bald_killer
Death Knight
Ετσι όπως τα λέτε, τα παιδιά είναι ένα midlife health check για γονείς κυρίως άνω των 30.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ετσι μου λενε ολοι αλλα η ανοιξη ειναι πολυ μακρια. Ψαχνω να βρω μια μεση λυση με νταντα και παιδικο αλλα μου βγαινει ο μηνας μια rtx3090.Ο παιδικός είναι το μεγαλύτερο immunization clinic. Αποκτάς τα πρώτα εφόδια για όλες τις μετέπειτα ασθένειες της ζωής σου!
Μέχρι το Πάσχα είναι πάντως το θέμα. Μέτα έχετε ήδη περάσει τα πάντα, φτιάχνει και ο καιρός και είναι καλύτερα τα πράγματα
Ειχα ξεχασει τι σημαινει γαστρεντεριτιδα. Ουτε στον εχθρο μουΕτσι όπως τα λέτε, τα παιδιά είναι ένα midlife health check για γονείς κυρίως άνω των 30.
Για που αναφερεσαι? Βρετανια?Μόνο ο παιδικός είναι μία 60% της 4090 το μήνα... Για support network ούτε λόγος. Καλώς ήρθατε στη Δύση...
Ετσι οπως αισθανομαι και εγω. Σκεπτομαστε Λονδινο διοτι η γυναικα μου δουλευε 10 χρονια εκει και μπορει να ξαναγυρισει λογω της τραπεζας που δουλευει αλλα χρειαζομαστε καλη αυξηση μονο και μονο για το παιδικο σταθμο και το σπιτι. Προς το παρον Αθηνα μεχρι να πιασουμε τη καλη αυξηση.Ναι. Πάει 1000άρικο πάγιο έξοδο ο παιδικός full-time (που δεν υπάρχει και μεγάλη επιλογή για δύο εργαζόμενους με εντελώς αλλοπρόσαλλες βάρδιες). Υπάρχει μία μικρή επιδότηση ωρών μετά τα 2 έτη, αλλά συνήθως η επιλογή είναι είτε χάνεις μισθό για να είσαι σπίτι, είτε δουλεύεις για να βλέπει κάποιος άλλος τα παιδιά σου.
Συνήθως επιλέγεις το δεύτερο, γυρίζουν άρρωστα, παίρνεις γονεϊκή (απλήρωτη) άδεια, κολλάς κι εσύ, προσέχεις τα παιδιά σου, πληρώνεις και τον παιδικό. Για κάποιο λόγο νιώθω λίγο μλκς τώρα που τα γράφω.![]()
Η άβολη στιγμή της ημέρας που διαβάζεις ότι μένει κάποιος Αθήνα γιατί είναι φτηνήΕτσι οπως αισθανομαι και εγω. Σκεπτομαστε Λονδινο διοτι η γυναικα μου δουλευε 10 χρονια εκει και μπορει να ξαναγυρισει λογω της τραπεζας που δουλευει αλλα χρειαζομαστε καλη αυξηση μονο και μονο για το παιδικο σταθμο και το σπιτι. Προς το παρον Αθηνα μεχρι να πιασουμε τη καλη αυξηση.
Αν εισαι σε ιδιοκατοικηση και παιρνεις μισθο απο τηλεργασια εξωτερικου (δε μιλαω για τα παιδια απο πανω συγκεκριμενα), ειναι φτηνηΗ άβολη στιγμή της ημέρας που διαβάζεις ότι μένει κάποιος Αθήνα γιατί είναι φτηνή![]()
Είμαι σίγουρος ότι εάν έχεις κανένα εκατομμύριο ευρώ ετήσιο εισόδημα, θα είναι καταπληκτική πόληΟ @Northlander απαντησε στην απορια μου. Γιατι παει ο κοσμος στο Λονδινο; Επειδη ειστε τρελοι και σας αρεσει η ποικιλια στον πονο. Εγω πηγα ΜΙΑ φορα, για δουλεια. Εφυγα και δεν ξαναπαταω εκει περα ναπουμε. Πως ζουν εκει οι ανθρωποι;
Η δουλεια ηταν καλη αλλα το πακετο να ζεις εκει ειναι απο το ντιπγουεμπ.
Είμαι σίγουρος ότι εάν έχεις κανένα εκατομμύριο ευρώ ετήσιο εισόδημα, θα είναι καταπληκτική πόλη
αποκέντρωση τώραΗ άβολη στιγμή της ημέρας που διαβάζεις ότι μένει κάποιος Αθήνα γιατί είναι φτηνή![]()
Εγινε ηδη και λεγεται Σπατα, Λουτσα κλπαποκέντρωση τώρα
υποτίθεται με το τρένο και το Αίγιο 2 ώρες δρόμος θα ήταν και λιγότερο... με τις τιμές, τις καθυστερήσεις και την τραγική πρόσβαση στον σταθμό... άσε πάρε ΚΤΕΛ. Πάει το προάστιο της Αττικής.Εγινε ηδη και λεγεται Σπατα, Λουτσα κλπ
Παρα εξω ειναι deep space. Μονο ο Picard και το Event Horizon πανε εκει.
Με τέτοιο εισόδημα όλες οι πόλεις καταπληκτικές είναιΕίμαι σίγουρος ότι εάν έχεις κανένα εκατομμύριο ευρώ ετήσιο εισόδημα, θα είναι καταπληκτική πόλη
Με τέτοιο εισόδημα όλες οι πόλεις καταπληκτικές είναι