Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οι αμερικανοι ειναι γνωστο οτι δεν πηγαινουν σε γιατρους και νοσοκομεια, περιμενουν να περασει αυτο που επαθαν.
Αυτος που αρρωστησε, με τα ηπια συμπτωματα, γιατι πηγε για εξετασεις; τι μας κρυβουν;

χολισιτ... επόμενο βήμα η αθανασία! Reprogram cells να μην γερνάνε!
Ίσως προλάβω να τελειώσω το backlog σε αυτή την ζωή τελικά!

Νιτρε, αν γινεις και συ κρυπτομπρογκουρου θα μπορεσεις να μπεις σε καμια καλτ οπως οι ακολουθοι αυτουνου

Τι να την κανεις την αθανασια; δεν χορτασες προβληματα και αδιεξοδα;
πρεπει να νοιωθουμε μια γλυκεια κουραση, που να μας πηγαινει κατευθειαν στο κρεβατακι μας, να βυθιζομαστε σε εναν βαθυ υπνο, να βλεπουμε κανα δυο ωραια ονειρα και να σβηνουμε για παντα.
Σκεψου αυτον τον υπνο και βαλε απο διπλα τον εαυτο σου εγκλωβισμενο μεσα στην κινηση, να εχεις αγχος να προλαβεις να πληρωσεις μια υποχρεωση που θα ξετιναξει την μπανκα σου και να σε πιασει κοψιμο ενω ο ηλιος βαραει 45 βαθμους και το air con βγαζει μονο ζεστο αερα.

Τυχαιο tag @Epitaph

Τυχαιο tag @Epitaph
εμείς που δεν πάθαμε τίποτα γιατί πίναμε από λάστιχο μικροί, παίζει να πάρουμε κανά φράγκο; :p

Μεγάλη προσοχή για τον ιό οροΠΟΥΤΣ

BB1qv0RK.img

Πριν δυο μέρες, έγινε viral η παραπάνω ανάρτηση από δημοτικό σύμβουλο. Κανονικά έμπαινε στο thread με τα πολιτικά αλλά πραγματικά, διαβάζοντάς το, ένιωσα ένα deja vu μέσα μου, σαν να το έχω ξαναζήσει, σαν να το έχω ξαναδιαβάσει αυτό περί περιορισμού μετακινήσεων, οπότε κ σκέφτηκα να το βάλω εδώ

MSN

EDIT:
#MenoumeSpiti
#Staycation
#Cocooning

Σήκω να καθίσει η κυρία
Γιατί ειναι έγκυος;
Όχι, τουρίστρια!

Last edited:
καλά έτσι και αλλιώς δεν έχουν κανά σύστημα υγείας της προκοπής, αλλά τώρα θα γίνουν Αφρική λογικά. Αφού τα εμβόλια είναι του σατανά.

εν το μεταξύ πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος συνομοσιολόγος και μέλος της κυβέρνησης την ίδια στιγμή;

ναι αυτός ο συνωμοσιολόγος που θέλει να φέρει τις κομμουνιστικές ιδέες των δυτικοευρωπαίων στην αμερική

Η Αμερικη ανακαλυπτει τον τροχο. Δεν ακουγεται πολυ καλα παντως, νομιζα οτι θα καταρευσει στα μισα.

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο μου έδινε την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα τα τινάξει.

ναι αυτός ο συνωμοσιολόγος που θέλει να φέρει τις κομμουνιστικές ιδέες των δυτικοευρωπαίων στην αμερική

αυτό πως ακυρώνει τις άλλες τις παπαριές που έχει πει δηλαδή;

Και η Λατινοπούλου είπε στην Ευρωβουλή κάτι αυτονόητα για κάτι (δεν θυμάμαι, για τις πυρκαγιές ίσως) και άρχισαν να την βγάζουν νορμάλ διάφορα ζα στο facebook και σοβαρή πολιτικό.

Back