jonirenicus13
Kraken
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το νου σας εκεί στο ragequit! Έτσι και γίνει review το παιχνίδι και δε του βάλετε κουλούρα επειδή στα og ps4 και xbox είναι unplayable, τα κάνω καμό !! Δε με νοιάζει που θα το παίξετε εσείς και ποια είναι η δική σας εμπειρία, τον θυμό και την ιδεοληψία μου μόνο να ικανοποιήσετε.
edit: όσο το έγραφα αυτό ανέβηκε review σε ελληνικό site. Ο reviewer του έβαλε καλό βαθμό και του την πέφτουν επειδή στις κονσόλες είναι unplayble και άρα έπρεπε να το καταβαραθρώσει
To έπαιξε σε pc...
Όταν η βλακεία εκεί έξω φτάνει και ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.
τώρα έχω καταντήσει η Μαρία της γειτόνιας, η ρακοσυλλέκτρια...ήσουν μία σοβαρή κόρπο κυριούλα στεναχωρέθηκα λίγο.
Λέγανε ότι choices matter κτλπ αλλά δεν βλέπω κάτι μέχρι στιγμής στα quest
πρωτα μια ερωτηση witcher 3 επαιξες? choices κλπ ειναι καρμπον witcher. τωρα να κανεις join τα διαφορετικα factions κανενας δεν σου το υποσχεθηκε. και καμια σχεση με bethesda fallout. just sayingΓενικά το παιχνίδι μου αρέσει αλλά απλώς είναι ένα καλό Bethesda Fallout.Περίμενα κάτι σαν το New Vegas, που έχεις διαφορετικά factions