What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cyberpunk 2077

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,971
Φυσικά εξακολουθεί κι είναι πανέμορφο αλλά το point είναι ότι δε φαίνεται να έμαθαν κάτι από όλη την ιστορία. Αυτή την φορά δεν υπήρξε "ισότητα" και αυτό φαίνεται στο crash and burn playthrough των last gen κονσολών. Ναι έχουν κοινό, δε λέμε όχι σε έξτρα μόνυιζ κλπ. αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις καλά, μην το κάνεις καθόλου.
Δε θα το έπαιζα σε κονσόλα αλλά είναι τραγικό για όσους επέλεξαν να τους τα ακουμπήσουν εκεί.

Συμφωνώ και είναι απορίας άξιο πώς παιχνίδι που βρίσκεται σε development τόσα χρόνια, είναι σχεδόν unplayable σε base PS4/Xbone. Η εκτίμησή μου είναι ότι με τις απανωτές αναβολές ήλπιζαν α)να περισώσουν κάπως το optimization και β)να έχει κάνει upgrade το consoloπόπολο σε Ps5/Series X. Μην ξεχνάμε πως ήταν από τους πρώτους που ανακοίνωσαν δωρεάν next-gen κόπιες σε όσους έχουν το παιχνίδι σε PS4/Xbone, ακριβώς για να μετριαστεί αυτή η αίσθηση της εξαπάτησης ότι "πήρα κάτι που πρακτικά δεν μπορώ να παίξω". Δυστυχώς, με τη μειωμένη διαθεσιμότητα των next-gen μηχανημάτων, το user base δεν ανέβηκε γενιά οπότε εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα(?).

Πάντως ο χρονικός ορίζοντας των μεγάλων optimization patches που λέει η ανακοίνωση/απολογία, δείχνει ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι χρειαζόταν μίνιμουμ 2-3 μήνες δουλειάς ακόμα.
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,714
Η πρώτη σταθερή έκδοσή του θα ειναι σε ένα χρόνο από τώρα όταν θα βγει και το πρώτο expansion.

Γελάμε/κλαίμε, στο Witcher 3 το ίδιο είχε συμβεί. Ο κόσμος θα γκρινιάξει, θα προχωρήσει πέρα από το failed launch και το crunch (για να μην πω θα το ξεχάσει εντελώς, όταν περάσει το meme-period), θα αρχίσει να το επαινεί επειδή βγάζει καγκουροφωτογραφίες-όνειρο σε cyberpunk background. Το παιχνίδι θα πάρει 3-4 εκατοντάδες βραβεία, το 0.0001% των mod-purists που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι θα γκρινιάζουν για οπτικό downgrade λόγω των κονσολών, ενώ το παιχνίδι δεν τρέχει καλά-καλά σε 4X Titan SLI.

Οι πιο μετριοπαθείς θα πουν ότι είναι RPGάρα με προβλήματα, και αφού το λιώσουν και θα το μνημονεύουν ως σημείο-αναφοράς για τη θεματολογία του, θα περιμένουν το επόμενο (VR) εγχείρημα της CDPR που θα κάνει κασκέτα και devs να λιώνουν από το crunch.

Happy cynical week, bitches (heh, pun intended).
 

Niris

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2013
Messages
277
@Niris
Δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για το New Vegas, καθώς ακόμα δεν το έχω παίξει, αλλά δεν είναι πόνημα της Bugthesda. Είναι φτιαγμένο από την Obsιdian, και εκδόθηκε από την Bethesda ( που είχε αγοράσει την "φίρμα" Fallout από την Interplay ). Τα 3, 4, 76, και Shelter είναι φτιαγμένα από την Bethesda. Και απ' ότι λέγεται, το ευτύχημα είναι ότι όσοι αγαπάνε τα αρχικά Fallout μπορούν να τα αγνοήσουν, γιατί κάποιος φώτισε την Bethesda και τα δικά της παιχνίδια διαδραματίζονται σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.
Συγγνώμη τι είπα και μου τα λες αυτά?Το ξέρω ποιος έφτιαξε το New Vegas.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,823
ΟΚ μόλις διάβασα γνώμη για Cyberpunk "δεν μου αρέσει το GTA με νέον, χάλια το παιχνίδι"... τι στο... αν δε σου αρέσει το νέον και το όλο σκηνικό που το διαφημίζουν έτσι εδώ και 5 χρόνια, τι δουλειά έχεις με αυτό το παιχνίδι;

"δεν πίνω κρασί, αλλά χάλια αυτό το καμπερνέ των 200€"
 

Niris

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2013
Messages
277
Το παιχνίδι έχει cut content επειδή δεν το σήκωναν οι κονσόλες, τους γέμισαν την ραμ με τα γραφικά και μόνο, οπότε η ΑΙ της μπατσαρίας και πολλά άλλα scripted event πήραν πόδι...



