kara
Kraken

Crusader Kings 3 already has 100 mods, including a Vampire: The Masquerade total conversion
My mods list is already filling up.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Crusader Kings 3 already has 100 mods, including a Vampire: The Masquerade total conversion
My mods list is already filling up.www.pcgamer.com
Για πρώτο πλειθρου έλεγα να ξεκινήσω κλασσικά στη Κρήτη τον 9ο αιώνα, αλλά αυτή την εποχή είναι υπό μουσουλμανική κάτοχη..
Εν τω μεταξύ μου στέλνουν διαρκώς προσκλήσεις στα πάρτι τους κάτι γυμνοί να πούμε.
Και εκεί που έπαιζα ως Σικελία και τα πήγαινα εξαιρετικά από το 867 μέχρι το 1100 περίπου, επεκτείνοντας τα όρια των κτίσεών μου μέχρι τα De Jure όρια του Kingdom of Sicily, ξαφνικά κάποιος ξεκινάει να δολοφονεί τους γιους μου χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Και στο καπάκι πεθαίνω κιόλας, με αποτέλεσμα να ελέγχω πλέον τη μοναδική μου διάδοχο, μια κόρη. Η οποία είναι παντρεμένη με έναν ράντομ Γερμανό δούκα, και όλα τα παιδιά της κόρης ανήκουν στη δυναστεία του. Οπότε αν πεθάνει η κόρη, η δυναστεία μου μένει ακέφαλη και Game Over.
Άραγε αν δολοφονήσω τον σύζυγο τι θα γίνει.
Να με συμπαθας βρε πατριωτη αλλα απο ποια εποχη ξεκιναει το παιχνιδι; απο τον Αδαμ και την Ευα την τσαχπινα;Εν τω μεταξύ μου στέλνουν διαρκώς προσκλήσεις στα πάρτι τους κάτι γυμνοί να πούμε.