What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cyberpunk 2077

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Για μένα το μόνο κακό για την ώρα είναι ότι δεν είναι witcher 3. Όπως και να το κάνουμε καλόμαθα με τα sidequests του witcher τα οποία ήταν σαν να παίζεις main quests άλλου παιχνιδιού. Στο Cyberpunk για την ώρα τα side είναι κλασικά sidequest normal παιχνιδιών.

Τα side quests των βασικών NPC είναι πολύ ωραία.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Τα side quests των βασικών NPC είναι πολύ ωραία

Διαφωνώ. Εκτός από στυγνές αντιγραφές χαρακτήρων και σκηνικών του Gibson, είναι στην καλύτερη ΟΚ.

Η Πανάμ και οι Αλντεκάλντος καταφέρνουν να μη συγκινούν ούτε στο ένα δέκατο της Maureen και των Vultures από το Full Throttle. Επίσης, η ιστορία της περιλαμβάνεται στα Count Zero και Mona Lisa Overdrive του Gibson.

H Τζούντι είναι τόσο εκνευριστικά έφηβο 'μαγκάκι' που έκανα τα quests της μόνο από καθαρό ψυχαναγκασμό, γιατί έχαψα την προπαγάνδα πως 'Το Cyberpunk είναι οι ιστορίες των φίλων σου΄'. Ήθελα ν'ακούσω την προτροπή του Κιάνου να τη στείλω να πνιγεί, μα κιότεψα.

Ο Κιάνου παίζει μια καρικατούρα του εαυτού του. Χαριτωμένο στόρι, αλλά απολύτως τίποτε έξω από τα αναμενόμενα.

Ο Τζάκι τίμιος, σαν κομπάρσος από τράπ βίντεο με ψευδαισθήσεις κινηματογραφικού μεγαλείου. Χιλιοπαιγμένο στόρι προφανώς.

Ο Ρίβερ ο 'τσαιος, φόρος τιμής στο Strange Days, κλαπ κλαπ, ευχάριστος και λεβέντης αλλά τον είδα αλλού, καλύτερα, ώ, είκοσι χρόνια πριν.

Ο Τακεμούρα είναι ίσως ο καλύτερος όλων, με τα σκληρά 'Τοσίρο Μιφούνε 2077' βάιμπζ του.

Δεν είναι κακοί NPC's ή κακογραμμένα quests. Απλώς δεν συναρπάζουν και προ-πωλήθηκαν ως η δευτέρα παρουσία του Κυρίου. Και το έχαψα εγώ και άλλα 12.999.999 σπασικλάκια και τώρα φωνάζουμε σαν προδομένοι γέροι.

Το δε φρικτό συνήθειο του παιχνιδιού να σε βομβαρδίζει με άκυρα SMS 'Ωπ, V, ήρθες στο hood μου, που 'σαι πουλάω μια ΑΜΑΞΑΡΑ, μπάι δε γουέι, δεν με ξες, είμαι boss από το lore book-ο-χώρι' ή με τηλέφωνα από τους εν λόγω 'hood bosses' από τη μέση του πουθενά, είναι εκνευριστικό και ξενερωτικό.

Πρόσθεσε τις μηδενικές επιλογές όσον αφορά την προσέγγισή σου (ένα απόλυτα γραμμικό παιχνίδι στην ουσία, με ελάχιστα πράγματα να αλλάζουν αν μακελεύεις τους πάντες ή ξηγιέσαι μεγιστάνας των νίντζα) και ένα κόσμο εντελώς άδειο και άψυχο και μένουν μονάχα στιγμές.

Ο τρομερός διάλογος στο ημιφωτισμένο δωμάτιο των Clouds, η τελευταία βόλτα του Scorpion, η μοιραία συνάντηση στο No Tell Motel. Έχει κι άλλες. Αλλά είναι μόνο στιγμές.

Και δεν πουλάς παιχνίδι 100 ωρών για σκάρτες επτά, σε στιγμές.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Nobody OK

-Την ιστορία του ανηψιού του River τόσο σε παρουσίαση όσο και σε εκτέλεση τη βρήκα ανατριχιαστική.
-Το όλο quest της Judy να αλλάξει διοίκηση στο μαγαζί που δούλευε και τελικά στο δικό παιχνίδι να καταλήξει να κάνει χειρότερα τα πράγματα για τους υπαλλήλους ήταν πολύ ωραίο, ακόμα περισσότερο η κατάλληξη της ιστορίας της στο βυθισμένο χωριό και το ταξίδι στις αναμνήσεις της.
-Η ιστορία της Panam δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα όμως μου άρεσε να παλεύω με τους επαναστάτες και ιδιαίτερα η μάχη μέσα στο scorpion βγαλμένη από τα Halo.
-Η ιστορία του Silver και το reunion στην τελευταία συναυλία με τα μέλη της μπάντας ήταν εξαιρετική. Από τις ταινίες που έχω δει με τον Keanu (δεν έχω δει τα John Wick) είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω μισάνθρωπο, τον βρήκα αρκετά πειστικό.
-Η ιστορία με την Claire και η εξέλιξή της, πρώτη φορά νιώθω να με χρησιμοποιούν στο παιχνίδι.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Τουτέστιν, για την Πανάμ συμφωνούμε. Δεν λέω πως ήταν άσχημη η φάση, απλώς τίποτε συνταρακτικό. Την Judy την αντιπαθούσα πολύ ως χαρακτήρα και κάθε φορά που εμφανιζόταν ήμουν σε φάση 'Ωχ τί θέλει να τελειώνουμε'. Είχαν καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δεν με άγγιξε καθόλου. H φάση της Claire ήταν 100% αναμενόμενη και Γκιμπσονική.