Έχω σκοτώσει τον μισό χάρτη από γκανγκστερς...ποτέ δεν ήρθε κανένα βαν να μου κάνει ντου..Τα φάκτιονς υπάρχουν μόνο και μόνο για γραφική απεικόνιση δεν έχουν καμία ουσία..Τι πολεμάς τον έναν τί τον άλλον δεν αλλάζει κάτι..
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ο Jackie μου στελνει μηνυματα που στο διαλο ειμαι, δεν καταλαβαινει πως εχω σημαντικες δουλειες να κανω.

Ναι ρε τι πρήξας ο Τζάκι; Άσε μας κουκλίτσα μου, έχει τόσα εικονίδια ο χάρτης και θα ασχοληθούμε με τις μλκς σου. Αν και αναφορικά με αυτό που είπε ο τιναπής, προσωπικά δεν κυνηγάω πρώτα μπλε και μετά κίτρινα. Είμαι λιγότερο τάκτικαλ σε αυτό, ότι κάτσει απλά μέην να μην είναι. Τον Τζάκι για την ώρα τον έχω βάλει στο σπαμ φόλντερ και τον έκανα πλοκ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,921
Έχω σκοτώσει τον μισό χάρτη από γκανγκστερς...ποτέ δεν ήρθε κανένα βαν να μου κάνει ντου..Τα φάκτιονς υπάρχουν μόνο και μόνο για γραφική απεικόνιση δεν έχουν καμία ουσία..Τι πολεμάς τον έναν τί τον άλλον δεν αλλάζει κάτι..

Στο Witcher 3 συνέβαινε κάτι το διαφορετικό?
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Ακόμα δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη για το παίγνιο αλλά μέχρι στιγμής είναι από τις καλύτερες γκέιμιν εμπειρίες που έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια. Αναμένω τώρα με ενδιαφέρον την αλληλεπίδραση με τον τριγύρω κόσμο.
Έχω φάει αρκετή ώρα διαβάζοντας τα διάσπαρτα κομμάτια κειμένου, το ίντερνετ της πόλης κλπ και με βάζει φουλ μέσα στο κλίμα..
Ακόμα αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να κάνω The Dude πλέιθρου... :cool::cool::cool:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ναι είδα ότι στα ταμπλετάκια που βρίσκεις με στόρυ κτλ καλύπτει αρκετά πράματα που αναφέρονταν στο Γουόρλντ οφ Σάιμπερπανκ που ποσταρίστηκε πιο πάνω. Καλή φάση, μιας και το έβαλα στο πάγο εκείνο τώρα που παίζω το γκέημ. Θα το ολοκληρώσω αργότερα, αλλά για την ώρα απολαμβάνω να διαβάζω αυτά τα κειμενάκια ινγκέημ για έξτρα απορρόφηση στον κόσμο του. Το ίντερνετ και η τηλεόραση, οκ δεν αγγίζουν επίπεδα ρόκσταρ σε τέτοια θέματα, αλλά μετράνε, όπως και οι διαφημίσεις και γενικά οτιδήποτε από τις ατελείωτες πληροφορίες που τρως στη μάπα απλά κυκλοφορώντας εδώ κι εκεί.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,953
Η ai της μπατσαριας μου βγάζει κάτι σε placeholder material και ήταν φάση να δουλέψουμε σε κάτι τέτοιο η μπα? Ίσως στο μέλλον να δούμε τέτοιες καταστάσεις καταδίωξης αλλά για τώρα είπαν δεν γαμεις.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Έβαλα το παιχνίδι να το δω, έφτιαξα μια V corpo. Ίσα ίσα στην αρχή έπαιξα. Θα παίξω καμία ωρίτσα 2 ακόμα απόψε και μετά θα φάει μεγαλοπρεπέστατο uninstall.

Αυτό το παιχνίδι θέλει να χαθείς μέσα του. Να μεταφέρεις εκεί την ζωή σου. Και μόνο στο Lizzies bar που κατέβηκα πέρασα κανά δεκάλεπτο χαζεύοντας τις ταπετσαρίες στους τοίχους και τον χοντρό στο μπαρ. Άλλα πέντε λεπτά πρέπει να τα έφαγα κοιτώντας από το παράθυρο του Arasaka Tower. Για εμένα που πάντα είχα προτίμηση στα sci-fi settings και όχι στα fantasy αυτό το παιχνίδι μοιάζει με ονείρωξη. Και αυτή την περίοδο έχω κάτι άλλο που με απασχολεί.

