Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν θα ανησυχούσα τόσο. Απλώς δεν το διαφημίζουν για να μην λαμβάνουν παραγγελίες και τηλέφωνα για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Δεν παίζει να πάει κάτι στραβά τώρα την τελευταία στιγμή. 2020 έχουμε άλλωστε.

Αρκετά εγχώρια καταστήματα δηλώνουν αδυναμία να ικανοποιήσουν πλήρως τις προπαραγγελείες όσον αφορά τα pre-order bonuses. Πχ τους τελείωσαν τα μπρελόκ και παίρνουν τηλ τον κόσμο και τον ενημερώνουν πως "μπρελόκ γιόκ, θέλετε ακόμα το παιχνίδι?".

Θα ρωτήσετε εύλογα, "τότε γιατί ανοίγατε τόσα pre-orders ρε Καραγκιόζηδες?", αλλά απάντηση δεν έχω.

Και εγώ αυτό που ελπίζω είναι ότι συμπλήρωσαν την διάθεσιμη ποσότητα από τα steelbox και δίνουν τώρα πια την απλή. Αλλά εμείς που παραγγείλαμε τότε θα την λάβουμε κανονικά

διαβασα οτι ακομα δεν τον ειδαμε, Γιαννη τον βαφτισαμε. 43GB update.

Aυτό το πατς αφορά τις κονσολοεκδόσεις που έχουν ήδη τα δισκάκια με την πρώτη έκδοση. Για τους υπόλοιπους αυτό το πατς έστω θα πάει πακέτο στο πρηλόαντ. Όχι ότι θα σταματήσει το σαπόρτ ή το πάτσινκ αργότερα, αλλά αρκετοί βγάλανε την είδηση με μπόλικη δόση παραπληροφόρησης. Θα υπάρχει πατς την πρώτη μέρα λογικά, αλλά δεν θα είναι αυτό.

Στην "αγορα" παιζουν πολλοι ψιθυροι οτι τα bug θα ειναι περισσοτερα απο τα pixel. Εγω αυτο που θελω ειναι να τελειωνω με την φυλακιση μου, να ξεκινησω την κινηση, να βγαλω κανενα φραγκο, να παρω υπολογιστη χωρις γενια και να λειωσω στο cyberpunk. Η αληθεια ειναι, και λογικο ε! οτι κραταω μικρο καλαθι.

e3kr41co3j361.jpg

Εγώ πάντως θα περιμένω μήπως το δώσει το Epic αυτή την Πέμπτη τζάμπα.

Αν ξεκινήσετε το Preload, ενημερώστε ως προς το τελικό μέγεθος του download από περιέργεια.

Αν βάλουμε I.P. ανατολής ξεκινάμε download νωρίτερα και release? Έχει δοκιμάσει κανείς;

Αν βάλουμε I.P. ανατολής ξεκινάμε download νωρίτερα και release? Έχει δοκιμάσει κανείς;
Καποιος εμαθε ηδη να λυνει και να δενει με κλειστα ματια το ΑΚ

Εγώ πάντως θα περιμένω μήπως το δώσει το Epic αυτή την Πέμπτη τζάμπα.
Για το GOG μιλάμε οπότε λογικά όλη η υφήλιος θα μπορεί να το παίζει τζάμπα αν το επιλέξει. Το σίγουρο είναι ότι θα σπάσει δύο ρεκόρ. Αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις και αυτό με το πιο πειρατικά κατεβασμένο παιχνίδι.

Back