά όπως λέει ο Νίτρος θα βγει ο Μωυσής αύριο και θα πει "οι ειδικοί μου τα εισηγήθηκαν αλλά επειδή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εγώ το παίρνω πάνω μου και σας λέω να εφαρμόσετε ΜΟΝΟ τις μάσκες και τα sms". Ή κάτι τέτοιο.

Back