Δίχως υπερβολή, σχεδόν σε κάθε του βιβλίο παίζει αντίστοιχο στόρι. Ανηψιός του River και Samurai Reunion μένει να παιχθούν, αλλά φαντάσου, δεν τα θεωρώ καν σπόηλερς γιατί το παιχνίδι δεν με αγγίζει σχεδόν καθόλου συναισθηματικά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ανηψιός River και η φάση με τους Samurai παίζει να είναι τα τοπ instances στο game.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Αλλά ρε 'σεις και πάλι...δεν είναι κρίμα κι άδικο οι τόπ φάσεις να είναι θαμμένες μετά την 50η ώρα παιχνιδιού και στο ενδιάμεσο να μην πολυπαλεύεται;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Δεν ξέρω. Ο καθένας έχει την δική του άποψη. Η δική μου είναι ότι έχω 150 ώρες στο game και δεν θεώρησα ότι ήταν αγγαρεία και απαλευτο ίσα ίσα ετοιμάζω και 2ο playthrough (ο χαρακτήρας είναι ήδη έτοιμος απλά είπα να μη το παίξω back2back για να πάρει και κάνα άλλο game σειρά). Σίγουρα θέλει δουλειά σε κάποιους τομείς δεν νομίζω να το αμφισβητεί κάποιος εδώ.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ενώ οι τοπ φάσεις στο gta6 πχ ξεκίνησαν 7-8 χρόνια πριν το ρηλήζ και θα συνεχίζονται για καμιά δεκαετία μετά από αυτό, να τα λέμε κι αυτά.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Νάτα μας...πλήρης εκτροχιασμός αναμένεται το Νοέμβρη με την 'αλλαγή κατεύθυνσης' του πρώτου 'μεγάλου DLC'.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τουλάχιστον φαίνεται ότι το παλεύουν ακόμα.

Εμένα κατάφερε και με ρούφηξε το subnautica και έχω πατήσει ένα μικρό pause.
Πολύ ερωτηματικό ρε παιδάκι μου.... Κάθε δύο βήματα έχεις κάτι να κάνεις στο χάρτη. Εγώ που είμαι ψυχαναγκαστικός και δεν μπορώ να τα αγνοήσω, καταλήγω να κάνω ένα main - side quest την ώρα.....
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πάντως την έκπτωση 20% δεν τη θεωρώ ενδεικτική των προθέσεών τους, έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του παιχνιδιού ώστε να είναι απόλυτα θεμιτή. That said, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ξέρουμε τι "ουρά" έχουν οι πωλήσεις του CP2077 μετά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, αν δηλαδή υπάρχει κόσμος που το αγοράζει τώρα που το hype και το hate έχουν καταλαγιάσει κάπως. Αν π.χ. πουλάει όλα κι όλα 20.000 κομμάτια το μήνα, ε αυτό όσο να πεις θα επηρεάσει τις αποφάσεις για την βιωσιμότητα του project.

Δεν έχουν δημοσιεύσει τις πωλήσεις του μετά τον 1ο μήνα, αλλά κάτι κοντινό σε αυτές

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ολ'αυτά πάντως μου κάνουν σε απελπισμένα PR τερτίπια προκειμένου να διατηρηθεί κάπως το όνομα του παιχνιδιού στην επικαιρότητα. Επί της παρούσης θαρρώ πιο εύκολα θα κλίκαρα να δω Harlem Shake στο Goat Simulator, παρά δαύτο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ολ'αυτά πάντως μου κάνουν σε απελπισμένα PR τερτίπια

Τα βίντεο προήλθαν από τα hacks, αυτή τη στιγμή γλεντάνε τους source code 4 παιχνιδιών (W3, W3 RTX (δεν έχει βγει ακόμα), Thronebraker και Cyberpunk), νομίζω πως η CDPR έχει να κάνει μεγαλύτερο damage control από το να ασχολείται με τα bug του CP και να το "κρατά" στην επικαιρότητα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Έχεις δίκιο! Και πάλι, εμμένω στη θέση μου για το Goat Simulator :)
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
καθε φορα λεω να βαλω τα ρεζουμε απο τα stream του pawel αλλα καθε φορα βαριεμαι. και καταληγω να ξεχναω και τα μισα που λεει.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Καλημερα.


Σε ενα σημειο λεει οτι τα γραφικα του ειναι πολυ κακης ποιοτητας
 
Top Bottom