Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα ρωτάνε αυτά?

Το νου σας εκεί στο ragequit! Έτσι και γίνει review το παιχνίδι και δε του βάλετε κουλούρα επειδή στα og ps4 και xbox είναι unplayable, τα κάνω καμό !! Δε με νοιάζει που θα το παίξετε εσείς και ποια είναι η δική σας εμπειρία, τον θυμό και την ιδεοληψία μου μόνο να ικανοποιήσετε. :giankos:

edit: όσο το έγραφα αυτό ανέβηκε review σε ελληνικό site. Ο reviewer του έβαλε καλό βαθμό και του την πέφτουν επειδή στις κονσόλες είναι unplayble και άρα έπρεπε να το καταβαραθρώσει
To έπαιξε σε pc...
Όταν η βλακεία εκεί έξω φτάνει και ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

Το νου σας εκεί στο ragequit! Έτσι και γίνει review το παιχνίδι και δε του βάλετε κουλούρα επειδή στα og ps4 και xbox είναι unplayable, τα κάνω καμό !! Δε με νοιάζει που θα το παίξετε εσείς και ποια είναι η δική σας εμπειρία, τον θυμό και την ιδεοληψία μου μόνο να ικανοποιήσετε. :giankos:

edit: όσο το έγραφα αυτό ανέβηκε review σε ελληνικό site. Ο reviewer του έβαλε καλό βαθμό και του την πέφτουν επειδή στις κονσόλες είναι unplayble και άρα έπρεπε να το καταβαραθρώσει
To έπαιξε σε pc...
Όταν η βλακεία εκεί έξω φτάνει και ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

Θα το βαθμολογήσουμε έξτρα επειδή είναι unplayable στις κονσόλες :PCMR:

Eντάξει κάρα με αυτή τη φώτο επανόρθωσες όσο δεν πάει, στην πρώτη που ήσουν μία σοβαρή κόρπο κυριούλα στεναχωρέθηκα λίγο.

Ναι μεν

ΑΛΛΑ

Screenshot-20201214-144621.png

Ζούμε στη Δυστοπία και επίσημα :O

Investors in Poland’s CD Projekt are learning that it’s possible to lose money in the video-games sector during a pandemic. After a stellar year for game makers, the group’s value has slumped by 31% since last Thursday to $7.2 billion, because of worse-than-expected reviews and technical bugs in the new release “Cyberpunk 2077”. For joint Chief Executives Adam Kicinski and Marcin Iwinski, also the largest shareholders, it’s a reminder of how risky it is to base a company on a few hits.

“Cyberpunk 2077” will account for 82% of revenue this year, Bernstein analysts reckon, taking over from last year’s “Witcher 3”, which brought in 88%. Unlike U.S. giants Electronic Arts and Activision Blizzard, CD Projekt mostly relies on game sales rather than subscriptions or in-game purchases. It’s now valued at 18.4 times average earnings over the next four years – close to the average 21 times for EA and Activision. A bigger discount looks warranted. (By Liam Proud)

By the way, αναφορικά με το gameplay, έχετε υπόψιν πως στα Gigs και τα διάφορα side-missions υπάρχει πάντα η επιλογή να πυροβολήσετε και να σκοτώσετε κάποιον NPC, ακόμα κι αν το γκεημ δεν προσφέρει ρητά αυτήν την επιλογή εκ πρώτης όψεως.

Πχ αν πρέπει να προσεγγίσετε τον Χ NPC και ο διάλογος μαζί του προσφέρει επιλογές "run and never return" και "let's cut a deal" πχ, μπορείτε κάλλιστα απλά να τραβήξετε όπλο και να τον σκοτώσετε. Και αυτή η έκβαση αναγνωρίζεται πλέον από το game και τους άλλους NPCs.

Λέγανε ότι choices matter κτλπ αλλά δεν βλέπω κάτι μέχρι στιγμής στα quest

Γενικά το παιχνίδι μου αρέσει αλλά απλώς είναι ένα καλό Bethesda Fallout.Περίμενα κάτι σαν το New Vegas, που έχεις διαφορετικά factions
πρωτα μια ερωτηση witcher 3 επαιξες? choices κλπ ειναι καρμπον witcher. τωρα να κανεις join τα διαφορετικα factions κανενας δεν σου το υποσχεθηκε. και καμια σχεση με bethesda fallout. just saying

@Hellion Ενα gig εκανα και μου την ειπε μετα η Fixer για τον τροπο που το χειριστηκα, ασχετα που το εφερα εις περας. Πηρα τον ινδο γκουρου μου μετα ταραγμενη αλλα απο τοτε που ειμαι μια του δρομου δεν σηκωνει τα τηλεφωνα...

Ποσο γαματο παιχνιδι ειναι;

Back