Μόλις παλιώσει και ανέβουν λίγο οι τανίνες του, θα πάρω ροζ γυαλικό και θα χαθώ.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,447
@Niris
Γενικά το παιχνίδι μου αρέσει αλλά απλώς είναι ένα καλό Bethesda Fallout.Περίμενα κάτι σαν το New Vegas, που έχεις διαφορετικά factions, διαλέγεις τι θέλεις να είσαι καλός κακός τύπος και οι αποστολές μπορούν να λυθούν με πολλούς τρόπους όχι:
Έκανες το όπτιοναλ✅/❌
Stealth/not-Stealth
Wait one day

Βέβαια το Cyberpunk έχει πολύ καλύτερο delivery από το New Vegas ειδικά άμα φτιάξουν τα bugs..Αλλά είναι καιρός να σταματήσουμε να προσποιούμαστε ότι η CDPR δεν μας έπαιζε ψιλό γαζί όταν έλεγε ότι είναι μόνο First Person Perspective για το immersion και όχι γιατί γλίτωσαν καμπόσο χρόνο και χρήμα για animation...
Με βάσει αυτά που είδα στο post, θεώρησα πως δεν είχες καταλάβει, ή δεν θυμόσουν, ότι το New Vegas είναι δουλειά της Obsidian.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,823
βασικά έπεσε το google με το χαζοπαιχνιδό σας, τόσος χαμός!
 

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
Δίνουν δυνατότητα refund μπράβο τους μένουν ακόμα ψηλά στα μάτια μου αν και εγώ σαν παίχτης το ευχαριστήθηκα τελείωσα χθες και ήδη κάνω load και κυνηγώ όλα τα τέλη έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τα endings είναι εξαιρετικά και έχεις επιλογές.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Με crafting έστω ασχολήθηκες;

Starcrafting, minecrafting, διευκρίνησε παρακαλώ.

C2UK.gif
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Υπάρχουν και βιντεάκια σαν το παρακάτω που σε κάνουν να απορείς γιατί το παίζεις με τις ρυθμίσεις που το παίζεις. Αλλά το ίδιο βράδυ που μπήκα να ξαναπαίξω μετά, λέω εντάξει γλυκούλι είναι και σε 'μένα. Άσε που η θολούρα και το φιλμ γκρέην δεν αντέχονται, αν ένιωθε λίγο παραπάνω θα τα είχε στο οφ, όχι όλα ον επειδή απλά είναι επιλογές.



Άσχετο, αλλά κάπου μετά τα 3 λεπτά παρατήρησα που η βροχή σταμάτησε και ξεκίνησε σα να γύρισε διακόπτης.

0:17

Συγκρινοντας αυτα που διαβαζω εδω με αυτα που λεει ο εξω κοσμος, βλεπω οτι υπαρχει τεραστια διαφορα.
Δεν γινεται να μην υπαρχουν bug και θεωρω, επειδη δεν το κατεχω το παιγνιο, οτι το μεγαλυτερο ποσοστο γκρινιας ειναι απο haters.
Το witcher 3 ακομα και στο βημα wine εχει προβληματακια.
Θεωρω οτι δεν βιαστηκαν να βγαλουν το παιχνιδι αλλα πιεστηκαν, ακομα και το timing με την πλεμπα που αγορασε το καινουργιο μαραφετι και ηθελε να το ριξει στα "βαρια", πιεση ειναι οπως και η ανακοινωση του εμβολιου. Οι αναβολες ειναι και ασχημη κατασταση επειδη χανεται η πιστη προς το προιον.
Τα γραφικα προβλημα λυνονται. Αυτο που δεν λυνεται ειναι η ρηχη ιστορια και τα ανουσια pew pew.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,823
0:17

Συγκρινοντας αυτα που διαβαζω εδω με αυτα που λεει ο εξω κοσμος, βλεπω οτι υπαρχει τεραστια διαφορα.
Δεν γινεται να μην υπαρχουν bug και θεωρω, επειδη δεν το κατεχω το παιγνιο, οτι το μεγαλυτερο ποσοστο γκρινιας ειναι απο haters.
Το witcher 3 ακομα και στο βημα wine εχει προβληματακια.
Θεωρω οτι δεν βιαστηκαν να βγαλουν το παιχνιδι αλλα πιεστηκαν, ακομα και το timing με την πλεμπα που αγορασε το καινουργιο μαραφετι και ηθελε να το ριξει στα "βαρια", πιεση ειναι οπως και η ανακοινωση του εμβολιου. Οι αναβολες ειναι και ασχημη κατασταση επειδη χανεται η πιστη προς το προιον.
Τα γραφικα προβλημα λυνονται. Αυτο που δεν λυνεται ειναι η ρηχη ιστορια και τα ανουσια pew pew.
η αλήθεια είναι ότι η μεγαλύτερη γκρίνια σο φαρ είναι από την κονσολοπλέμπα :p
 
Top Bottom