Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέρμα το campaign, τέρμα και τα side quests, τέρμα και αυτά τα μπλε με την νεκροκεφαλή.
Είμαι σε φάση τέλους συναυλίας, που φωνάζουμε όλοι για να ξαναβγεί η μπάντα για encore.

Θα αρχίσω να κάνω quickhacks στις Trauma Teams για να περνάει η ώρα.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα, γιατί μια τρανς γυναίκα δεν κάνει χαρακτήρα... γυναίκα;

@nitro912gr το post της τυπισσας δεν λεει κατι αρνητικο. ισα ισα λεει οτι το παιχνιδι της επιτρεπει να κανει κατι που θελει και οτι εχει εναν ωραιο trans χαρακτηρα μεσα. και απορει γιατι λενε τρανσφοβικους τους τυπους της cdpr.

όχι γενικά λέω που αναφέρει ότι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να κάνει τρανς χαρακτήρα. δηλαδή οκ Roleplaying είναι τα παιχνίδια (όχι RPG γενικότερα το λέω) δεν χρειάζεται να δεις μαλαπέρδα (ή όχι αν έχει προχωρήσει σε επέμβαση) για να ταυτιστείς.

Είναι ενδεχόμενο να υπάρχει υποτυπώδες έστω Factions System μέσα στο παιχνίδι αλλά να μην τριγκάρεται σωστά, όπως και η αστυνομική ΑΙ.

"Θα πετάξω τα χάπια, σκέφτηκα. Και έτσι ίσως ανεπηρέαστος από τα blockers και με τη συνδρομή του Johnny, θα πάμε για βέλτιστο τέλος;"

Well, guess again χαχαχα, σήμερα load για εναλλακτική προσέγγιση.

Υπέροχα ανατριχιάστικο το "The Hunt" side job και ωραίο το σημείο που συναντάμε τον R***r για να ξεκινήσει η αποστολή, κρύβεται ο ουρανός από τις υπέργειες λεωφόρους και τις λοιπές κατασκευές.

Εκνευριστική η Lizzie-Grimes, θέλησα να τη γαζώσω ή έστω να την πετσοκόψω λίγο με τις λεπίδες του αλογακίου της παναγίας αλλά το παίγνιο δεν μου επέτρεψε να την κάνω aggro.

Ευτυχώς που ανακοινώθηκε DLC γιατί είμαι απαρηγόρητος, δε χόρτασα. Εντάξει, έχω κάμποσο side υλικό για σβήσιμο.

Ευκαιρία για κάποιον επίδοξο modder να επαναφέρει το κομμένο content...

Ειλικρινά συγκλονιστικό το Hanako ending(s).

70 ώρες με main, side και λίγα gigs, όσα ήταν κοντά.

Αύριο και μεθαύριο τα άλλα δύο (; ) που βλέπω διαθέσιμα.

Δοκιμάστε να περάσετε τον συνοριακό σταθμό. Αν πάντως καταφέρετε να φτάσετε την άλλη πλευρά, μην χαίρεστε, μηδενίζει το health.
Τώρα έβαλα στόχο να πάρω όλα τα οχήματα, αλλά θέλει ΠΟΛΥ ρευστό.

Ένα άρθρο σχετικά με το lore του παιχνιδιού, φαίνεται αρκετά αναλυτικό. Δεν το έχω διαβάσει ακόμα.

Back